Løfter Norge opp til deg, Far!

Uvirkelig... Absolutt helt uvirkelig... Alle har sett på Norge som et trygt land. Et trygt land der vi ikke burde beskymre oss for mord, terror og slike ting. Der vi bare kan dra ut og more oss på sommerstid. Fredag den 22 juli 2011 ble Norge forferdelig rystet av helt uvirkelige hendelser i Oslo. Dette var veldig sjokkerende 7(?) stk døde da bomben sprengte, flere kom på sykehuset. Og som om det ikke var ille nok kom enda mer sjokkerende nyheter foran våre ansikter på tv/datasjermen. 5 ungdommer skutt på Utøya. Mange skadd. Panikk var over ungdommer i massetall! Ungdommer fra 15 og oppover ble skadd og opplevde en dag som sikkert forblir deres værste. 

Sent på den fredags kveld får vi en siste oppdatering. MINST 85 UNGDOMMER SKUTT! MANGE DRUKNET og hvem kan TENKE SEG HVA MER?!?!?!?!?! T.o.m USA sier på tv at dem støtter Norge 100% og kondolerer en masse. ÅÅÅÅÅHH!!! Jeg blir SINT! Han fyren som jeg ikke en gang gidder å skrive navnet til .... BLÆÆÆH! "Han følte han gjorde det norske folk en tjeneste" !!!!??? WHAT?!?!?! Nå synes jeg støggen har fått litt for mye kontroll her på jorden! (Altså djevelen). En helt vanlig normann får plutselig en idé oppi i det lille, stygge hodet sitt at han skal drepe nesten over 100 mennesker fra SITT EGET LAND?!?! HELT UMMENESKELIG! Her snakker vi demonbesettelse... HAH! Jeg må nesten le for det er så tåpelig at jeg ikke har ord!! Men ja... Jeg kan sitte her og skrive resten av natten hvor gal, sint, lei meg jeg er men det er ikke noe vits. Istedenfor ønsker jeg at dere ber en bønn sammen med meg. For "Om 2 eller fler bestemmer seg for å be om noe, skal det skje!". Vi må stå sammen om dette!

Ber Far om at du passer på de pårørte. Om at dem ikke skal føle seg alene. At du skal være med dem spesielt i denne harde tid. At du rører ved hjertene demmes og dem skal føle at selv om noen av deres kjære er tapt, er de fortsatt der med dem. Og de skal føle deg, at du er med dem. De skal oppleve din kjærlighet og trygghet, Far. Jesus, du er deres bror. Hjelp dem i disse tider! Takker deg Jesus for at du beskytter dine. At ihvertfall de frelste, dine etterfølgere er trygge og i live. Takk Jesus, Amen ♥
Nå, det er kanskje ikke alle dere som leser det her som er kristne/frelste, men be fordet! For de familiene, vennene, alle pårørte! De trenger all støtte og forbønn de kan få! Så takk om du ba denne bønnen med meg og de andre som gjorde det. ♥

Ps: Spydige kommentarer er ikke velkommene. Hvis du ikke er kristen, ikke tror på Gud osv... Hold det for deg selv, jeg vet hvor uenig du er, jeg har hørt det før! La de som vil få gjøre og tro det de vil! Takk!

- Natti ♥

3 kommentarer


Stine Eline <3
-24.07.2011 kl:18:10


Det er helt forferdelig det som har skjedd. Det går ikke an å beskrives.

Varme tanker til pårørende, venner, og hva det måtte være.

Håper dette aldri skjer igjen...

Hvil i fred! <3
-25.07.2011 kl:00:23


Veldig bra skrevet av deg! Det som har skjedd er rett og slett helt forferdelig. Jeg hadde aldri trodd at noe sånt skulle skje her i Norge. Lille søte Norge. Et av verdens beste land. At mange uskyldige engasjerte ungdommer har blitt drept på en slik måte er helt fryktelig å tenke på. Ungdommer som ville gjøre verden til et bedre sted! Hvorfor dem? Dette er så urettferdig, jeg har ikke ord.

Sv; Hahahaha, du er så søt!!!!!!!! Og tusen takk forresten, jeg blir glad over å høre sånne ting! :D <3
Emilie Skaget
-28.07.2011 kl:14:56


sv; ntaaa!!! hahaha :D Jeg er tilbake nå <3

Skriv en ny kommentar