Jeg blir GAAAL!! :@

Vet ikke hvorfor, men jeg følte for å skrive det >.< I dag var klassen(e) på tur til en sånn bakke... ting. Sorry for at jeg ikke tok bilder derfra men det eneste jeg gjorde var å stå helt stille å fryse ihjel. Stod bare helt stille i rundt 3 timer! Eller... Rundt 2 timer. Marie, Linda og jeg brukte laaaang tid på å komme fram *-* Vi måtte innom kiwi også da såklart. Haddde altså 1 burn, 2 powerking, 1 urge intense, 1 salatbolle, 1 påskeegg-eske, 1 liten pose med biler, 1 paprika... Og mer tror jeg ikke det var. Da jeg kom tilbake på skolen klikka jeg fullstendig! Jeg bare fløy rundt i gangen og sa: "JEG ELSKER SKOLEN!" (Grunnen til at jeg sa det var fordi jeg hater kulde!)

Men for å skrive litt om dagene som har gått: I går etter skolen tok jeg jo bussen hjem som vanlig. MEN! Så klikka bussen og lagde sånn "PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP-lyd" hele veien så den stoppa et lite stykke nede i bakken hvor jeg bor. Og siden Sandra og jeg bor sånn rett oppi veien, gikk vi av. Mens vi gikk oppover den laaaaaange bakken, hørte vi på musikk. Etter en liiiiiiiten stund, stoppa vi ved et sånt veikryss. (Hvis det er det det heter) Og tok noen.... en del bilder. Da hadde jeg på meg Milo sin Milo-t-skjorte! :D Sandra har de på mobilen men ho sendte meg 2 av dem:
Nr.1:

Nr.2:


Hvilket synes du ble best? :3

Og HAHA! På skolen den dagen(i går) ble vi innestengt på skolen i storefri xD Tok en video, men den ble sånn... Sidelengs... Så tror jeg skal droppe å legge ut den så dere slipper kink i nakken.
MEN! For to dager siden hadde jeg fritids med et spill på 123.spill.no! Tok en liten video. Den skal jeg PRØVE å legge ut. Internettet her er kjent for å klikke fort. Men vi får håpe! Og hvis spillet ser morsomt ut på videoen som kommer eller om du bare er nysgjerrig på hvilket spill det er allerede nå så bare gå innpå 123spill.no og søk på "stair fall" eller noe sånt.

Forresten: I går var jeg med Milo til Sverige på nordby! Da fikk jeg han til å prøve noe han IKKE likte! Hvit t-skjorte med blå cardigan utapå! Jeg synes han kledde det, men han... Skulle tatt bilde av det blikket han fikk da jeg tok den fram!! xD Tok selvfølgelig bilde av han i det da ^^


Hmm... Det kan hende han kjøper det faktisk! Bare svart cardigan x] 

Men tror jeg er ferdig med å skrive for nå. Så da sier jeg bare:
Snakkes ;D <3

2 kommentarer


Linda
-18.03.2010 kl:20:44


jeg er denne ENE flinke leseren : D<3
Sandra :DD
-18.03.2010 kl:21:13


Haha... husker du hoppebildene? x]

Omg, Milo kler det der da :O Du skulle tvunget han til å kjøpe det >.<

Skriv en ny kommentar