I'll hold tight to what I know. You're here and I'm never alone

Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive om. Interesser? Dagen? Bare legge ut noen bilder? Jeg hadde tenkt å legge ut noen gamle bilder for jeg har ikke noe annet spesiellt å legge ut, men jeg velger å skrive om følelser. Jeg har mange inni meg nå. Dem flyr rundt som sånne små, irriterende fluer! 

Apropo flue. Visste dere at jeg levde som en flue på veggen før? I min gamle klasse? Jeg var der hele tiden, så alt hva som skjedde, hva alle gjorde, men det var alt. Jeg var bare på veggen. Drev og "noterte" hva som skjedde i klassen. Hvem som ble sammen med hvem, hvem som slo opp, hvem som sa hva om hvem. Nå får du sikkert inntrykk av at jeg hatet det, at jeg var sinnsykt ensom osv, men nei, jeg hatet det ikke. Joda, jeg var ensom, men jeg hadde jo noen andre venner utenfor klassen. Jeg hadde venner som var mindre enn meg, en god familie. 

Nå ser jeg tilbake på det og tenker på hvor deilig det var å følge med på de andre. De holdt meg heller ikke utenfor, de bare lot meg være. NOEN ignorerte meg, men det merka jeg ikke egentlig. Det var bare en deilig tid!♥

Nå er jeg ungdom... BLÆK! Hahah, jeg ELSKER alderen, men HATER alle følelsene og tankene som plager meg. Huff, jeg babler. Jeg vet ikke hva jeg snakker om nesten. Poenget i alt dette er vel: Jeg føler meg litt nedfor akkurat nå. Jeg vet ikke helt konkret hvorfor, men jeg føler også at alle dagene bare går forbi meg. Spesielt nå når det er ferie. Tiden min blir brukt til å se på tv og sitte på pc'en. 

Men det er vel min egen feil, er det ikke? Jeg må ta kontakt for å finne på noe med noen. Jeg må gå ut å begynne og bevege på meg! Men det er vanskelig innimellom. Vet ikke helt hvorfor der heller. Det er bare vanskelig. Av en eller annen irriterende grunn som gjemmer seg under noen steiner eller noe. 

Jaja, lurer på om noen gadd å lese, om noen gidder å tenke på dette. Ikke at jeg ber om oppmerksomhet. Det er jeg bare ikke ute etter. Med følelser er til å dele og det er det jeg gjør. Hvem vet, kanskje noen føler det samme som meg. Noen som vet grunnen osv... Jaja, Jesus er med meg, alltid. Og jeg er glad jeg har en slik bror!♥


I fjord sommer, faktisk! Jeje, blogges! 

- Natti ♥

2 kommentarer


Moi
-02.07.2011 kl:23:39


Jeg er alltid her for deg, vet du! Leser fortsatt bloggen din jeg, skjønner du :)

Hang on to Jesus, He'll carry you home.
-03.07.2011 kl:00:09


flUUUUUer

Skriv en ny kommentar