Dette blir en bra dag

Sånn seriøst, jeg tror faktisk dette blir en bra dag! Jeg startet med å stå opp fem minutter føre jeg pleier, jeg vet, det er nesten ingenting men for meg så er det ganske stort. Så jeg ordnet meg, SMINKA MEG FAKTISK, noe jeg nesten aldri gjør på skolen, tok på meg finere klær og høyhæla sko. Jeg vet ikke hvorfor, men føler meg bedre i dag. Jeg er mer meg selv, jeg tuller med alt, jeg er den "klovnefisken" som jeg fikk som resultat på en slags "personlighetstest" på skolen. 

Jeg skjønner jo det at det har noe å gjøre med at jeg legger ting mer over i Guds hender. Jeg bekymrer meg ikke så mye som jeg gjorde bare senest i går. Men jeg ba i går om at jeg snart skulle komme inn i det Gud har for meg, det kan hende det starter nå. Jeg håper det virkelig, for jeg har vært "avkobla" når det gjelder livet med Gud og livet som en brennende kristen. 

Det er bare så deilig å le på skolen. Det er her jeg har hatt den verste tiden, det er her jeg har vært på gråten flere ganger og hvor jeg har vært mest frustrert. Og sint. Det har vært så håpløst her. Spesielt med tanken på at det er én jeg kan snakke ordentlig med i klassen, som jeg føler at faktisk bryr seg. Altså, jeg kan jo snakke med nesten alle uten problemer, men jeg ser det så tydelig, ingen bryr seg om hva jeg tenker om ting. Og aner dere hvor mange ganger jeg blir avbrutt? Jeg vet ikke om det er mange som opplever det i klassen, men spesielt dette skoleåret.. Altså, det skjer hele tiden. Alle er liksom så veldig opptatt av å si det man skal få sagt. 

Men nok om det, dette er en bra dag, jeg skal til Benjamin og vi skal slappe av for så å dra på møte! Det skal bli herlig <3 
Wish me good luck, håper dette varer.

Btw. Du som leser dette, da med kollegaen min i bønnene deres, hun besvimte og slo hodet sitt og vi vet ikke om hun blir normal igjen.  

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar