Min Topp 5 musikkliste!

Heija! Jeg tenkte at siden jeg ikke hadde noe spesiellt annet å skrive om så tenkte jeg at jeg skulle fortelle hvilke sanger jeg liker best.

Nr 1:  We're in heaven - Dj Sammylsker denne sangen! Stemmen er bare helt drømmende og passer så godt inn i melodien og hva sangen handler om. Drømmesang!

Nr. 2: Permanent Decembeer - Miley CyrusDenne sangen liker kjempegodt fordi ja.. Miley har jo veldig fin sangstemme og er kjempeflink. Og denne sangen har rytme og alt som trengs for å danse til! Og jeg elsker å danse! Love It!

Nr. 3: In my head - Jason DeruloJa, denne sangen er også kul og danse til pluss at han er jo utrolig flink til å både synge og danse selv.

Nr. 4: What's left of me - Nick LacheyEnkelt og greit: Sangen er utrolig fin! Og stemmen er nydelig!

Nr. 5: That Day - Tokio HotelVet ikke helt hvordan jeg skal beskrive akkurat hva jeg liker ved sangen. I mange sanger overdriver Bill litt med stemmen. Mange ganger for "pipete" og forskjellig, men denne sangen er fin! (Akkurat denne er en litt annen verson, men den er fin uansett.)

Som dere ser har jeg litt random musikksmak. Men jeg bare hører på de sangene jeg liker. I'm ok with it!

Har dere sånn random musikksmak som meg?


- Natti <3

3 kommentarer


Linda Mørken
-01.08.2010 kl:12:22


haha, du får dømme selv! :L
ROL
-03.08.2010 kl:23:26


Ja, jeg også spiller bare låter jeg liker, helt uavhengig av sjanger eller artist. Orker ikke diskusjoner om sjangre eller artister. Syns mange lytter til spesielle ting bare for å være kule. Være noe spesielt liksom. Virker helt krampe på meg. Enig?
Sandra
-11.08.2010 kl:00:00


Åh.. jeg likte ikke den versjonen av "That Day".. x3

Jeg har fått "Zoom Into Me", "The Dark Side Of The Sun", "Humanoid" akustisk på tysk og "Phantomrider" på hjernen, jeg.. :L TH Live DVD'n har mye med det å gjøre :L

Skriv en ny kommentar