Turn back time

Det er helt sjukt hvor fort tiden flyr! Det føles ikke som mer enn et år siden jeg begynte på ungdomsskolen! Men det er egentlig hele tre år siden snart! Jeg tenker liksom tilbake til 4.klasse og tenker "Var ikke det i fjor?". Og så mye som har gått bort, så mye som er forandret på den lille tiden! Flere barndomsvenner har jeg bare mistet kontakten med, flere av hundene har dødd bort... Hvor har det blitt av hele barndommen min? Hvor er den trygge følelsen, hvor er det gamle rommet mitt og mine gamle hverdags"episoder"? 

Jeg synes at vi kunne dratt tilbake en liten stund. Fått en smakebit av hvordan det var å være liten, og dra tilbake igjen. Jeg bare elsket å være liten! Eller.. Kanskje jeg gledet meg til å vokse opp da, men nå når jeg ser tilbake så vil jeg bare dra tilbake! Det var så deilig! Ingen beskymringer, ingen utrygg følelse. Mamma og pappa var overalt hvor jeg var, hundene løp alltid mot meg når jeg gråt. Det var bare så deilig! Og nå skal jeg snart begynne på videregående.. 


7.klasse... 


8.klasse... sykt... Og fin klesstil jeg hadde!!!


9.klasse...


Og 10.klasse...

Det er den stilen jeg hadde før som skremmer meg... Jaja, jeg ser ihvertfall frem til videregående! Håper jeg kommer inn på Glemmen! Det får vi faktisk vite til tirsdag!!!! Som jeg gleder meg! Jaja, vi snakkes!

- Natti ♥

2 kommentarer


Queen T
-12.06.2011 kl:10:23


krysser fingrene for at du kommer inn på skolen du vil inn på ! :D
Linda
-12.06.2011 kl:12:35


tirsdag?? hæ?

Skriv en ny kommentar