muntlig tentamen

Hey guys!

Nå har Linda nettopp dratt hjem. Ho har vært her i dag fordi vi skulle forberede en fremføring vi skal ha om en liten stund. Men det ble ikke så mye av i dag fordi det var i dag vi fikk vite hva vi kom opp i i muntlig tentamen, og da begynte Linda litt med det istedenfor. 
Men for å komme litt mer inn på hovedemne her så vil jeg si hva jeg kom opp i!


Ja, jeg vet ikke hva som skjedde med øynene mine, men blikket var med vilje.

Men uansett .. Norske dialekter! Det var ikke akkurat noe jeg VILLE komme opp i, men det er vel helt greit! Sånne fremføringer synes jeg egentlig er ganske morsomme! Eller.. Ihvertfall når jeg har forberedt meg, og dette skal jeg jobbe bra med, for det er jo det siste halvåret, og det er veldig veldig viktiiiiig! 
Huff.. Dette halvåret har gått kjempefort! Jeg synes det ikke var lenge siden sommerferien var over, og nå er det snart sommeferie IGJEN! Og jeg gruer meg til videregående! Jeg gleder meg ikke det spooooor! Okei.. Nå tror jeg at jeg skal avslutte innlegget føre jeg sprekker, for jeg er fortsatt hyper etter at Linda var her!

FORRESTEN!Nå har vi fått igjen alle tentamenene, og jeg ble halveis... IKKE FORNØYD! Og nei, jeg klager ikke på noen andre enn meg selv. Det ble 3- på nynorsk, 4 på engelsk og 5 på norsk. Og matte har jeg egentlig ikke lyst til å nevne, men om jeg har nevnt A, B og C, må jeg nevne D også.. Ehh... Ja! Men føre jeg sier det må jeg bare si at jeg hadde mest sannsynelig fått 4 om det ikke hadde vært for at jeg var så dårlig i åttende og niende klasse! Jeg fikk 2.. Men HEI! 5 på norsk tentamen! YAY!!

Ehheh.. Snakkes!

- Natti ♥

2 kommentarer


Nina ilaha =)
-10.01.2011 kl:20:59


så søte bilder :D
Linda
-10.01.2011 kl:21:25


haha :L

Skriv en ny kommentar