Soldag nummer 2!

I natt hadde jeg visst klart å sovne på sofaen i stua, som ikke akkurat var veldig behagelig. Men Linda klarte å redde meg med å ringe og vekke meg! Og slemme mamma som ikke gav meg lov til å bli med dem på skolen! Istedenfor ble jeg hjemme, gikk rundt i hagen og sparka en ball.
Senere ble jeg med mamma til Rema 1000 og kjøpte grillmat. Eller... Det ble vel en del mer enn det. Vi hadde ikke planlagt å handle mat for over 1000 kr i dag. Men altså, jeg trenger jo ting jeg og! Ho kan ikke nekte meg det! Og noe som egentlig var litt komisk var at mamma hadde tatt med feil kredittkort, så ho måtte be pappa å kjøre bort med det riktige! Men jeg klarte ikke å le av det da for jeg var så slapp!
Men da jeg kom hjem etter å ha drukket en burn, ble det litt mere fart på meg! Hadde t.o.m fritids med pappa sitt speilreflekskamera! Og slik ble det da:


Vet, ikke verdens fineste bilde i den vinkelen, men var så hyper så jeg tenkte ikke over det.Og så grilla vi da! Og jeg måtte jo ta bilde av pølsene også, eller hva?Felin koser seg i sofaen på balkongen! <3

Så kom pappa bare tilfeldigvis rett foran ansiktet mitt og da fikk han en liten jobb:


Utrolig delig å gå i shorts! (Og ja, jeg vet at jeg er blek!)


Jeg har ikke peiling på hva som skjedde der!

Jippi! det er bare FIRE dager gjen til Adrian kommer tilbake til Norge! Jeg kommer til å overfalle han første gang jeg ser han!
Huff! Resten av dagen gikk ut på å kjede seg!
 
Hva har du gjort på denne solfulle dagen?

-
Natti <3

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar