Når livet gir deg sjanser til å vise deg fram!Du har kanskje opplevd det du også? At du har noe på innsiden av deg som så gjerne vil ut og vise seg til andre. Kanskje du har en hel "person" på innsiden som ingen vet om og du føler at du ikke har fått sjansen til å vise den fram. Kanskje du har et tydelig talent, noe du er veldig flink til. Kanskje du har tanker og meninger om forskjellige ting som ville påvirket andre positivt om de bare hadde fått muligheten til å vise seg! 

Nå... Se tilbake på noen tilfeller i livet ditt hvor du har hatt sjansen til å vise fram ditt talent og ikke tatt den. Jeg har hatt mange sånne. Noen ganger har jeg tatt den, noen ganger ikke. Og hver gang jeg har droppet ut, har jeg angret etterpå. For å gjøre det mer personlig vil jeg si at det gjelder sang/dans. I sjette klasse tok Sandra og jeg sjansen og danset foran skolen. GJETT OM VI DREIT OSS UT A! Men det var helt klart verdt det! Og i tillegg har vi fått et uvurdelig minne. For etter det har jeg fått mer og mer mot til å fortsette med det. Det har gitt meg en sterkere personlighet. 

Har du hatt noen tilfeller i livet hvor du har hatt sjansen, men ikke tatt den? Uansett hva det gjelder... Har du angretetterpå? Jeg lover deg... Neste gang du får sjansen, TA DEN! Det er verdt det! Om du driter deg ut foran tusener (for eksempel), så er det noe du kan le av etterpå. Et godt og litt småflaut minne, det liker vi! :D

OPPSUMMERING: Ta sjansen når livet gir deg en! Det er verdt det!


Take a chance: Sandra og jeg ville ta noen kule bilder, vi prøvde og vi fikk et bilde vi ble fornøyd med. Dette er nå 2-3 år siden ♥ Synes også nå at jeg hadde en ganske så rar stilling, hahah, men er ikke flau over å legge det ut! ♥


- Natti ♥

5 kommentarer


chriol
-08.08.2011 kl:23:37


Bra skrevet!
Linda
-08.08.2011 kl:23:54


Så bra skrevet! stå på :)
Emilie
-10.08.2011 kl:23:42


Du skriver bra! Jeg er enig :-)

sv; Tusen takk, Natalie! :D Ntaaaaa, så koselig <3

Jeg skjønner erfaringene dine, men jeg har ikke sagt at det ikke spiller en rolle jeg heller. Men at man SELV føler at man ser ditt og datt ut, kan være pga tv og internett og ikke bare pga andre rundt seg.
Julie
-11.08.2011 kl:00:03


Bra skrevet, enig med deg!
Heidi
-11.08.2011 kl:16:01


så nydelig bilde av deg!

Skriv en ny kommentar