Tired, so tired ..

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Marie hvor hun, Pernille og jeg tok en del bilder. Men ja, jeg har dem ikke, det er Pernille. Så det var ikke meningen å komme med mange kule bilder og sånt nå. Jeg ville bare oppdatere litt for at jeg ikke skal virke helt "dø". Så en fin, liten ting jeg ville dele med dere: "Jeg er trøtt!". Spennende, ikke sant? nei. 
Hvis jeg ikke hadde blitt med Marie hjem i dag, hadde jeg sovet på sofaen helt til nå, tror jeg. Jeg er så trøtt! Og da tenker dere sikkert: "Legg deg og sov i en time da vel!". Men, nei! Da får jeg ikke sovet igjen i natt! Så jeg skal holde meg våken til 9-10 og da skal jeg faktisk LEGGE MEG! Altså, for å SOVE! Til I MORGEN! Noe som ikke er likt meg.. Jeg pleier vel å legge meg rundt 1-2! Jaja, ønsk meg lykke til! Det er engelsk tentamen i morgen og så da er det ganske greit å legge seg tidlig nå!

Da føler jeg egentlig bare for å legge ut noen bilder tatt med Photo Booth sånn ca. hver gang jeg har kjeda meg sånn som nå!

 
Ja, det var sånn ca. et bilde fra hver gang jeg har kjeda med Photo Booth siden vi fikk mac'en .. Morsomt, ikke sant? nei.

 

- Natti ♥

3 kommentarer


eiTina
-02.05.2011 kl:19:44


nam, påskeegg og jordbær! (L)
jeanett
-03.05.2011 kl:20:32


Kjempe fin blogg ;)<3
Sandra
-30.05.2011 kl:18:42


Haha, bilde nr. 2 var fint xD

Skriv en ny kommentar