Vinteren!!

Fuglene synger farvell og drar sørover. Vi våkner opp etter den første natten med snø, til morgenen hvor vi ser ut av vinduet og ser det hvite tykke laget ligger på bakken og bare venter på å bli lekt med. Snømenn, snøengler, snøballkriger og snølykter! Vi ser snøfnugg dale ned fra himmelen. Vi åpner viduet og puster ut og ser røyken komme ut fra munnen vår! Så lukker vi vinduet igjen. Så spiser vi og gjør oss klare til å gå ut!
Og DER stopper moroa!
Du kommer ut og kjenner kulden spre seg gjennom kroppen din. Du får kalde kinn og orker såvidt å puste p.g.a kulden. Du tar steget ut og tryner på isen, brekker et bein eller to.
Du bestemmer deg for å gå inn med en gang igjen. Du har gjemt håret i en hestehale inni jakka, og når du tar av jakka blir håret elektrisk. Om du merker det, er det ekkelt, om du ikke merker det, får du støt med en gang du er nær metall.

Vinteren er kanskje koselig og det er kanskje morsomt å "leke" i snøen, men når det kommer til kulden, så er jeg ekstremt kritisk! Bare kulden ødelegger hele vinteren for meg! Joda, det er greit når jeg har tatt på meg vintertøy, som dress og sånt og skal ut å more meg, men når det kommer til det med å dra til skolen: Friminuttene blir pining, du kommer på morgenen til et kaldt klasserom og der skal man sitte stille på en kald stol uten jakke. Altså vi får ikke ha på oss jakke.


Jeg skal ikke bli fotograf, så du bør ikke bekymre deg..

Hva synes du om den utrolig vakre vinteren da?

 

- Natti ♥

2 kommentarer


Chamin ♥ Kommenterer tilbake
-05.12.2010 kl:16:39


vinteren er koselig, særlig med jul. Men jeg synes det er altfor kaldt nå....
Linda
-05.12.2010 kl:18:54


syns vinteren er HERLIG jeg! :D

Skriv en ny kommentar