Nytt innkjøp ..

Ja, dette skulle jeg egentlig gjortfor ca. to timer siden, men jeg hang meg så opp i facebook at jeg glemte bort hele blogginga! 

Jeg hadde da tenkt dere å vise dere hva jeg har kjøpt i dag! Cuz... Jeg var med min kjære venninne Sandra til byen! Eller... Først var jeg med henne til frisøren for hun skulle skulle seg og stripe det, akkurat det samme som jeg gjorde for litt siden. Kanskje jeg får et bilde, hvem vet? But anyways .. 

Vi tok en tur på Amfi Borg for hun skulle se etter kjole til hennes konfirmasjon som ikke kommer om så veldig lenge. Men dem fant ikke noe så dem dro hjem nesten med en gang! (Nå føler jeg at jeg tar med veldig mange unødvendige detaljer, men hvem bryr seg?) ... Siden jeg støtte på min kjære venninne Linda, så var jeg der litt lenger, og siden min kjære familievenn Svend skulle forbi så var jeg der ENDA lenger, og det var først DA jeg fikk kjøpt noe!Synes dem var litt kule,, egentlig ikke helt meg, men jeg har fått dilla på kors-smykker, og det var noe litt annerledes, så jeg ville prøve.

 


 


Som sagt: Dilla på kors-smykker!

 

Men nå må jeg nok natte for jeg har norsk tentamen i morgen!!!!! Skulle egentlig lagt meg for to timer siden. Men men.. Dere vet nok hvordan det er! ;)

 

- Natti ♥
 

2 kommentarer


Sandra
-28.04.2011 kl:18:19


Øredobbene var skikkelig kule! :DD
Christina
-28.04.2011 kl:19:14


DIGGER øredobbene!

Skriv en ny kommentar