Hjemme fra Zoé!

Zoé er alltid et sted jeg ikke har lyst til å dra ifra. Når jeg drar dit, er det ikke lett å få meg ut derfra! Uansett hvordan humøret mitt er der, så føles det alltid bedre når jeg er der. Hver gang jeg føler meg på topp, vil jeg bare bli der! Om jeg er nedfor, vil jeg ihvertfall ikke hjem! Da vil jeg være der og snakke med kristne venner, for de har alltid det rette å si! 

Har noen av dere følt at dere ikke er verdt noe? Det har dere sikkert. Men at ingen trenger deg? Ingen har bruk for deg? Slik føler jeg det ofte, men sannheten er at det alltid er noen som trenger deg et eller annet sted! Bare søk litt og du finner snart en som har bruk for deg! 

Føler du noen ganger at du ikke betyr noe for vennene dine? Kanskje betyr noe, men at du ikke er til bruk? Du liksom bare er der? Hvis det virkelig er sånn at du ikke pleier å dele følelser med dine venner, snakke sammen om ting osv.. Om du bare er der, hjelper du likevel! Bare du er der, dere har det gøy sammen... Det betyr masse! Og mange minner dannes ut av det!- Natti ♥

Én kommentar


Funnyine - I Love You
-05.06.2011 kl:10:05


Bra skrevet!

Skriv en ny kommentar