tired of the routine of life

Merker skoledagen tar på meg. Alt vi lærer om hvordan å leve, hva man skal spise, hvordan man skal være. Jeg er så lei det! "Spis sunt!", "Kle deg pent når du er der og der!", "Oppfør deg på den og den måten når du er der og der!" BLÆÆÆÆÆÆÆK! Jeg er så lei de rutinene nå! Og at det blir satt så store krav til deg innenfor utdanning, jobb osv. Hvor blir livet av når jobb og utdanning skal være 80 % av det? Skole og jobb tar så mye på hverdagen så alt annet også blir et slit. 

Jeg sitter akkurat nå i helsefagtimen og irriterer meg over læreren. Beklager, Rikke. Jeg liker ikke hvordan lærere prøver å motivere deg til å forbedre innsatsen på skolen. Læreren driver nå med sånn samtale med hver og en av oss og vet dere hva? Motivasjonen min gikk 50 % ned. Og den var på 30 %. Logisk? JA! Faktisk! 

Beklager for det negative innlegget, men jeg er ikke i humør i dag. Kanskje fordi jeg la meg sent, kanskje fordi jeg ikke spiste nok til morran i dag. Nei. Jeg er lei skolen. Derfor. Og dagens samfunn. Forskere "finner ut" bare mer og mer som gjør at vi må tenke på mer og mer og BLÆLIHMKIONLNBI!!! FORSKERE: DERE GJØR LIVET BARE MER STRESSENDE!!!!!!!!!!!! Dere hjelper IKKE meg!!! Jadda, fint at dere finner kurer for å få folk friske og hele den pakka der, men jeg gidder ikke mer å høre på dere om hva jeg skal spise, hvordan jeg skal leve osv! Og til skolen: ALTFOR store krav. Uææ, rage! 

Dette var ukens sinna-innlegg. Kanskje det kommer fler, hvem vet. 

- Natti ♥

5 kommentarer


Cathrine
-16.01.2012 kl:10:45


SO TRUE! Irriterendes :/
frk. ina
-16.01.2012 kl:11:02


ouff, så leit med dårlige lærere!

sv; tusen takk for kommentaren din ♥
Helene
-16.01.2012 kl:15:42


Sant, forskerne stresser oss
frk. ina
-16.01.2012 kl:18:45


sv; håper du koser deg på shopping (hvis det ble noe av), og takk for kommentaren din ♥
frk. ina
-16.01.2012 kl:22:29


sv; oouh, sounds good! takk for comment ♥

Skriv en ny kommentar