La oss bli bedre kjent med hverandre!

Hey! 

Ja, lenge siden, i know. Egentlig gidder jeg ikke å skrive "sorry, lenge siden" hver gang jeg ikke har blogga på en stund så ja... Deal with it :P 

Jeg ville bare dele med dere noen "ord". Jeg låner nå en bok som kalles "E-mail fra Gud", en bok jeg har hatt bruk for lenge nå og endelig har fått! Der er det mange bibelvers som er "oversatt" sånn at dem er skrevet som "E-mail fra Gud"!  Noen steder står det litt om sånne normale problemer som tenåringer ofte har. Noen ganger stå det oppmuntringer, noen ganger står det ting som du kan gjøre for å få vekk problemene. Og det er ja... Jeg digger den ihvertfall! Så her er et av innleggene i boka:


For Ditt åsyn er gledens fylde. 

Ved Din høyre hånd er evig fryd.

Salme 16:11

 

Kjære Barn!

 

>Har du noen gang vært forelsket? Du vet hvordan det er. Hver gang denne personen kommer inn i rommet, blir du begeistret. Dersom vedkommende sitter i nærheten av deg eller snakker med deg, er det ikke noe sted du heller vil være. Dersom denne personen går på en fest, ønsker du også å være der.

Det er slik Jeg ønsker at vårt forhold skal være. Jeg er en person. Jeg har en personlighet. Etter hvert som du blir kjent med Meg, vil du få se det. Det er ingenting i verden som å være i Mitt nærvær. Når du setter av tid til å være alene sammen med Meg, skal du forvente at det blir spennende. Det finnes personlige ting Jeg ønsker å fortelle deg. Det er planer Jeg ønsker å dele med deg. Jeg ønsker å bli bedre kjent med deg. Og Jeg vil du skal oppleve gleden ved å kjenne Meg. La oss bruke tid sammen!

 

Din Beste Venn,

>Gud


Tror nok jeg kommer til å legge ut en del innlegg fra den boka fremover .. ♥

- Natti ♥

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar