Hvorfor tror jeg på Gud?

Dere har sikkert skjønt at jeg er kristen, tror på Gud osv? Da lurer dere kanskje på hvorfor jeg gjør det. Hvorfor gidder jeg? Noen ser kanskje på meg som psyko og tenker: "ho der må skaffe seg et liv!". Da tenkte jeg å prøve og forklare hvorfor jeg tror på Gud så godt og kort jeg kan. Da vil jeg bare begynne med enkle spørsmål! Hvis det virker helt uinteressant, kan du jo scrolle litt nedover og se om kanskje du lurer på noe av det samme?

Hvordan ble du kristen?
Jeg ble jo "født" kristen. Helt siden jeg ble født har jeg gått på kristne møter, vokst opp med å tro på Gud. Både mamma, pappa har jo vært kristne en god stund før jeg ble født så det ble liksom en del av hverdagen, bare. 

Har altså vokst opp i menigheten Norge For Kristus nærme sentrum i Sarpsborg by. Helt ærlig, fordi jeg fortsatt ikke er voksen, er ikke måten de preker på der så veldig oppvekkende. 

Hvis du er oppvokst i en menighet "for voksne", hvordan kan du fortsatt være så kristen?
Som sagt vokste jeg opp i det å tro på Gud, at han er min far, venn osv. Men jeg merket at det innimellom var ganske kjedelig. Jeg hadde det heller ikke lett for å få meg venner. Jeg var ikke så flink til å bare gå bort og snakke med folk. Men det var en dag broren min, Jon tok meg med på Zoé kirken på Sellebakk, Fredrikstad hvor dem også har møter for ungdommer. Der var det rundt 50 kristne ungdommer samlet på ét sted! Noe jeg aldri hadde sett for meg! Jeg fikk kristne venner på egen alder, jeg begynte å klare og snakke med andre. Hvem som helst! Etter den dag begynte livet mitt å farte på seg! 

Hvordan kan du tro på Gud? Han hjelper ingen! Se på all urettferdigheten i verden!
Nå kommer jeg til å skrive akkurat hvordan det er for meg/oss kristne. Nå, husk at det ikke bare finnes en Gud, men en djevel, satan. Han er grunnen til alt ondt i verden. Han er grunnen til alle religioner, all krig, all urettferdighet i verden! Du må huske; Gud er ikke ond, han er BARE god. Han er grunnen til alt GODT!
Og da lurer du kanskje på; dere kristne sier at Gud er allmektig, hvorfor gjør han ikke bare slutt på alt ondt da? Jo, han skapte oss med fri vilje. Han ville ikke tvinge oss inn i et liv med Han! Men når vi velger å ikke tro på Han, blir satan fornøyd. Han vil dra deg mer og mer ut i det denne verden har å tilby! Som sex, alkohol, rusmidler osv. Hvis du velger å ta i mot Jesus som din frelser, har du ikke lyst til å drikke deg full og dope deg. Du vil helt andre ting, og du vil få verdier som er MYE bedre og t.o.m FØLES mye bedre!
Han vil også hjelpe deg! Han bryr seg om deg, hvert eneste menneske på jorden bryr han seg om! Han elsker deg! Høyere enn foreldre elsker sine barn, høyere enn du elsker din kjæreste eller dine venner! Hans kjærlighet til deg er ubeskrivelig! Om du ber Han inn i livet ditt, ville du kunne legge alle dine beskymringer på Han! 

Hvordan kan du tro på Gud? Hva er ditt bevis?
Hvis du er interessert i mine opplevelser, mer av mine "bevis", kontakt meg på facebook. Send meg brev eller noe. Søk på "Natalie Nordahl" eller trykk HER

Hvorfor skal jeg ta i mot Jesus/Gud? Hva skal det liksom være godt for?
Alle har nedturer innimellom. Noen fler enn andre. Ville det ikke være godt å ha noen å gå til hver gang? En som ALLTID er der, en som ALLTID hjelper deg, er der for deg? En som ikke dømmer deg, en som ikke bryr seg om hvordan du ser ut, eller hva du interesserer deg for? En EKTE venn, en EKTE pappa. Jeg sier ikke at du skal erstatte pappa'n din med Gud, men du kan se på Han som en pappa. Kanskje du noen ganger opplever at du ikke får sove om kvelden fordi du er lei deg. Du har ingen å ringe til og du kan ikke snakke med foreldrene dine om det. Da er Han der, alltid! Han sover aldri og er der for deg alltid. 

Hvis du ikke vil, ikke tør, hva som helst, vil jeg bare si: Hva kan det skade? Redd for å miste forstanden, at du ikke kommer til å være deg selv? Og hvorfor vil du ikke? Gidder du ikke? Tror du ikke at det er sant?
Til deg som ikke tør: Du mister ikke forstanden. Du tenker fortsatt klart, du er helt deg selv, du er fortsatt i den virkelige verden! Du blir ikke blind! Du vil bare føle at byrdene dine letter, du får en følelse av ro inni deg, en herlig følelse!
Til deg som ikke vil: Har du problemer? Har du det litt som beskrevet over? Hva kan det da skade? Det skader ingenting! Bare prøv! Det er ikke tvang, Gud tvinger ingen! Men jeg vil si at det er verdt å prøve! Det skader ingenting! 

Hva er frelse?
Det glemte jeg da å fortelle om. Det at vi ber Jesus inn i livet/hjertet vårt er det vi kaller frelse. Når man har tatt i mot Han, er du det vi kaller frelst. 

Jeg vil ikke inn i noen religion. Det er grunnen til all krig i verden!
Jeg vil bare si at dette er ingen religion. Jeg er ikke i kristendommen jeg! Jeg går ikke i kirken hver søndag og sitter og hører på presten snakke! Langt ifra! Joda, kristendommen er en religion, men igjen; jeg er ikke i kristendommen!  
Forvirra nå? Nå skal jeg forklare: Man kan være kristen på to forskjellige måter: Kristen, som i kristendommen (kirke, prester osv), eller kristen som i å leve et liv med Jesus! Leve utenfor kirkebenken som et vanlig menneske! Leve et vanlig liv, bare med Jesus! Uten regler for hva du kan gjøre og hva du ikke kan gjøre! Jeg er enig i at religion er en av de store grunnene til hvorfor det er krig i verden, men slapp av! Du blir ikke en av dem som forårsaker det hvis du velger å bli frelst! Frelste mennesker forårsaker ikke krig! Vi kjemper ikke mot mennesker som har en annen tro! Vi lar mennesker tro hva de vil! Vi holder oss UNNA krig! Det eneste vi gjør er å fortelle om Jesus.

Hvordan blir man frelst?
Hvis du er en av de som vil prøve dette, prøve ut hvordan det er, så kan jeg enkelt som bare det hjelpe deg med det! 
Les dette høyt for deg selv med åpent hjerte:

Kjære Herre Jesus, kom inn i mitt hjerte. Tilgi mine synder.
Gjør meg ren og sett meg fri.

Jesus, takk for at Du døde for meg. Jeg tror at Du har stått opp fra de døde. 
Gjør meg ivrig etter å fortelle andre om Deg.
Jeg er frelst, jeg er født på nytt, jeg er tilgitt og jeg er på vei til himmelen, for jeg har tatt i mot Jesus i mitt hjerte.

Nå føler du deg kanskje litt lettet? Som om dine byrder ble tatt fra deg, dine beskymringer forlot deg? Kanskje du bare føler deg helt rolig? Eller normalt? Som om ingenting har skjedd? Det er forskjellig fra person til person, men en ting er klart: du vil merke det!♥  Det er en utrolig herlig følelse!♥
Vil du nå dele denne opplevelsen med meg? Kanskje du har noen spørsmål? Et eller annet? Snakk til meg på facebook! Natalie Nordahl ♥ 

God bless you!

- Natti ♥

4 kommentarer


Moi
-04.06.2011 kl:05:08


Kjempe bra, Natalie.

Spread the word!
Silje
-05.06.2011 kl:09:45


Herlig innlegg!
* theamarie *
-05.06.2011 kl:20:26


jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal tro , er kjempe usikker ;(
Sandra
-05.06.2011 kl:21:11


Utrolig bra skrevet.. Rett og slett <3

Skriv en ny kommentar