Hvordan er det å være forelsket?

For meg: Slitsomt! De to siste gangene jeg ble forelsket tenkte jeg med en gang "Å nei! Ikke igjen!" for jeg har bare visst at det kom til å bli problemer ut av det! Og begge gangene hadde jeg rett! ALLTID minst én ting som er galt. Alltid én ting som skjærer seg så jeg bare får lyst til å slå til hver person jeg ser! 

Det går jo egentlig litt opp og ned. I førsten er det søtt, etterhvert bli det problemer. Uansett! Jeg har aldri vært forelsket i noen utenat det har blitt problemer ut av det! Det er bare så slitsomt! Men akkurat nå for tiden, er det chill. Ganske deilig å være uten problemer. Deilig å ikke gni seg inn i dyna om natten og tenke "han er så tett!". 

Jeg var forelsket helt fra 8.klasse til rundt i 10.klasse. DET var slitsomt. Helt forferdelig slitsomt! Jeg gjorde alt for at han skulle legge merke til meg. Da han først gjorde det, messa jeg opp og så var det tilbake til "håper han legger merke til meg!". 

Ahh! LEEEEI!! Men jeg vet at det ikke er mitt fokus nå lenger! Mitt fokus er på Gud, og hva han skal bruke meg til. Det er spennende å tenke på alt hva han skal sette meg til å gjøre for han! ♥

- Natti ♥

Én kommentar


frida
-13.06.2011 kl:23:10


Sliter med akkurat de samme problemene.. slitsomt! Men, du har jo noe å se opp til. <3

Skriv en ny kommentar