Revelation!

Har du noen gang tatt et valg som du var ganske usikker på og plutselig får du vite noe som beviser at du har tatt det rette valget? Det er helt fantastisk! Man bare går og tenker "hva skal jeg gjøre?" så kommer man til det punktet hvor man velge og etter man har valgt er man fortsatt usikker! Plutselig en dag får du greie på at det virkelig var det rette valget!

Jeg har jo valgt Helse- og sosialfag som jeg helt klart kommer inn på til høsten. Jeg gikk og grublet på det lenge om det virkelig var det jeg ville! Først hadde jeg jo musikk, dans og drama på førstevalget, men det var jo ihvertfall ikke det jeg ville!!!! Så valgte jeg da Helse- og sosialfag. Først i dag fikk jeg virkelig det åpenbart for meg at det var rett! For jeg begynte å tenke i dag at jeg har jo vokst opp med å passe på mindre, jeg har tatt imot mindre barn som min familie helt siden jeg var et lite barn selv! Mamma, pappa og broren min er helt enige faktisk! Digg å vite at det virkelig var det rette!

Hvis jeg visste at det bare var kristne som leste dette innlegget, ville jeg heller ha skrevet det på denne måten:

Jeg grublet lenge om valget jeg skulle ta da det gjaldt videregående! Jeg bad til Gud om at han skulle hjelpe meg med valget! Jeg var så sinnsykt usikker at det ikke var måte på! Plutselig fikk jeg vite at det ikke var noe vits for meg å ta musikk, dans og drama, så jeg satte helse og sosial på første istedenfor. Og i dag fikk jeg vite at Gud hadde ledet meg til riktig besluttning! Nå driver jo jeg og min bror spesiellt med å kjøre ufrelste venner av oss til møter så dem kan bli frelst, det vi kaller ungdomsarbeid. Akkurat dette ble profetert over meg på konfirmajonen min: "Du skal bringe mange ungdommer til frelse". Og siden jeg også er "oppvokst" med å passe på mindreårige, er det jo enda et bevis! Er ikke det bare himla rått?!?! Helt klart!

- Natti ♥

2 kommentarer


Linda
-10.06.2011 kl:08:22


Veldig bra! Helt enig!

Men en ting..: du sier at jeg skriver mye? Du gidder aldri å lese min en gang, dette er lengre x)
Queen T
-10.06.2011 kl:21:27


så bra !

Skriv en ny kommentar