Endelig litt blogging igjen!

Ja, som du sikkert har merka er at jeg har vært veldig dårlig til å blogge i det siste, men jeg skal prøve å forbedre meg!
Akkurat nå sitter jeg å øver til en prøve vi skal ha i morra om "Sagpregede tekster". Det er ikke veldig gøy, men det er jo verdt det! Lurer på om jeg klarer å få noe inn i hue denne gangen!
Vet dere hva? Jeg har begynt å se på biler på google! Og gjett hva jeg har funnet ut! Citroen GT er min drømmebil! Haha! Og slik ser den ut:Og her er bakdelen:


Drømmebil! Den er nesten 5 meter lang og veier 1400 kilo. (Det var det eneste jeg fant om den som jeg faktisk skjønte!)

I dag var vi(klassen) på Ullerøy leirskole hvor vi skulle ro, fiske osv. Jeg er vanligvis veldig nervøs ute på vannet, men i dag var jeg faktisk ganske rolig! Hipp hurra for Natti! Og her er et av bildene jeg tok av Linda:Og forresten! Kl. 02.30 i natt til onsdag kom Adrian hjem fra Thailand! Og Sandra og jeg begynte å planlegge! Vi begynte å lage muffins og inviterte noen til å bli med på opplegget! Og det vi gjorde var altså: I går skulle vi lage en stooor plakat, kjøpe ballonger, bake muffins og ta med sjokoladekake til Adrian etter skolen og overraske han på døra! Det gikk ikke helt sånn vi tenkte når vi skulle finne fram til huset hans da. Vi brukte kanskje tre kvarter mer enn vi burde. Men vi fant fram til slutt da! Og slik ble det da:Og så ble vi der en stund da, hihi!
Åhh! Jeg er så glad for at Adrian er tilbake! Det er utrolig hvor mye vi alle har savnet han!
Men nå må jeg fokusere mer på å øve! Bah bayy! <3
-Natti <3

2 kommentarer


Linda Mørken
-15.04.2010 kl:22:06


hahaha, vi fant fra til slutt ja :L men det var verdt det da! :D
hmlp
-24.04.2010 kl:13:18


ntaa, så søtt gjort ;o

Skriv en ny kommentar