THA WEEKEND

Da har jeg ikke skrevet på en stund! Jeg har rett og slett ikke giddi å finne på noe å skrive om, ta bilder, gå inn på nettet og skrive et innlegg. Men nå skal jeg prøve igjen, og siden det har skjedd litt forskjellig denne helgen, kan jeg jo ta en liten oppsummering fra ja... helgen!

Fredagen var da alt startet! *dramatisk bakgrunnsmusikk*. Neida.. Marie var med meg hjem etter skolen, vi var med mamma til byen, tihi :D Og vi prøvde Abtronic. En sånn mage... muskel... trene... dings!
Hun overnattet til lørdag og da spiste vi grandiosa "hjemmelaga". (KJEMPEGOOOOD!) Senere kom Linda en tur, så dro Marie, så kom Amalie. Linda, Amalie og jeg dro til Zoé, men hentet opp Sandra på veien. På Zoé var det friends night. Skikkelig morro! Vi fikk musikkunderholdning, vi pratet med nye, vi spiste god mat og Linda og jeg var med på en spisekonkurranse hvor målet var å spise så mange bamsemoms man klarte på et minutt. Det var vanskelig! Linda tok seieren med fem og jeg fikk tre.. jeg som ikke engang liker bamsemoms! (Bamsemoms, bamsemums?)

Amalie ble hentet rundt kl. 10 mens Sandra og Linda ble med meg hjem. Og nå kommer noe sjokkerende! Linda og Sandra overnatta hos meg! Og hvis ikke det høres sjokkerende ut, gjør kanskje dette det: Sandra er naboen min og min beste venn og har ALDRI sovet hos meg før! :o:o:o:o

Ja, jeg vet dette kanskje ble litt rotete, men sånn blir det når man ikke har skrevet på lenge og ikke er så god til å.. Forklare og sånt!

Jeg må vel legge ut noen bilder!


HAHAHAHAHA!! Sånn kan det gå når vi ikke har funnet på noe sammen på laaaang tid!

- Natti ♥


Én kommentar


-07.02.2011 kl:21:49


Er vi ikke bare helt nydelige, sier jeg bare xD

Skriv en ny kommentar