Julegaveinnhandel!

Akkurat som jeg var i går så var jeg og kjøpte julegaver i dag også! I går kjøpte jeg til mine nærmeste: Sandra, Linda og Marie, og i dag kjøpte jeg til mamma, pappa og to av brødrene mine Per og Jon! Jeg må vel egentlig til byen i morgen også, for jeg er ikke 100% ferdig! Svend(vår nærmeste familievenn og min for evige godterimann) har alltid gitt oss så mye, så det minste jeg kan gjøre er å kjøpe en julegave til han også!!!

Som jeg allerede har nevnt har jeg vært ute og kjøpt julegaver. Men en negativ ting var at mamma og pappa skulle innom en av mine andre brødre med julegaver til tantebarna mine. De bor i halden så det eneste vi rakk var Spar Kjøp! Men det var helt greit! Jeg fant akkurat hva mamma ønsket seg og pappa ønsket seg! Men jeg vet ikke om Per og Jon kommer til å like det.. Jaja, det er tanken som teller, eller hva?

Men selvom jeg var der for å handle julegaver, betyr det vel ikke at jeg báre måtte handle til andre? For jeg så noen sko jeg likte. Okei da, dem var på salg og mamma likte dem, så jeg fikk dem. Man skal jo ikke takke nei! :D:D:D:D:D
Men her er mitt innkjøp til meg selv:


Skoene fra Spar Kjøp til 100 kr (SALG). Tror dem var verdt rundt 300 eller noe rundt der.


Sminkefjerner fra Nivea og neglelakkfjerner fra Depend(Anbefalt for de som er lei av å helle væsken på bommullsdotter og sliter med å tørke det av)

Men nå begynner jeg å bli trøtt, haha!! Klokken er ti over halv 4 på natten og jeg begynner å bli trøtt! Jaja, Natta!

 

- Natti ♥

Én kommentar


Linda
-23.12.2010 kl:21:09


wohhooooo, gleder meg til jul! :D<3

Skriv en ny kommentar