Hvorfor skylde på Gud?

Hei! I dag vill jeg bare ta opp et emne som kommer opp ganske ofte! Jeg hører mange som opplever uvirkelige ting i livet sitt. Nære mennesker dør, ting blir stjelt/ødelagt, dem føler seg ofte nede... Og da kommer dem til et punkt der dem ofte skylder på Gud! Eeeeeller hvis dem har trodd på Jesus, slutter dem å tro. 

Dette har jeg hørt mange ganger. "Hvorfor hjelper ikke Gud meg?!" "Hvorfor lar Han dette skje?!". Eyy... Hvis dere tror på Gud, så tror dere vel også på satan? Tydeligvis vet dere ikke hvem han er. Han er alt negativt på denne jord. Vet dere hva hans oppdrag er? Det er å stjele, myrde og ødelegge! Hvis et familiemedlem blir tatt ifra deg, er det ikke Gud sin feil! Han vil at du skal ha det godt! Men satan derimot. Han hater mennesker! Han hater alt som er godt! Han vil at du skal rote deg borti vonde ting, at du skal gjøre feil. Og hvis du gjør en feil, legger han i deg skyldfølelse og anklager deg for det du gjorde feil. 

Gud hjelper. Han er godhet, Han er kjærlighet. Han ER! Hvis dere vil ha det gode han har for dere, så be Jesus inn i livet deres! Gud har gitt dere et valg! Han har gjort så dere kan velge mellom livet og døden. Hvis dere ikke lar Jesus komme inn i deres hjerte, velger dere selv døden. 

Oppsummering: Ikke skyld på Gud, han er god. Satan er den onde, ikke la han herse med dere! Be han vike og la Jesus komme inn i deres hjerte! ♥

- Natti ♥

2 kommentarer


Shaghayegh
-06.08.2011 kl:18:32


Visste du at GUD og SATAN var venner før? Og at det var satan som skapte oss menneskene her i verden..

og det som kom mellom gud og satan var at gud ba han/hun sette seg ned i knærne for menneskene, men satan nektet det for han skapte menneskene. Og siden han ikke hørte på gud ga gud han en plass i helvete og gud fikk være igjen i paradiset.. Og nå er dem fiender :)
Natti <3
-06.08.2011 kl:19:28


Sv; Den var ny .. :P

Skriv en ny kommentar