Overnatting!

Det er lenge siden jeg har blogga nå, ja! Jeg har ikke orkal, rett og slett. Men nå har jeg fått igjen min gamle pc, fordi den har vært på reperasjon en god stund, så det frista mer å blogge fra min egen pc, haha!'
En grunn til at jeg også ikke har orka å blogge er fordi jeg har vært syk siden torsdag forje uke. Feber altså. Men nå er jeg nesten heeeeelt frisk så i går var jeg faktisk hos Sandra! Og i dag har Linda og jeg vært i byen og nå skal ho sove over! Vi har Sprite, stratos sjokolade og Sørlands chips som vi koser oss med og Sims som vi skal spille senere, når det ikke er noen flere å snakke med på msn, haha! Ja, vi har jo vært i byen og der kjøpte jeg en skjorte, en mørk ola-bukse, perle øredobber og en søt kjole som jeg kanskje skal ha på meg til 17.mai! Vel... Jeg tror ikke jeg kjøpte noe mer. Haha! Jeg er så flink til å glemme sånt!
Men siden jeg ikke har noen bilder fra i dag eller tidligere i uka på denne pc-en så tenkte jeg å legge ut noen gamle bilder!

Meg i 2008:
2009:


 

Og noen gamle fra meg og venner:

Haha! Vi skulle leke litt med håret vårt! Sandra, meg og Adrian med Hannah Montana parykk!Linda og meg på hennes trampoline!


Jeg var litt gal på trampolina hennes den gangen...


Ayelet og meg! Ayelet er en på det møte jeg går på!


Husker jeg nesten alltid viste "peace" på bilder, haha!


Milo og meg. Vi bytta jakker! Hehe.

Det ble altså en del bilder igjen da! Men ja, hvorfor ikke? Men da tror jeg at jeg hopper over til å spille The Sims 2!

Hva skal du på 17.mai? Hvis du skal på tivoli, hva gjør du der?Én kommentar


Linda
-15.05.2010 kl:21:30


skal det, vi skal jo kanskje sammen :D♥

Skriv en ny kommentar