Uka før uka

Dere vet denne "perioden" som jenter har? Såklart dere gjør... Den er kjent som "smertens uke" som "den blodige foss" som "tante rød er på besøk" og mange andre grusomme ting vi kan kalle det. Altså for meg er det ikke så ille. Selve perioden varer for meg bare i tre dager og så er det sånn, ja, nesten over. Det er bare uka føre som er ille. Hvorfor? Jo det er disse ting kalt "hormoner" som liker å luske litt ekstra rundt på sensitive punkter i kroppen min på denne tiden. De skal liksom spille tennis med tankene og følelsene mine. Og jeg blir sittende og klage og klage og klage. Både på meg og på andre. Jeg er ikke den som banner. Jeg mener det, den som hører meg banne bør virkelig gjemme seg i en stor safe med lenker og fem-sifferet kode. Men ja, i denne perioden så ligger det et banneord eller to på tunga. Og bare det er langt på vei altså for som sagt: jeg banner ikke! (Og bare sånn for å få klarert det: Jeg ser ikke på "fuck" som et banneord. Eller ihvertfall et veldig mildt et. 

Så jeg sitter nå med disse hormonene som leker rundt i kroppen min og har det kjempegøy, og jeg vet jeg ikke kan gjøre noe med det. Utenom kanskje å sove, men da kommer jo også det problemet i samme slengen, jeg VIL IKKE sove. Det er også de hormonene gode til. Å hjelpe meg til å ikke ville sove. I det hele tatt. Jeg er trøtt og sliten og vil bli ferdig med dagen, men nei, jeg vil ikke la meg selv gå og legge meg. Hvorfor? Spør hormonene. 

Jeg vet helt ærlig talt ikke om det hadde hjulpet så mye det heller for da går det fortere fram til at skolen begynner. Skole. Jeg har alltid vært glad i skolen. Jeg husker at når det var sommerferie på ungdomsskolen så lengtet jeg etter at skolen skulle begynne igjen. Kanskje mer fordi jeg ikke hadde noe å gjøre i sommerferiene... Jaja. I år er det ihvertfall ikke sånn. Skolen er nå det stedet jeg bare sovner, det stresser meg så ille så det føles ut som om jeg brenner. Jeg har ikke orden på noen ting og jeg gruer meg til hver skoledag. Hvorfor har det blitt så ille? Ikke en dag på skolen er en god dag. Jeg er alltid trøtt fordi jeg aldri klarer eller vil legge meg tidlig nok. Når jeg først legger meg tidlig nok kommer disse angsttankene som holder meg oppe eller vekker meg gang på gang. Hormonene. Ahh. 

Én kommentar


Sandra
-08.12.2014 kl:17:37


Det er som om vi er samme person.. I feel ya :/ ♥

Skriv en ny kommentar