Blogg

Dette blir en bra dag

Sånn seriøst, jeg tror faktisk dette blir en bra dag! Jeg startet med å stå opp fem minutter føre jeg pleier, jeg vet, det er nesten ingenting men for meg så er det ganske stort. Så jeg ordnet meg, SMINKA MEG FAKTISK, noe jeg nesten aldri gjør på skolen, tok på meg finere klær og høyhæla sko. Jeg vet ikke hvorfor, men føler meg bedre i dag. Jeg er mer meg selv, jeg tuller med alt, jeg er den "klovnefisken" som jeg fikk som resultat på en slags "personlighetstest" på skolen. 

Jeg skjønner jo det at det har noe å gjøre med at jeg legger ting mer over i Guds hender. Jeg bekymrer meg ikke så mye som jeg gjorde bare senest i går. Men jeg ba i går om at jeg snart skulle komme inn i det Gud har for meg, det kan hende det starter nå. Jeg håper det virkelig, for jeg har vært "avkobla" når det gjelder livet med Gud og livet som en brennende kristen. 

Det er bare så deilig å le på skolen. Det er her jeg har hatt den verste tiden, det er her jeg har vært på gråten flere ganger og hvor jeg har vært mest frustrert. Og sint. Det har vært så håpløst her. Spesielt med tanken på at det er én jeg kan snakke ordentlig med i klassen, som jeg føler at faktisk bryr seg. Altså, jeg kan jo snakke med nesten alle uten problemer, men jeg ser det så tydelig, ingen bryr seg om hva jeg tenker om ting. Og aner dere hvor mange ganger jeg blir avbrutt? Jeg vet ikke om det er mange som opplever det i klassen, men spesielt dette skoleåret.. Altså, det skjer hele tiden. Alle er liksom så veldig opptatt av å si det man skal få sagt. 

Men nok om det, dette er en bra dag, jeg skal til Benjamin og vi skal slappe av for så å dra på møte! Det skal bli herlig <3 
Wish me good luck, håper dette varer.

Btw. Du som leser dette, da med kollegaen min i bønnene deres, hun besvimte og slo hodet sitt og vi vet ikke om hun blir normal igjen.  

Lys i enden av tunnelen

Overskriften gir deg sikkert et inntrykk om at jeg skal skrive om at "alt går bedre til slutt og alt det der. Nei, det er ikke det jeg skal skrive om. Men ja såklart det blir alltids bedre. Jeg er fortsatt i det deppe stadiet, men fikk nettopp vite at Benjamin ikke skal på ball denne helgen likevel så da tar vi dobbel date med to av våre felles venner! Dere aner ikke hvor glad jeg ble av å høre det. Det gjorde hele uka mi! Så i morgen etter jeg har vært på skolen så skal Benjamin og jeg til Sverige og handle inn masse dritt, det blir gøy. Altså energidrikk, mountain dew, godteri og andre ting. Så blir det tilbake på jobb da, men etter det skal jeg virkelig koble av og game med min kjærast og våre to gode venner. Lan fra fredag til lørdag <3 

Blir faktisk litt deilig å komme meg ut igjen i morgen. Har ligget hjemme i senga siden mandag nesten. Det eneste som kan bli en utfordring er å ta igjen to prøver og en .. "skrivedag" ? Håper jeg bare får tatt dem igjen og at jeg ikke får IV. Skrivedagen får jeg tatt igjen men jeg får varselbrev. Anyways, det går bra. Håper bare ikke jeg får slengt masse oppgaver i trynet i morgen. Det hadde blitt litt krise siden jeg ikke engang klarer å huske når jeg har time hos legen. Jeg har seriøst glemt det to ganger nå. Har så dårlig samvittighet for mamma. Samma det, det var ikke det poenget mitt var. Ehhm.. Jo! Skole. Blir deilig å komme seg ut igjen (selv om det er skole). Og i tillegg skal jeg på jobb som en slags "ekstrahjelp" vil jeg tro, for brått er det en ny som kommer og skal ha opplæring i kassa. Og siden det er det eneste jeg har blitt lært opp i så får jo jeg bare gått rundt omkring og rydda osv. Men blir nok greit. Jeg kommer nok til å gå rundt og bare glede meg til kvelden. Det skal bli så deilig! <3

Enough of my thoughts here's a picture of a cat doing a split:
True story, sis!

Sitter på skolen i Helsefagtimen og bruker tiden jeg har veldig effektivt! Og siden Artige er stengt og 9gag er åpent (her på skolen), er det et lett valg å ta!

Mens jeg bladde gjennom bildene og spiste Smash 4 Fingers og drakk Burn, så jeg dette bildet:

Dat is søuu true!

- Natti ♥

Hverdagsovernatting!

Hællæ folkens! 

I stad var jeg hos Marie og chillan sykt! Så ble det bestemt at hun skulle sove over hos meg siden ho ikke har skole i morgen. Da skal ho besøke skolen jeg går på (altså Glemmen vgs.) fordi ho ikke har noe annet å gjøre. Så vi sitter nå og tegner og spiser godteri ifra mellom beina til Marie... Ikke spør... 

Det er egentlig ganske rått. Har ikke hatt overnatting på en skolehverdag siden 8.klasse da Linda og jeg skulle forberede oss til en forestilling! Sykt awesome da! :D
- Natti ♥

Morgen fugl har ..

Nei.. Jeg er ikke morgenfugl.. Jeg våkna for en time siden fordi jeg ba snille Martin (Smileeyy) om å vekke meg! Endelig klarte jeg faktisk å la være å legge meg ned igjen! Ikke det at jeg enda har kommet meg OPP fra senga. Men det er deilig å ikke sove til 3 HVER dag, right? Hahah, ja, jeg sliter med å stå opp. Jeg har aldri skjønt hvorfor jeg ikke klarer å stå opp føre 12. Men samma. 

Nå sitter jeg da her i senga, ser på sims og spiser min frokost som kjære, snille elskbare pappa kom opp med! Jeg elsker melk, gjør ikke du? 

Q: Står dere lett opp om morgenen?

- Natti ♥

Velkommen til bloggen,

Stian! Ja, du har tydeligvis kost deg med min telefon mens jeg hadde gym. Koselig å se enda en sjøldiggertekst fra selveste sjøldiggern i egen person. Nå synes jeg du kan la mobilen min være i fred i MIN jakkelomme, ok? Fint :)

Stian sitt innlegg HER.

Stian Stramm!

Stian er så kul! Han stjal telefon min vettu! <3

Oh, let The BUS COME!

Nå er jeg på bussen på vei til skolen med Anne Sofie fra gamle klassen og merker jeg har fått mer søvn enn det jeg pleier å få! Er hyper som noen små jordekkorn! Hvis dere ser for dere snipp og snapp på sitt verste! Haha!

OH, LET THE BUS COME! HO HO HO HO!!!!!

Dagen i bilder; Betania, Rakkestad

 

- Natti ♥

På Betania

Status: AMAZING!!!!!!!

Bare videoblogging!

Framover nå kommer jeg bare til å legge ut korte videosnutter fra hverdagen min sånn istedenfor å skrive. Det er ork! Og hvis det bare er tanker/følelser osv,, blir det lydopptak! Digg? Yessda!-  Natti i Helsefagtime ♥

Til Betania!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og jeg ser fin ut som alltid!


Med photobooth får man ikke større bilde ..........

Men hvis du lurer på hva Betania er er det en menighet som virkelig brenner for Gud! Og ungdomsmøtene som er på lørdager, er HERLIGE! Og gjengen er bare vidunderlig! Man blir så godt tatt imot og man vil ikke dra igjen. Gleder meg til å komme tilbake!

Beklager for uregelmessige bildestørrelser! Men nå må jeg fikse meg litt!

- Natti ♥

På frisøren!

Nå sitter Natalie i frisørstolen! Linda her forresten. Hun skal farge det brunt under, og stripe det lysere oppå. Wish her good luck!

HAHAHAHA!

Push HERE!!!

På vei hjem!

Nu sitter Linda og jeg på 109 - bussen på vei til særp! Linda skal møte en venn og jeg skal hjem. Marie skal jo også hjem til meg, tihi!

- Natti <3

VOE!

Jeg husker da alle leste Voe sin blogg og hun var høyt beundret osv, ikke at hun ikke er det nå, men plutselig sluttet hun å blogga p.g.a frekke kommentarer og mobbing. Da ble jeg bare lei av alt som hadde med blogg å gjøre, men SÅ! For litt siden fant jeg ut at hun hadde fått en ny blogg! Voeblogg.no !! Da ble jeg så glad og har begynt å lese bloggen hennes igjen! Åhh, deilig å ha inspirasjonen tilbake!!

Hva synes du om Voe?

- Natti ♥

Welcome, Ariel ..

Ja, da har vi nettopp kommet fra Betania i Rakkestad hvor det var ungdomsmøte og min kjære bror, Jon preka! Det var bra! :D Og forresten, med "vi" mente jeg Marie og jeg. Ho skal sove her.. (Help me)

MEN! Det morsomme med denne tragedien,, neida, bare tuller. Whatever... Get to the point: Marie har nettopp farget håret RØDT! Som forklarer overskriften. 


Sorry for små bilder men sånn ble det bare, men når skal vi legge oss fordi vi skal opp kl.9..

- Natti&Marie(Ariel)

VERDENS BESTE BROR!!!!

Seriøst, min bror er bare verdens beste!! Nå kom han hjem fra byen med to gaver til meg! Liksom... I tillegg til at han var med på å betale Macbooken! Han har gitt meg og mine venner og mange fler SÅÅÅÅÅ mye! Han betaler alt jeg har trengt og han kjører og henter meg når jeg skal noe og så mye mer! Han er bare RÅ! Og det kan du spørre hvem som helst som har møtt han om!

Den første tingen jeg fikk var parfyme + shower gel og body lotion og så åpner jeg den andre og ser en bok som jeg har sett på en stund nå. Den heter "Hva skjer'a, Gud?". Den har sånn små tekster for hver dag som virkelig kan hjelpe i hverdagen! For ungdom er det mye lettere å lese enn bibelen, for å si det sånn! hahah! SÅ DIGG!!! 

Love my big brother! 

- Natti ♥

Bursdagen!

NÅ har jeg nettopp kommet hjem fra den strevsomme skolen til min elskede Macbook! (Vet det kanskje ikke er så stort, men jeg har villet ha det i 1 og 1/2 år nå så jeg må få lov til å skryte liiitt!) Men nå har jeg funnet fram noen bilder fra i går så da kan vi sjekke dem ut! 

Jeg var hjemme fra skolen i går fordi jeg var syk, noe som ble bedre utover dagen heldigvis! Så derfor fikk jeg mulighet til å møte Sandra da hun kom hjem fra skolen! Sjekk den herlige jenta! Hun er digg!!! ♥

Så kom Linda like etter og som planlagt lagde ho 3-retters til meg og hele min familie! + Marie! Hahhah! Ho er rå! Til forret lagde hun grønnsakssuppe, noe som er digg! Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk da jeg fant ut at hun ikke tok oppi pølser, men hun fikk den til å smake ENDA bedre enn den gjør NÅR vi har i pølser! HELLUUU! Hun er SYK! Linda, du har helt klart valgt riktig linje! 

Og den kaka da eller!!!!

Hun er syyyyk... Once again/Nich einmal, haha! (Det betyr nok en gang på tysk)

Men nå må jeg hjelpe til med å rydde til fredag! For da skal jeg feire bursdagen min mer ordentlig! 

- Natti ♥

I'M BACK!

Da har jeg bestemt meg for å komme tilbake! Begynne å blogge litt igjen! Ihvertfall rundt... 3 ganger i uka..? Rundt der. Og hvorfor jeg plutselig bestemte meg for det spør du? JO! Fordi i går, eller... Dager føre der nå fordi den er etter tolv, men på mandag fikk jeg Macbook Pro!!!!!! Av foreldre og søsken, tusen takk for det!! Og med mac er alt som har med bilder, videoer og rett og slett blogging lettere å ordne med! 

Så noe dere ikke viste: Jeg hadde bursdag i daaaag! Altså.. derfor jeg fikk Macbook da.. Men hele dagen har vært sånn "fullbooket" så jeg har ikke fått tid til å blogge før nå som jeg egentlig skulle ha sovet for lenge siden med tanke på at jeg skal opp kl.06:00 ... etterpå... 

Jaja, i dag kom Linda og lagde 3-retters til hele familien... Ho er den mest sprøe jenta jeg noen gang har møtt!! For det første kommer hun hjem til meg på bursdagen min for å lage 3-retters med mine favoritter til HELE FAMILIEN! Så blir hun med meg i menigheten og tar fram en selvbakt KAKE formet som en KATTEPUS! Og DEN DIGRE pakka med flere søte småting inni som en venne...bok, blyantspisser (det er en intern greie) og en bamseeeee! ♥

Jaja, love her ♥ But anyway, sooooo.. Jeg bare legger meg nå så får dere sikkert noen bilder i morra! GOOD NIGHT! 

- Natti ♥

 

HEEELLOO

Haaaaaaaaallo! Natalie blogger ikke lenger, hun sluttet. Men jeg stakk innom her en tur! Bare for å overraske Natalie litt. Og for at dere skal ha noe å lese. Vel, Linda, det er meg. Og jeg skal bable litt til dere!
Natalie er min beste venn, hvis dere ikke viste det allerede. Vi har gjort alt fra a til å sammen, helt sant! Eller.. ikke absolutt alt. Men vi er verdens beste venner, det var poenget! Vi er søstre. Noen ganger for mye også. Vi låner klær av hverandre, men mest jeg av henne. Også blir det noen ganger sånn  typisk søster-greie: "du tok den, få den tilbake" osv. Haha, elsker det. Også er hennes hjem mitt andre hjem. Det er helt sant! Hjemme hos henne er jeg som en som bor der. Og familien hennes er kjempekoselig! Akkurat som Natalie selv.
Vet dere hva? Natalie og jeg hadde "3-års-jubileum" for noen dager siden! Morro, right? Vært venner i 3 år allerede!

Akkurat nå er Natalie ute i hytta og synger for seg selv. Ja, Natalie er kjempeflink til å synge. Vi pleier også å synge sammen, noe jeg elsker, fordi vi har så mye harmoni når stemmene våres blandes. Også er hun kjempeflink på trommer! I grunn er hun god til alt som har med musikk å gjøre. Jeg vurderer å melde henne inn i Idol, eller X-factor en vakker dag, men shhh! Ikke si noe.

Hva skal jeg bable om? Jo, jeg vet det! Natalie elsker snø. Hun elsker alt som har med kulde å gjøre, og elsker absolutt å gå turer midt på vinteren! Neida, bare tuller. Natalie hater kulde, snø og alt sånt. Det er rart. Vi er egentlig skikkelig forskjellige. Jeg elsker nemlig vinteren. Og alt mulig sånt, jeg liker det hun hater. Men vi er jo perlevenner likevel!

Har du noen gang tenkt på hvor mye en venn og du har snakket om? Jeg tenker ofte: "har vi snakket om alt som går ann?" Også begynner jeg å gruppere ting og sånt. I personer, objekter osv. Også lager jeg stoooooooooore lister, også har jeg en liste over hva vi kan snakke om! Morsomt, eller hva? Andre ganger når vi snakker, finner vi på sånne leker, for å ha noe å snakke om. For eksempel "Finn på en ting å snakke om av alle bokstavene i alfabetet". 29 ting. Tidsfordriv. Jeg skal ikke ramse opp alle tingene Natalie og jeg har gjort som er helt sprøtt. Totalt unormalt. Det er en del.

Natalie, få deg et nytt passord. Før jeg tar over bloggen din, mohaha! Neida, bare et gjesteinnlegg.
Jeg er kjempeglad i deg.Hei igjen!

Jeg hadde egentlig tenkt til å slutte uten "advarsel", men innimellom får jeg bare lyst til å blogge igjen! Og så får jeg høre at folk faktisk leser bloggen min! :o

Heheh, men for å gi en liten oppdaterring så har jeg nå begynt på Glemmen vgs. Skolen er stor og har helt klart bra kvalitet! Og jeg har liten vei fra klasserommet til den store, flotte kantina, tihi ♥ Det jeg absolutt ikke likte var at jeg ikke kjente noen av dem jeg kom i klasse med, men dem blir jeg nok kjent med.

Huff... Jeg som skulle legge meg kl.10, haha! Natti har gjort det igjen! Men da får jeg skynde meg og sovne!
Btw: Vært en del på WeHeartIt og sett på søte bilder av par! Er så opphengt i det nå ♥

- Natti ♥

Okei? Kjærringholmen!

Det ble visst ikke sånn jeg trodde! Jeg lå i sengen fra 1-4, men så ringte Herman og lurte på om jeg ville være med en tur ut på kjærringholmen med han og Daniel med båten. Selv så er jeg veeeeldig skeptisk når det kommer til sjøen og båt osv... Men jeg tenkte at jeg trengte meg en tur. Også kommer jeg ikke til å se dem så ofte heller siden vi ikke kommer til å gå på samme skole mer så jeg ble med. Og det var jo koselig daaaa ♥


Daniel grilla marshmallows og sjokolade sammen, han! Så egentlig litt godt ut...Koselige guttær det se ♥ .. Og sånn var det dagen min ikke ble som jeg trodde!

- Natti ♥

Sengeliggende ..

I dag har forkjølelsen tatt helt overhånd.. Våknet rundt 1 i dag og har ligget i sengen siden det. Fikk frokost på sengen da så det var ganske koselig! Men tror nok jeg kommer til å bosette meg her for resten av dagen. Overlever med tv'en og pc'en foran meg! Og hvis jeg vil få litt luft kan jeg bare gå en tur ut på verandaen osv.. 

Nettopp mottatt bankkortet mitt da! Digg! Men ble ikke helt fornøyd med bildet mitt. Samma det! Nå ble dette et veldig surrete innlegg, men det redder jeg ved å legge ut noen tilfeldige bilder! Tenke på et tall... Hmm... 6!Okeeeei? Nytt tall! Ehhm... 20!Thumb up!

- Natti ♥


Forkjølet? Samma det!

Noe jeg virkelig er lei av er å være forkjølet! Vondt i halsen schnørra renner og det er halspastiller her og tørkepapir der. Og det går utover energien. Men nå sier jeg bare SCREW THE COLD!!!

Dette innlegget minner meg om en sang.. :D

- Natti ♥

Birthday parteeey!

Ja, nå skal jeg snart dra i bursdag! Kjære Julie, en jeg har blitt kjent med fra Zoé skal feire sin 20-års bursdag i dag! Gleder meg! :D Da var det fint at jeg var i byen i går og fikk noen nye klær! Og jeg har begynt med løsnegler. Haaaaater mine ekte negler, dem er helt ødelagte! Så da kunne jeg like greit bruke litt penger på løsnegler så jeg ikke føler meg helt ... ja... ukonfertabel? Jaja, da får jeg dra da! Og hvis dere vil se hvordan neglene sitter kan dere studere disse bildene litt. Ps: Ignorer blikkene!

 


Svart topp og blomstrete skjørt fra H&M, Muffinssmykke fra BikBok, korssmykke fra Glitter, sko fra (?)

Lurer også på om jeg skal ha på meg disse:

Hahah, digger sånne! Fått dem i både blå og grønne. Dem grønne er litt kulere fordi dem er mindre da... Vet egentlig ikke helt hvorfor jeg liker dem så godt, for de er iokke spesielt fine, men ja... Jeg digger dem!

- Natti ♥

Hjemme fra Feriehjemmet

Heyhey! De tre siste dagene har jeg sovet på hytta til Marie og familien hennes i feriehjemmet! Derfor har jeg ikke hatt muligheten til å blogge mens jeg har vært borte. Men nu er jag tilbaket! (Jeg lager mine egne språk, ok)

Men ja... Vet ikke om det kommer noen bilder for det var vel bare Marie som tok bilder med kameraet hennes. Jeg filma litt, men skjønner meg ikke helt på det overføringsgreiene så jeg får se om pappa får det til så kan jeg legge ut noen fine snutter fra "ferien". 

Nå ER JEG SÅ SLITEN! Så jeg sitter i sofa'n og slækkær'n for fult! Dere får fortsette og ha en fin sommer! Good bye, halleluja, amen natta!- Natti ♥

I finally found what I some day lost

Okei, riktig skrevet ? Yeah, whatever.. Er ikke verdens beste i engelsk. Det viktigste er at dere skjønte det! Og det gjorde dere! Ellers så kan ikke dere si noe om meg.. 

Men samma det! Jeg har nevnt et par ganger i noen innlegg at jeg er veldig svak for barneminner. Og da jeg var liten spilte jeg ALTFOR mye på GameCube! Mest et spill som heter Sonic Adventure 2 battle! Hahah! Gjett om jeg hadde dilla! Nei, ikke gjett.. Jeg hadde veldig dilla! Så kom tragedien.. Skiven ble ripa opp! Ihvertfall nok til at jeg ikke kunne spille det mer! Og da ble jeg lei meg. Og helt til nå har jeg vært helt gal etter å finne det igjen! For den tiden jeg hadde det, skjedde det så mye! Mange av mine barndomsvenner var koblet med. (Snakk om å ha spilledilla, jeg begynner å snakke "televisjonsk", haha!) Neida, men joda. Her om dagen så var det en finnanonse som ja... et eller annet og så fikk broren min, Jon tak i det! Så da det kom i posten ble jeg HELT fra meg! Gjett om jeg har spilt mye siden det da, haha! Føler meg litt som en sånn barnslig nerd, men hallo! Kan ikke noe for det, jeg er svak for barndomsminner! Ser kjent ut for noen, sikkert! Kanskje mest gutter! Men jeg har jo alltid vært en liten sånn guttejente!

- Natti ♥

Var hos Siljesøta!

Aaaah! For en herlig dag! Jeg er egentlig ikke verdens mest sosiale person. Er veldig ofte sjenert over andre... SPESIELT jenter! Men i dag så var jeg hos en som heter Silje! Ikke særlig lenge siden jeg ble kjent med henne. Ble kjent med henne på Zoé. Så hun er kristen, sånn som meg!!!! :D :D :D


Er hun ikke bare helt nyyyydelig?!?!?! 

Hun er veldig lett å bli kjent med føler jeg! Heheh, glad i deg! Kanskje litt ekstra lett siden vi begge er pratsomme og hypre og at Linda og hun er veldig gode venner også! Så ja, jeg er heldig som har blitt kjent med deg, Silje! Kjempeglad i deg!

Litt rart at vi ikke tok noen bilder i dag, men vi prata vel og brukte en del tid på å "bli kjent" så vi tenkte bare ikke på det! Men men. Neste gang blir det mange plankebilder! Ska'jæ love'ræ! Yeah da.

Jeg skriver bare sånn helt spontant cuz' jeg er skikkelig glad cuz' jeg har vært skikkelig sånn livsnyter de siste... to dagene! Love life! Jaja, får vel hoppe til dagens "Sims-time". Går vel ikke en sommerdag uten sims! Haha! BLOGGÆSSSSS!!!!

- Natti ♥Øvernatting !

Heisann! I natt sov Linda hos meg for første gang på faktisk ganske lenge! Ikke at vi gjorde så fantastisk masse, men vi har jo sett på film, vært på pc'en, gått tur, bedt litt, vært ute i hagen osv... 

Først i går var jo jeg hos ho og da gikk vi til Hornnes skole!


Kjempegod!!


Vi ble lei all plankingen, så vi lagde vår egen greie: Flying!


Men nå må jeg skynde meg å ordne meg til møte, tror det er siste møtet før høsten nå! Shallabaiis!!

- Natti ♥

Adrians konfirmasjon!

Hey yo! (Dette innlegget skulle egentlig vært postet i går, just so you know)

I dag har jeg vært i Adrian sin konfirmasjon! Den heldige grisen fikk rundt 17 000 truuuur jeg. Jaja, mange av bildene jeg tok var ikke akkurat særlig brukbare.. Men NOEN fikk jeg :):):):):):)

 


Hihihi, mitt kort! Lenge siden ♥


Ja, alltid blitsblikk på bilder ;)

- Natti ♥

Hjemme fra Zoé!

Zoé er alltid et sted jeg ikke har lyst til å dra ifra. Når jeg drar dit, er det ikke lett å få meg ut derfra! Uansett hvordan humøret mitt er der, så føles det alltid bedre når jeg er der. Hver gang jeg føler meg på topp, vil jeg bare bli der! Om jeg er nedfor, vil jeg ihvertfall ikke hjem! Da vil jeg være der og snakke med kristne venner, for de har alltid det rette å si! 

Har noen av dere følt at dere ikke er verdt noe? Det har dere sikkert. Men at ingen trenger deg? Ingen har bruk for deg? Slik føler jeg det ofte, men sannheten er at det alltid er noen som trenger deg et eller annet sted! Bare søk litt og du finner snart en som har bruk for deg! 

Føler du noen ganger at du ikke betyr noe for vennene dine? Kanskje betyr noe, men at du ikke er til bruk? Du liksom bare er der? Hvis det virkelig er sånn at du ikke pleier å dele følelser med dine venner, snakke sammen om ting osv.. Om du bare er der, hjelper du likevel! Bare du er der, dere har det gøy sammen... Det betyr masse! Og mange minner dannes ut av det!- Natti ♥

Sooool! <3

Der hvor jeg bor har det vært det perfekte været i dag! BARE SOL! Har ikke sett noen skyer i hele dag og det er ubeskrivelig digg! Har solet meg, sunget og priset Gud og greier! E'kke det rått elleh?! Jo, det er det. Haha, jeg er jo sååå flink til å blogge! Not.. men altså er jeg ikke den med den beste "passionn'" til å blogge heller. (Glemmer norske ord) 

Har forresten mange ganger vurdert å bare slette hele bloggen, for det funker liksom ikke å blogge en gang i måneden! men folk sier plutselig at de leser og at jeg ikke skal slutte! Og hallo, hvis dere leser, hvorfor kommenterer dere ikke? Ikke rart jeg holder på å slette'n! haha ♥Felin ♥

Hva har du gjort i dag? 

- Natti ♥

17. MAI!

Ja, min gårsdag stratet da med at mamma og jeg dro for å møte min bror, hans kone og mine to fantastiske tantebarn! Vi spiste litt is sammen og slikt. Etter det møtte jeg Marie og Linda i byen. Da regnet det som bare det så vi tok en tur på McDonalds til regnet stoppet igjen. (All creds to Jesus) Da var det karuseller og litt av hvert. Jeg tok faktisk mine første karuseller (utenom barnekarusellene da jeg var liten) i fjor! Det var første gang i hele mitt liv! Litt kult :D

Dagen sluttet med at mamma, pappa og jeg dro til min søster. Der spiste vi is og vafler og så på The Karate Kid. Elsker filmen btw..... 
Now it's time to go to bed! God bless! :'D

- Natti ♥

Drar til byen!

Ja, nå har jeg vært og møtt broren min, kona hans og mine nyyydelige tantebarn! Men nå må jeg skynde meg til byen for å rekke og se russetoget og møte vennene! 

 

 

- Natti ♥

Skateboard fun

Ordentlig hjemmekos er når man kan "kruse"rundt på et skateboard midt i stua! Egentlig aldri hørt om, men en fin måte å fordrive tiden på en annerledes måte på.Ja, jeg stod, falt og tørte ikke å stå mer, hahah! Og pappa skvatt kanskje litt da jeg falt.... (Han tok bildet)

 

- Natti ♥

Tired, so tired ..

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Marie hvor hun, Pernille og jeg tok en del bilder. Men ja, jeg har dem ikke, det er Pernille. Så det var ikke meningen å komme med mange kule bilder og sånt nå. Jeg ville bare oppdatere litt for at jeg ikke skal virke helt "dø". Så en fin, liten ting jeg ville dele med dere: "Jeg er trøtt!". Spennende, ikke sant? nei. 
Hvis jeg ikke hadde blitt med Marie hjem i dag, hadde jeg sovet på sofaen helt til nå, tror jeg. Jeg er så trøtt! Og da tenker dere sikkert: "Legg deg og sov i en time da vel!". Men, nei! Da får jeg ikke sovet igjen i natt! Så jeg skal holde meg våken til 9-10 og da skal jeg faktisk LEGGE MEG! Altså, for å SOVE! Til I MORGEN! Noe som ikke er likt meg.. Jeg pleier vel å legge meg rundt 1-2! Jaja, ønsk meg lykke til! Det er engelsk tentamen i morgen og så da er det ganske greit å legge seg tidlig nå!

Da føler jeg egentlig bare for å legge ut noen bilder tatt med Photo Booth sånn ca. hver gang jeg har kjeda meg sånn som nå!

 
Ja, det var sånn ca. et bilde fra hver gang jeg har kjeda med Photo Booth siden vi fikk mac'en .. Morsomt, ikke sant? nei.

 

- Natti ♥

Gud i din by ..

 
Fin sang,, just saying ♥

 

- Natti ♥

Hjemme fra mitt andre hjem!

Da har jeg kommet hjem fra menigheten jeg pleier å gå i! (Norge For Kristus). Der har jeg gått siden jeg var ... i magen til mamma, haha! Men siden jeg ikke hadde hatt en så fullkommen dag som jeg forventet, gjorde jeg en liten vri: Jeg tok med speilreflekset til pappa! Så tenker sikkert dere "Oooo, du har tatt med kamera! Big deal!", men vet dere hva? Jeg tenker det samme.. 

Men hei! Så dro jeg til møtet da! Og gjett hva jeg gjorde der! ....

Tok bilder.. Joda, ganske åpenbart, vet. Men en ting dere ikke vet, men kanskje fikk med dere ved å lese dette: Jeg er hyper. 

Nå tenker dere sikker: "Du lagde så stor deal ut av det at du hadde med spelreflekset og så legger du bare ut to bilder som ikke gir noen mening?!", men vet dere hva?!?!?!?! Jeg tenker det samme.. HADE! :D

 

- Natti ♥

Noen ganger føler man ..

Noen ganger føler man seg svak, ynkelig og at man ikke klarer noen ting ..
Noen ganger føler man at hver dag er en prøve, en krig, nye hinder man må kjempe seg gjennom ..
Noen ganger føler man at ingenting er som det skulle ha vært, at alt er forandret ..
Noen ganger vil man bare spole fram til neste dag, se hvordan det blir og så spole tilbake fordi man vet at det bare blir værre for hver dag som går ..
Noen ganger føler man seg sterk, men mister det p.g.a alle andre som oppnår mye mer ..
Noen ganger føler man at hver dag er den samme. Selv om man har det gøy, ler, og nyter tiden, blir det borte ..
Noen ganger føler man at uansett hva man finner på, hjelper det ikke for ens problemer ..
Noen ganger føler man at alt står stille, at man ikke kommer noen vei ..
Noen ganger føler man at man ikke er verdt noe. Ikke for familien, ikke for sin partner, ikke for vennene sine ..

Men for meg føles det bare som om jeg ikke er verdt noe for mine venner, for mine skolekollegaer, bekjente .. Det er derfor Gud er min far, min beste venn, mitt alt. Jeg vet at han elsker meg, alltid ♥ 


♥http://weheartit.com♥

- Natti ♥

Chilla med Sandra!

Da dro nettopp Sandra hjem etter å ha chilla hos meg i ca. tre timer. Da kan jeg egentlig bare legge ut noen bilder fra dagen!


Minipiknik i hagenDilla på tap tap revenge!


Bare for å vise fram min elskede bibel og mitt søte korssmykke ♥


Hadebilde :(

- Natti ♥

Påskeegg!

I dag fikk jeg mitt første påskeegg på flere år! De siste årene har jeg pleid å si til foreldra mine at dem skulle kjøpe påskeegg til meg, men de har glemt det. Dette året forventet ikke jeg noen ting, og sjekk a! Nå fikk jeg det, gett!

 Dere ser at jeg slækker i OnePiece og spiser godis, ja! Digg på en lørdagskveld! Men nå skal jeg bare jage broren min ut av huset igjen, for nå dro foreldra mine og da skal jeg spille inn musikk på mac'en til pappa! 

- Natti ♥

Skal jeg begynne å blogge igjen?

Ja, jeg sitter nå og lurer på om jeg skal begynne å blogge igjen? Tror ikke det er så mange som gidder å kommentere, men jeg er ikke akkurat den som ser så mye på kommentarene heller da, men fint om folk kommenterer også! Jaja, jeg prøver litt og kanskje jeg får mer lyst til det etterhvert igjen! ;)))))))))


Hahah, første gang jeg ikke faila HELT med lebestift!


- Natti ♥

THEA ER HER

Nå er Thea her, jeg har sminket henne og vi skal synge litt! (Det er ikke derfor jeg har sminket henne da, jeg gjorde det bare for moroskyld!) Ja, men Jon (Mah brothah) kom ned for å spise, så vi venter litt med å synge til han har gått opp igjen. Thea og jeg skal leke oss litt med Garage Band på mac'en og spile inn! Så det blir kuuulit!- Natti ♥

VALPENE

Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av valpene vi har nå. For vi har jo fire kull nå! :D

- Natti ♥

I JUST WOKE UP ..

Da stod jeg nettopp opp.. Ja, det er normalt å stå opp så sent. Noe som er rart er at jeg står opp ENDA senere når jeg har venner på besøk. Jaja... De får nok leve med det.

Men nå tenkte jeg å skrive litt om hva jeg skal gjøre i dag, for å få litt mer oversikt over det, ehhe ..

Først tenkte jeg å gå en tur ut. Enten med min skjønne hund, Ztar, eller uten og bare gå ut i hagen litt eller noe. Så kommer jo snart Linda. Da skal vi øve litt på en framføring vi kanskje skal ha til mandag om det å være kristen. For vi synes mange har fått så feil syn på det! ja, uansett.. Når vi har gjort det en stnd skal vi sikkert finne på noe annet morsomt! Og rundt sju, skal vi ordne oss, kjøre, hente noen flere og dra på Zoé! YAY!!

Ja, men da tror jeg at jeg skal gå ut en tur, jeg da!


Haha, jeg fant ut at jeg hadde stirreblikk og at jeg så ganske rar ut, så jeg holdt blikket og tok bilde .. Og der ser dere også at jeg nettopp har stått opp ..

- Natti ♥

UTFORDRING!

Jeg har blitt utfordret av http://limn.blogg.no!

-gå inn på mine bilder
-velg den 6. mappen
-velg det 6. bildet
-legg ut bildet og skriv litt om det
-inviter 6 nye, og gi beskjed


Vår tykkeste valp i vårt eldste kull! Satt også på skype .. Derfor sitter jeg med hodetelefoner.

Jeg utfordrer:

http://miliecake.blogg.no
http://hmlp.blogg.no
http://eleng.blogg.no
http://acarolinee.blogg.no
http://tabbys.blogg.no
http://desireeelise.blogspot.com

- Natti ♥

NATTA!

Ja, først nå har jeg tenkt til å legge meg ned og sovne på min deilge pute! Og siden jeg så litt på forskjellige blogger nå, ville jeg skrive et nattainnlegg! :D

NATTAAAAA!!!


Haha! Tatt i 2008 ..

- Natti ♥

THA WEEKEND

Da har jeg ikke skrevet på en stund! Jeg har rett og slett ikke giddi å finne på noe å skrive om, ta bilder, gå inn på nettet og skrive et innlegg. Men nå skal jeg prøve igjen, og siden det har skjedd litt forskjellig denne helgen, kan jeg jo ta en liten oppsummering fra ja... helgen!

Fredagen var da alt startet! *dramatisk bakgrunnsmusikk*. Neida.. Marie var med meg hjem etter skolen, vi var med mamma til byen, tihi :D Og vi prøvde Abtronic. En sånn mage... muskel... trene... dings!
Hun overnattet til lørdag og da spiste vi grandiosa "hjemmelaga". (KJEMPEGOOOOD!) Senere kom Linda en tur, så dro Marie, så kom Amalie. Linda, Amalie og jeg dro til Zoé, men hentet opp Sandra på veien. På Zoé var det friends night. Skikkelig morro! Vi fikk musikkunderholdning, vi pratet med nye, vi spiste god mat og Linda og jeg var med på en spisekonkurranse hvor målet var å spise så mange bamsemoms man klarte på et minutt. Det var vanskelig! Linda tok seieren med fem og jeg fikk tre.. jeg som ikke engang liker bamsemoms! (Bamsemoms, bamsemums?)

Amalie ble hentet rundt kl. 10 mens Sandra og Linda ble med meg hjem. Og nå kommer noe sjokkerende! Linda og Sandra overnatta hos meg! Og hvis ikke det høres sjokkerende ut, gjør kanskje dette det: Sandra er naboen min og min beste venn og har ALDRI sovet hos meg før! :o:o:o:o

Ja, jeg vet dette kanskje ble litt rotete, men sånn blir det når man ikke har skrevet på lenge og ikke er så god til å.. Forklare og sånt!

Jeg må vel legge ut noen bilder!


HAHAHAHAHA!! Sånn kan det gå når vi ikke har funnet på noe sammen på laaaang tid!

- Natti ♥


Americas best dance crew

I dag har jeg sett på noe som jeg egentlig ikke har giddet å se på før. Noe som heter Americas best dance crew. Der er det flere grupper som melder seg på og konkurerer om... en sum penger, tror jeg. Også er det vel egentlig bare hiphop dans, altså den sjangeren jeg liker best! Og jeg likte det ganske godt, for jeg liker å kritisere litt og se hvordan de klarte seg, om de klarte seg bra eller ikke og så lærer jeg noen nye ting jeg og! Så jeg likte det programmet!


Hentet fra google ..

Har du sett/ser du på det?

- Natti ♥

waves- Natti ♥

DREAM

Å, ja! Det er som en drøm! Og nå skal dere få vite HVA jeg snakker om!
"ADVARSEL: Vi kan ikke garantere for reaksjonene rundt bordet når boksen er tom."

Gleder meg til å spise den! Men jeg tror jeg venter til senere, for vi skal ha taco og da er det godt med en god dessert etterpå!

Har du smakt den før?

- Natti ♥

next stop...

Mah Brothaaah!

Ja, da skal vi ta en tur til broren min Lasse mine utrolig søte tantebarn!


Tommel opp for tanter!

- Natti ♥

valper

Jeg skulle vel egentlig ha publisert det litt føre, for dem ble født på søndag, men jeg tar det nå... Vi har fått valper! Shetland Sheepdog heter rasen og som noen sikkert har fått med seg så driver familien min med hundeoppdrett så når de blir åtte uker gamle, skal de selges. Så hvis du er interressert kan du jo trykke HER og få vite litt mer om det.

Det er den ene, men det er to til og dem er svarte. Og grunnen til at jeg sitter med hodetelefoner er at jeg nettopp har skaffet meg skype for andre gang. Altså, jeg har det egentlig fra før av men det er så lenge siden jeg brukte det, så jeg har glemt passordet osv...  
Men jeg kan sikkert legge ut flere bilder av valpene i senere innlegg! Men nå er det litt sent for det.

- Natti ♥

vil ikke legge meg

Hei folkens!

Jeg sliter virkelig med å legge meg! Jeg er veldig trøtt, men jeg vil ikke sove! Den eneste tiden jeg VIL sove er på morgenen når jeg MÅ opp... Det er utrolig irriterende! Jeg vil bare hoppe til neste dag for å være oppe, men jeg må jo sove! Derfor blir det også sånn at jeg får veldig lyst til å døgne, men jeg vet at det ikke blir vellykket. Jaja, jeg får vel bare lære meg til det. Legge meg når jeg blir trøtt og våkne på morgenen og være oppe DA! 
Har dere egentlig noen tips til en med soveproblemer?


Linda, meg og Marie på Zoé. Bildet er hentet fra nettet fra en artikkel om oss. Trykk HER for å se artikkelen.

- natti ♥

nyttårsaften!

Jeg gikk gjennom arkivet og fikk se at det var et innlegg der som ikke var publisert, og det var fra nyttårsaften! Men da kan jeg jo bare legge ut det nå!- natti ♥

Nyttårsforsetter!

Det er ikke det at jeg ikke har lagd det, jeg har bare ikke lagt det ut på bloggen, men nå er det her!

1. Å komme ned i spagaten
- Sandra og jeg har alltid danset sammen/trent sammen, men nå vil vi virkelig få til noe nytt, så vi kom opp med: Spagaten!

2. Å få minst 4 i hvert fag.
-  Jeg må virkelig forbedre meg, for etter dette halvåret er ungdomsskolen over og vi skal finne ut hva vi skal søke på videregående... Da må man jo ha bra karakterer!

3. Å fikse døgnrytmen min
- Jeg sliter med  legge meg, og stå opp tidlig... SELVOM jeg er trøtt på kvelden, klarer jeg ikke å bestemme meg for å legge meg!

4. Å bringe minst 10 stk. til frelse.
- Linda og jeg håper på å finne flere som vil ha den samme troen som vi har, og vi starter med 10 stk!

5. Lære noen karate/Kung fu/Tae Kwon Do - grep
- Jeg har lenge hatt lyst til å lære noen forskjellige "teknikker". Jeg vet ikke hvorfor, men det høres og ser gøy ut!

6. Slutte å spise usunt utenom i helgene
- Det er det vel ganske mange som har skrevet på sine nyttårsforsetter, og jeg er en av dem..

7. Bli bedre i pålegging av sminke
- Jeg har ikke lenge hatt sansen for så mye sminke, men nå har jeg virkelig funnet ut at det å f.eks. legge på øyenskygge er ganske gøy. Altså å se resultatet.

8. Bli bedre i Hip-Hop dans og Jumpstyle.
- Også en ting Sandra og jeg har i sammen. Vi elsker å danse!

9. Komme i form
- Sikkert også en del som har.

10. Blogge bedre
- Ta flere og bedre bilder, skrive bedre innlegg og lage flere videoer!

Har dere lagd nyttårforsetter?

 

- Natti <3

 

 

"Agent Of Secret Stuff"

Nå er Linda her og vi har ordnet litt med blogg, men så ble jeg litt lei så jeg begynte å se på en film som Amalie anbefalte! "Nigahiga - Agent Of Secret Stuff"! Og det er jo så typisk min humor så jeg ler meg ihjel! Og jeg anbefaler den for de som har... Ja, (enellerannen) humor!Gadd du å se? Hva synes du om filmen? :D

 

- Natti ♥

The Lie's is back!

Amalie var her i dag og ja... Dere forstår kanskje ikke overskriften, men vi har "kalt" oss "The Lie's" fordi navnene våre slutter på "lie". Amalie og Natalie ♥♥

Men altså, hun var her, vi har spilt trommer og gitar, vi har spilt på mobilen, vi har tatt bilder, drukket julebrus og burn, spist sjokolade, sittet og okkupert macene til mamma og pappa og ja.. Det meste. Jeg bomba kameraet til pappa med bilder av Amalie da hun spilte trommer(og gitar), og konseblikk på bilder er jo... Gøy! Men jeg får ikke lov til å legge dem ut da :(:(:( But anyway.. Her kommer noen andre bilder:Men nå skal jeg kose meg med gelé :D:D:D:D:D

- Natti ♥

Dagens greie: Dagens gamle bilder!

På pappa sin mac (den jeg skriver på nå) ligger det hundrevis av bilder, gamle bilder.. Og da tenkte jeg å finne tre gamle bilder og legge dem ut!


HAHA! Flaut..


Jeg sovna på verandaen da vi grilla. Søtt, ikke sant? ;D

Dette var i 2007. Det er på en måte en "tradisjon" for meg å sove på en madrass i stua natt fra julaften. Bamsen som ligger ved siden av har jeg hatt siden jeg var rundt tre år og heter Fuzzy! :D

Der fikk dere noen gamle smakebiter.. Eller noe sånt! Har dere noen spesielle juletradisjoner?

 

- Natti ♥

Dagens greie: Årets beste karakter!

Ja, min beste karakter dette året er 5.. Det var RLE, men bare fordi vi fikk ta med stikkord PÅ prøva. Eller har jeg for det meste fått 4. Og noen andre... men uansett! Hei! Nei, Hade! Jeg mener... På gjensyn!


Okei? Det gikk ikke ann å få større bilde, men anyways.. Jeg savner dere Bombay & Sarah! Bombay, du var her siden jeg var rundt et år. Sarah, deg fikk vi litt senere. Dere har vært med meg gjennom en stooor del av barndommen min! Bombay lå i sengen min hver natt da jeg var rundt tre år. Sarah fant jeg på så mye rart med. Jeg lagde en liten regnfrakk til henne av plastikk, hehe <3 
Jeg kommer ALDRI til å glemme dere! Dere kommer alltid til å være de mest betydningsfulle dyrene jeg har hatt noen gang! ♥

Ja, jeg vet ikke hvorfor jeg kom inn på det, men jeg legger ikke ut et innlegg uten et bilde og det var en av de første jeg fant, å hvorfor ikke?

 

- Natti ♥

Vinteren!!

Fuglene synger farvell og drar sørover. Vi våkner opp etter den første natten med snø, til morgenen hvor vi ser ut av vinduet og ser det hvite tykke laget ligger på bakken og bare venter på å bli lekt med. Snømenn, snøengler, snøballkriger og snølykter! Vi ser snøfnugg dale ned fra himmelen. Vi åpner viduet og puster ut og ser røyken komme ut fra munnen vår! Så lukker vi vinduet igjen. Så spiser vi og gjør oss klare til å gå ut!
Og DER stopper moroa!
Du kommer ut og kjenner kulden spre seg gjennom kroppen din. Du får kalde kinn og orker såvidt å puste p.g.a kulden. Du tar steget ut og tryner på isen, brekker et bein eller to.
Du bestemmer deg for å gå inn med en gang igjen. Du har gjemt håret i en hestehale inni jakka, og når du tar av jakka blir håret elektrisk. Om du merker det, er det ekkelt, om du ikke merker det, får du støt med en gang du er nær metall.

Vinteren er kanskje koselig og det er kanskje morsomt å "leke" i snøen, men når det kommer til kulden, så er jeg ekstremt kritisk! Bare kulden ødelegger hele vinteren for meg! Joda, det er greit når jeg har tatt på meg vintertøy, som dress og sånt og skal ut å more meg, men når det kommer til det med å dra til skolen: Friminuttene blir pining, du kommer på morgenen til et kaldt klasserom og der skal man sitte stille på en kald stol uten jakke. Altså vi får ikke ha på oss jakke.


Jeg skal ikke bli fotograf, så du bør ikke bekymre deg..

Hva synes du om den utrolig vakre vinteren da?

 

- Natti ♥

Dagens greie: Dagens mest "dopa" bilde av meg

Jeg pleier ikke akkurat å ta bilder av meg selv hver dag, men i dag siden kameraet lå der i stolen og Svend var like ved... Hvorfor ikke? Også er det sånn at hver gang jeg prøver, blir blitsen et problem!


*Perfekt! Kameraet elsker det!* NOT!

 

- Natti ♥

Dagens ting: Dagens mest rare sko!

Siden jeg og familien skal til Gøteborg på et møte, og vi ikke kommer til å være hjemme føre rundt kl. 4 på natten, bestemte jeg meg for å legge ut dagens ting som blir det første og siste innlegget denne dagen.

Dagens mest rare sko:


Rare men funksjonelle!

Dagens ting: Dagens søteste bilde av Marie!

Ja, hvorfor ikke? Dagens søteste bilde av Marie er dette:


Fra venstre: Linda og Marie ♥

Men det var alt jeg kunne legge ut nå, for nå må jeg legge meg! Natta folkens <3

 

- Natti ♥

Linda og Marie er her!

Hello dere! På skolen i dag har det vært forberedelse til norsk og nynorsk tentamen som er i morgen og på fredag, og det var kjedelig! 
Men over til andre saker! Linda og Marie er her for Linda og jeg skal på lovsangsøvelse på Zoé etterpå og Marie ville finne på noe, derfor er hun med. Og siden Linda dusjer og Marie og jeg har tatt noen bilder, tenkte jeg å skrive et innlegg og legge ut bildene i samme slengen.


Jeg tok bilde gjennom tromma, haha!


Konstentrasjonsblikk mens jeg spiller bass!

Men nå må jeg mase på Linda og Marie så de kommer seg ut fra doen!!

 

- Natti ♥

 

Ny dagsgreie! "Dagens ting"

Som dere vet har jeg "10 positive & 10 negative" som sånn "dagsgreie", og siden jeg er lei av å skrive "10 positive & 10 negative" hver dag, tenkte jeg å lage en ny greie! "Dagens ting"! Altså hver dag skriver jeg f.eks: "Dagens bilde" eller "Dagens gamle video" osv...

Og den første "Dagens tingen" blir: Dagens søteste bilde av valpene!


Søt, ikke sant?

Men nå er det natta for meg, natta! ♥

 

- Natti ♥

Engelsk forberedelse!

I morgen har vi engelsk tentamen! Hele denne dagen har gått ut på forberedelse. Men pauser er jo lov! 
Mens jeg leste til tentamen startet jeg The Sims 2 for å liksom... Komme litt lenger. For der tar det jo så, og så lang tid før en sim(person) vokser opp. Og da ble det litt sånn fram og tilbake, men jeg fokuserer ikke noe mindre fordet!Så kom vår gode familievenn, Svend med blandt annet klementiner og pepperkaker, så dette gjorde jeg da:

Og nå sitter jeg og spiller The Sims 2 imens jeg ser på at Bambi prøver å komme inn i buret til Dixie. Dixie har løpetid. Derfor må hun være inni et bur så ikke guttene skal "ta ho". Og Bambi var jo utrolig desperat istad!

Men nå er Yankee på vakt!

Hihi, så søte! ♥

Men nå må jeg ordne litt til til tentamen i morgen, ønsk meg lykke til!

 

- Natti ♥

5 positive & 5 negative

Jeg tar 5 istedenfor 10 denne gangen for jeg skal legge meg så fort som mulig.

5 positive:

 1. Linda og jeg spilte gamecube i natt
 2. Håret mitt er ikke så ille som det pleier, ehhe..
 3. Neglene mine er døde..
 4. Jeg har klart å skrive flere enn et innlegg i dag!
 5. Jeg har spist vaniljeyoghurt, noe som er godt!
5 negative:

 1. I dag fant jeg ut at jeg kanskje ikke kan dra på verken onsdag eller lørdag på Zoé.
 2. Det var vanskelig å stå opp i dag. (Møte rundt kl. 10 i dag se..)
 3. Jeg har ikke snakket med Sandra og Amalie på en god stund!!
 4. The Sims 2 hakker hele tiden!
 5. Jeg er litt hés når jeg synger nå.

 

- Natti ♥

Gårsdagen!

Fordi denne dagen har vært en helt normal søndag, vil jeg heller legge ut et innlegg om i går!
I går kom Linda rundt kl. 3. Jeg hadde nettopp dusja og hørte at hundene bjeffet, jeg så ut vinduet og der kommer ho mot døra mens jeg bare har på meg et håndkle! Haha!

På kvelden var det Zoé igjen! Og det er jo ganske standard å ta bilder i bilen! Så her er det noen bilder fra den berømte bilen til Jon!

Men nå skal jeg spise litt is og sette meg og spille Sims 2! Hadebraa!

 

- Natti <3

10 positive & 10 negative

10 positive:

 1. Byen med Thea
 2. Ny jakke
 3. Mer øyenskygge
 4. Flere klementiner!
 5. Valpen jeg holder nå er myk ♥
 6. Jeg har fiksa litt på designet. Bitte litt..
 7. Thea spanderte fem kroner på meg, haha! Takk Thea ♥
 8. Linda og jeg har nå vår hemmelige skrift!
 9. Vi møtte Jenny i byen!
 10. Nå fikk jeg smakt min års første julemarsipan!10 negative:

 1. Jeg fikk bare kjøpt to ting i byen.
 2. Nå er jeg sliten i beina etter å ha gått i byen i hele dag.
 3. Det er fortsatt to hele dager til vi har turn i gymmen.
 4. Jeg var dårlig til å ta bilder i dag.
 5. Det er mye lekser for tiden..
 6. Det er snart tentamen!
 7. Jeg er litt sent ute med å gjøre lekser i dag..
 8. Jeg har ikke flere vitaminbjørner igjen!
 9. Negllakken min flasser av!
 10. Nå finner jeg ikke på mer.

- Natti ♥

10 positive & 10 negativ

Ja, da er jeg ferdig med å dusje så på'n igjen med 10&10!10 positive:

 1. Jeg kom levende gjennom RLE framføringen vi hadde i dag.
 2. Jeg brukte faktisk ikke like lang tid på å dusje som jeg pleier.
 3. Jeg har fortsatt igjen 1200 kr fra bursdagen min! (Som var den 8. november)
 4. Jeg har lagd mitt eget alfabet, haha!
 5. Linda og jeg finner bare flere og flere som vil være med på Zoé <3
 6. Jeg har hatt en kooooselig dag
 7. I've done my homework!
 8. I morra skal jeg kanskje til byen.
 9. Jeg har dusja! (Finner ikke på mer, haha!)
 10. Jeg klarte å finne 10 positive ting med denne dagen også!


Redigering! Gøøøøy..

10 negative:

 1. Jeg var ikke veldig godt forberedt på fremføringen i RLE..
 2. Jeg hadde glemt en lekse som var til i dag.
 3. Jeg satt nettopp oppå beinet mitt, så nå har jeg vondt i det.
 4. Isen jeg nettopp spiste var ikke så veldig god.
 5. Jeg vet ikke hva jeg bør kjøpe i byen i morra!
 6. Sent innlegg igjen!
 7. Nå er håret mitt helt krusete..
 8. Jeg glemte å gratulere valpene med deres ukelige bursdag på søndag!
 9. Jon plager meg (broren min)
 10. Nå finner jeg ikke på mere.

Nå må jeg sove!! Jeg er kjempe kjempe kjempe trøtt!! Natta folkæns ;D

 

- Natti ♥

Klementiner!

Hei igjen! Jeg beklager at jeg ikke blogga i går, men klassen vår (++) var i høysand og var på en slagt båt, kalt Nornen og etter det var jeg så sliten, i tillegg til at jeg måtte ordne med et sånt RLE-prosjekt. Men i dag ble det da. Og jeg følte for å ha et innlegg om klementiner fordi jeg ELSKER ELSKER ELSKER klementiner! Det negative er at dem kommer på vinteren og forsvinner om våren igjen.. Men det betyr at jeg må nyte dem når jeg kan det!


Yummi!

Og bare for å få lagt det ut: Her er noen bilder jeg tok istad!


Felin fikk pølse, haha!


Nydelig, ikke sant?

Men nå kommer spørsmålet!: Hva synes dere om de fantastiske klementinene?

 

- Natti ♥

 

10 positive & 10 negative

10 positive:

 1. Jeg våkna faktisk føre 11! Men det var jo fordi Linda surra rundt på rommet mitt, noe som får meg til å våkne..
 2. Vaniljeis med sjokolade som stivner på isen er godt! (Siden jeg spiste det i dag kan jeg vel ta det med?)
 3. Valpene har blitt badet! Dem er utrolig søte!
 4. Jeg har lært en ny sang.
 5. Svend hadde med en pose med klementiner!
 6. Jeg er ét steg nærmere å lære "Holiday - Greenday" på gitar. Ihvertfall begynnelsen.
 7. Dagen har vært ganske fin.
 8. Jeg har lagt mitt eget alfabet, haha!
 9. Jeg så på noen gamle hjemmevideoer i stad og koste meg skikkelig med dem!
 10. Jeg skal snart kose meg med å ta på negllakk. (Hah! Lenge siden!)10 negative:

 1. Klassen skal på båttur i morgen..
 2. Hoderegningen min blir tregere og tregere for hver dag som går.
 3. Valpene er våte, så det er nesten ekkelt å ta i dem, selvom dem er utrolig søte!
 4. Broren min har fått dilla å se på boxing!
 5. Jeg er fortsatt støl.
 6. Jeg finner ikke arket hvor jeg skrev ned det nye alfabetet mitt..
 7. Kameraet til pappa har klikka. Det står "Minnekort fullt", men det er ingen bilder på det..
 8. Bambi(en av hundene) maser om å komme inn.
 9. Jeg har mistet litt trommelyst..
 10. Jeg sliter med powerchords.

Need a little help!

Hei! Linda er nå hjemme hos seg selv etter enda en ovenatting! 
I stad tok vi bilder mens vi sminka oss litt spesiellt! (Bilder kan dere se på bloggen til Linda senere) www.limn.blogg.no
Men jeg trenger litt hjelp! Jeg har redigert det samme bildet på tre forskjellige måter, og vet ikke hvem jeg skal velge som header! (Jeg er ikke flink til å fikse header, noe dere kanskje har sett)

Ja her:

1:


2:


3:


Da er det bare å kommentere! Eller så kan dere gi tips til hva annet jeg kan gjøre med det bildet? Snakkes!

 

- Natti ♥

10 positive & 10 negative

Ja, da sitter Linda og jeg på hver vår mac (mamma og pappa sine), etter enda et møte på zoé! Like koselig som alltid!

10 positive:

 1. Bra møte på Zoé!
 2. Linda sover over.
 3. Jeg klarte å bli i godt humør på Zoé, for jeg var i litt ork-humør føre. (Takk for hjelpen, Battery)
 4. Det er juleavsluttning med Friend Night på Zoé den 18. desember kl. 19.00, noe Linda og jeg gleder oss til!
 5. Jeg er IKKE avhengig av internett, noe jeg var før.
 6. Jeg har lært en ny rytme på trommer
 7. Jeg har funnet ut hvilket krydder jeg skal holde meg unna!
 8. Jeg har lært Linda litt på trommer.
 9. Jeg vet hvordan jeg kan muntre opp Linda, haha!
 10. (Siden jeg ikke finner på mer): Det er hyggelige folk på Zoé!


Siden Linda var her så ble ho med på +- bildet

10 negative:

 1. Jeg var i dårlig humør føre vi dro på Zoé.
 2. Jeg er trøtt
 3. Toasten jeg spiste på Zoé var kjempegod, men krydderet ødela hele!
 4. Jeg savner Sara og Bombay! (Hunder som døde for litt over et år siden)
 5. Jeg er utrolig støl!
 6. Jeg har fortsatt vondt i benet.
 7. Jeg er litt sent ute med et rle-prosjekt som vi skal fremføre til uka!
 8. Jeg blogger altfor sent igjen!
 9. Jeg må ta 100 bilder for å få ét bra!
 10. Nå må jeg hélt inn på badet, vaske ansiktet og pusse tenna føre jeg kan gå på rommet og legge meg!

Men nå skal Linda og jeg stikke og kose putene våre! Natta! ♥

 

- Natti ♥

Valpene!

Hei! Som jeg nevnte i innlegget "Thea er her!" så har vi nå et kull med fem valper. Dem blir seks uker i morgen, så jeg må huske å gratulere dem! 
Men jeg ville legge ut noen bilder av noen av dem:
Søte, ikke sant?

Nå er Linda her og skal sove over som vanlig. Og i kveld skal vi på Zoé igjen! (Sjekk ut www.zoelife.no)
Men nå skal vi spise pizza, så goodbye!

 

- Natti ♥

10 positive & 10 negative

Ja, det ble litt sen blogging i dag, for jeg har vært i bursdagen til Marie. (Jeg glemte selvfølgelig kamera, så jeg fikk ikke tak i noen bilder). Men nå: To the point!

10 positive:

 1. Jeg tror jeg klarte det bedre på tysk prøven en jeg trodde. (Men det tror jeg ofte)
 2. Jeg sovna på sofaen da jeg kom hjem fra skolen og drømte noe fiint, tihi!
 3. Jeg har vært i bursdagsfesten til Marie ♥
 4. Vi hadde turn i gymmen i dag og jeg klarte å stå på hendene!
 5. Bølgene jeg skulle lage ble ganske vellykket, men dem holdte ikke så lenge..
 6. Jeg fant ut at jeg har bedre balanse enn jeg trodde, hah!
 7. Jeg skjønner meg faktisk på redigeringsprogrammet på mac'en til mamma og pappa.
 8. Jeg smakte på Omega-3 fisk hos Marie, og syntes faktisk ikke det smakte vondt.
 9. Jeg klarte meg en hel skoledag uten mobilen! (Glemte den hjemme).
 10. Jeg klarte å huske 10 positive ting fra i dag!10 negative:

 1. Jeg klarte ikke å hoppe OVER bukken i dag. (Linda klarte det.. SKAM!) Haha! neida.. Linda er så sporty så!!
 2. Jeg glemte mobilen min hjemme.
 3. Jeg glemte sko til gymmen i dag.
 4. I dag IGJEN sov jeg bort 3 timer på sofaen.
 5. Det er ingenting å se på på tv om dagen..
 6. Jeg glemte å ta med kameraet til bursdagsfesten til Marie.
 7. Jeg er trøtt i dag også. (Kanskje fordi jeg starter å skrive så sent, haha!)
 8. Det er slutt på klementinene.
 9. Til mandag skal klassen ut i båt. (Jeg har vannskrekk!)
 10. Mascaraen min er nesten tom..

Da blir det kose-pute-tid da! Natta de som fortsatt ikke har lagt seg!

 

Natti ♥

10 positive & 10 negative

Ja, jeg bestemte meg for å begynne med den "10 positive & 10 negative ting med dagen"-greia jeg!

10 Positive:

 1. Det var faktisk nóe jeg skjønte i tysk-timen i dag!
 2. Thea ble med meg hjem.
 3. Jeg har funnet ut en øyenskygge som faktisk er litt fin, som jeg også klarer.
 4. Jeg har blitt mere begeistra for mac. (Jeg vet egentlig ikke hvorfor det er positivt, for jeg har ikke råd til en egen uansett.
 5. Jeg husket å gjøre en rapport til naturfagen i dag.
 6. Håret mitt ligger mer sånn det skal for tiden.
 7. Jeg tror jeg har blitt litt mykere. (Eller så bare innbiller jeg meg det)
 8. Jeg har nå smakt min års første kakemann.
 9. Klementinene blir bare enda bedre for hver dag som går!
 10. Jeg klarte å lage fletter som kanskje gir bra bølger til i morgen.


Kakemann <3

10 Negative:

 1. Jeg har spist for mye pizza i dag, hehe.
 2. Jeg får aldri bra bilder.
 3. Pc-en min blir tregere og tregere for hvert minutt som går.
 4. Jeg fikser ikke negllakk
 5. Jeg fant ut at jeg ikke kommer til å få en MacBook pro. Ihvertfall ikke på noen år.
 6. Jeg er trøtt..
 7. Kakemannen var litt tørr
 8. Jeg får ikke til en bra header
 9. Jeg har ikke plass til mamma og pappas gamle store tv på rommet.
 10. Jeg har klart å slippe ut hundene (noe jeg ikke skulle gjøre) tre ganger i dag.

Ja, det var bloggens første "10 positive & 10 negative" Seeya!

 

Natti<3

Thea er hos meg!

I dag har det vært den samme skoledagen som alltid. (Bare med Tysk, som jeg misliker stort). Men etter skolen ble det bedre, for Thea ble med meg hjem! Ho ble begeistra over valpene. Og falt for den med et oransje halsbånd.Så ble det pizza! Grandiz!!

 

Jeg følte for det see!

Etter det fant vi ut at vi skulle vaske håret, så det gjorde vi.Jeg ser litt gal ut, men hvem får perfekte bilder hèle tiden da? Ihvertfall ikke jeg!Jeg sminka Thea og syntes ho kledde det skikkelig! Pluss at ho har UTROLIG fine øyne!Fra venstre: Meg og Thea <3

Men nå skal Thea ta over blogge verdenen. Sjekk ut hennes: www.theaaelisabeth.blogg.no

 

Baiiahade!<3

Og vi prøver igjen!

Da har dere fått bevist enda en gang at jeg er dårlig til å holde på bloggen min, men plutselig etter en lang uanmeldt pause, får jeg bare lyst igjen.

Men da snakker man om dagen! Jeg har egentlig brukt dagen på å øve til en samfunnsfagprøve vi skal ha i morgen! Altså fikk vi i dag et ni A4-siders sammendrag hvor det står ting vi liksom skal vite nesten utenat til i morgen! Joda, vi har jo jobbet med det i flere uker nå... Men dette er ikke et emne jeg er så veldig interessert i, noe som gjør at det er vanskeligere å få det inn.

Ja.. Den kalde krigen.                                                                                                                                                                          Jeg har laget spørsmål, skrevet den samme setningen om og om igjen, lest og jeg føler meg fortsatt ikke forberedt. Og derfor må jeg gå og øve litt til.


Dette var bursdagkortet som Linda gav til meg. Stooort og søtt, tihi!

Baiis gaiis! <3

Hjemme fra skolen

(Dette innlegget skulle egentlig kommet rundt 12, men det var noe feil med nedlastingen av bildene.)
Ja, i dag ble jeg hjemme fra skolen fordi jeg er syk. Utrolig tett i nesa, vondt i halsen, hoster og alt mulig. Og såklart hadde jeg glemt å slå av alarmen, så jeg ble vekka kl. halv 7 på morran i dag. Men det var jo ikke akkurat vanskelig å sovne igjen da! 

Jeg våkna rundt 11 igjen og da stod jeg opp. Da var det rett inn på kjøkkenet og lage nudler. Nei, det er ingen standard, men jeg gadd ikke brødskive nå. Så jeg ordna med nudler mens Jon(broren min) lagde seg kjedelige brødskiver. Og slik er min morgen i bilder:


Trøtt og syk
Jon som lager kjedelige brødskiver


Der har dere morra-meg!

Flere som har blitt syke i det siste?Flere videoblogger!

Heyja!! 

Noe som mange sikkert synes er bedre en litt tekst og noen bilder er videoblogg. Noe som også jeg synes er utrolig morsomt å lage. Men fram til jeg finner et trygt konverteringsprogram og finner ut hvordan jeg bruker redigeringsprogrammet mitt (Vegas Pro 9.0) blir det ikke noen spesielle videoer. 
Forresten! Om dere leser dette og har det redigeringsprogrammet (Og har blogg eller er medlem i youtube) så kan dere kanskje lage en video der dere viser litt hvordan man bruker det, legge det ut enten på blogg eller youtube og sende meg link! (Altså skrive i kommentarfeltet på dette innlegget)
Og hvis jeg skal begynne å lage videoer, vil jeg ha noe å snakke om! Eller ha noen temaer da.. Så gjerne kom med forslag til hva jeg kan lage videoer om! (Gjerne noe annet enn sminke- og hårvideoer... Det ikke jeg særlig flink til) 


*Klokk* * Klokk*

- Natti <3

Stikkelsbær

Nå gikk Svend og jeg akkurat ut og så etter stikkelsbær. Vi har ikke funnet det på rundt 2-3 år, men nå fant vi det! Utenfor gjerde rundt hagen vår! Jeg har savna den smaken! Boplassen vår er som en butikk full av gratis bær! På en måte... Altså... Masse masse bær! Jeg vil ALDRI bo noe annet sted enn ved skogen! 

 Har du smakt stikkelsbær? Liker du det?-Natti <3

Tilbake!

Hei! 
Jeg glemte å si ifra føre jeg dro at jeg skulle være med Marie til hytta hennes! Derfor jeg ikke har skrevet på noen dager. (Sawwryy) 
Men nå er jeg tilbake til mitt avslappende hjem og avslappende Sims 2, haha! Altså, jeg skal spille The Sims 2 nå. See ya!Har du vært noe sted i sommer? I så fall, hvor?
- Natti <3

Sloratur!

Hei! Ja, jeg skriver veldig sent. Jeg er skikkelig nattmenneske skjønner dere. 
I dag har jeg vært på et sted som kalles Slora, på en gård. Eller... Det er ikke helt fullstendig en gård, men det ser ut som en og dem har tre høner,to hester, en katt og en hund. Så litt gård er det, haha!
Akkurat som på det møte jeg går på, har jeg vært på turer på Slora siden jeg var veldig liten. Det er en plass hvor de i menigheten samles innimellom for å grille og litt forskjellige sånne ting. Og i dag tok jeg såklart bilder:

Hønene. Jeg lærte meg å bære den brune!
Plutselig ville den ikke mere...


Søte Valle. Det er en til også, som heter Gorm. Men det ble noe feil med bildene...


Lille Frida.Og hunden jeg ikke vet hvordan jeg staver navnet til. Men hvis jeg skal gjette: Chessie.


Haha! Jeg skulle ta bilde av Chessy, så fòr Frida akkurat forbi, hvisdere ser bak Chessy.

Senere gikk Svend og jeg i skogen bak gården og plukket blåbær igjen. Og denne gangen var jeg ikke akkurat så veldig pirkete med klærne når jeg setter meg rett ned i en haug med blåbærbusker. Pluss at jeg blir jo sinnssykt blå på hendene. Og her ser dere resultatene fra bærplukkinga:
Slik endte buksa mi opp med å se ut.


Vel... Jeg hadde ihvertfall  noe som matcha. Og så prøvde jeg å leke litt kul med den "henda foran ansiktet-greia"

Men nå sal jeg sove, jeg. Snakkes! 
- NIN <3

Hjelp!

Dere vet det profilbilde som liksom skal være på siden her? Det har havna helt nederst på bloggen. Hva gjør jeg for å fikse det?


-NIN <3

Helt på bærtur!

Nå kom jeg nettopp inn fra en bærtur i skogen! Jeg har kanskje sagt at Svend og jeg, helt siden jeg var veldig liten, har pleid å gå turer i skogen å plukke bær. Og det gjorde vi i dag også. Gjett om jeg elsker å bo ved skogen! Tar ikke mer enn sekunder til steder å plukke bær! Og bær som jeg elsker! (Pluss at jeg elsker å bare løpe rundt i skogen og ja.... brekke pinner.. Haha! Men ja, "back to business". Vi gikk bort hvor det var jordbær og plukke litt der. Plutselig kom Per (min eldste bror) bort til oss i morgenkåpe og sandaler, haha! Han har verdens mest spontane humor! Og senere kom mamma. Jeg har ikke peiling på hvorfor dem kom, for dem bare stod der og prata mens jeg plukka bær og Svend kutta noen pinner som lå i veien for ripsbuskene. To av hundene våre Dixie og Bambi hadde fulgt etter da, og da måtte jeg bare ta noen bilder:
align="left" eller align="right"Haha! Ho drev å spiste gress mens jeg tok bilde, så det ble et morsomt uttrykk!

Og jeg tok bilde av alle bærtypene vi plukka:

Bringebær


Rips


Blåbær


Og jordbær

Altså.. Det ble ikke så bra bilder for jeg er ikke helt sikker på hvordan man bruker det kameraet til pappa enda. Men det er ihvertfall bilder. 
Vet dere hvor godt det er å plukke en håndfull med blåbær og bare hive det i munn? Et ord... "Awesome!" 


Ikke akkurat håndfull, men fortsatt godt!

Så fikk jeg bare lyst til å ta noen bilder:


Huff... Ikke akkurat fotogen, men det får gå...


Det er en grunn til at det heter blåbær...

Men nå skal jeg øve litt mer på gitaren. See ya! ♥

Liker du å plukke og spise bær? 

- NIN <3

Gitarøving!

For litt siden hadde jeg nesten gitt opp gitar, men både Linda og Amalie øver på "Nothing else matters" av Metallica og synes det er gøy, så da tenkte jeg at jeg ville prøve så jeg søkte opp og prøvde og det viste seg at det faktisk var utrolig gøy. Selvom det ikke går særlig fort i førsten. Men etter jeg prøvde så fikk jeg lyst til å søke på andre ting og nå sitter jeg her og har dilla på å spille gitar igjen! Thank you Amalie og Linda! <3<3<3<3<3

Tenkte jeg skulle legge ut sangen:Omg... vanskelig hvis man er nybegynner! Men jeg må bare øve og øve så kanskje jeg greier introen utenat en gang, haha!


Spiller du gitar, trommer eller andre instrumenter?


- NIN <3

Mini Golf!

I natt sov jeg hos Amalie og det var derfor jeg ikke fikk blogga i går. Også fordi vi så på "parites of the caribbean" (elns) til vi måtte legge oss, som var rundt 12-tiden. For meg, veldig tidlig...
Men til dagens dags...emne(?) haha! Litt etter vi hadde våkna, så vi ferdig filmen og gikk ned på stranda og kjeda oss der. Jeg måtte bli henta litt tidlig fordi søstra mi, mannen hennes og Thea, som jeg faktisk er tante til (Rart fordi ho er eldre enn meg) hadde "invitert" oss med på å spille minigolf på høysand. Så da var vi jo der da.. Og gjett hvem som vant! *trommevirvel* Pappa.... Jeg brukte tilsammen 81 slag på 18 baner. Heldigvis ble jeg ikke sist, det ble Thea *proud* Etter det tok vi en is og nå sitter jeg hjemme og spiser "watermelon". Så ble det noen bilder fra i dag da...
Jeg bad Thea om å ta noen bilder, såå...


Ho fikk med furtetrynet mitt...


Jeg skulle leke statue, men ja... hvorfor ikke sier jeg bare? haha!


Thea er så selvdigger, derfor! ♥

Og fordi vi er rare og jeg kjeda meg!
Men nå skal jeg snart spise, så da snakkes vi!

-Natti <3

Kanskje tilbake? :o

I'm back guys! (maybe) 
Vel... Jeg har nesten ikke vært på datan i det hele tatt utenom å ha spilt The Sims 2 på nattan. Og plutselig leste jeg Voe's blogg og fikk litt lyst igjen. Så jeg kan jo prøve å blogge igjen! 

Veit dokke kva?! (haha!) I dag har Amalie vært hos meg! Og nesten det eneste vi har gjort i dag er å spille "Holiday" av Greenday. Amalie på gitar og meg (natalie) på trommer!! (Legger den ut i morgen)
Ja, som sagt har jeg ikke blogga på leeenge og etter jeg tok pause har det jo skjedd litt forskjellig som at det be sommerferie... Og det er vel egentlig det mest spennende som har skjedd i min verden. Høres spennende ut, ikke sant? Vel... Ikke for meg! I sommerferien hittil har jeg hatt noen overnattinger med både Linda, Marie og Amalie + noen besøk her og der... Egentlig det mest vanlige. Men jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra litt forskjellige tider:


My one and only boy, Ztar! ♥


*nuss* *nuss*


Fordi den figuren på mobilen min er kul!


Jeg ville ta et "I farta - bilde"


Noen svaner besøkte oss på hytta til Sandra. Og vi fant ut at det var selveste Donald og Dolly duck som har forvandla seg til svaner!


Da vi rodde i jolla på hytta til Sandra. Fint, ikke sant? 


Mitt venne smykke! Der står det "Friends forever will be". Sandra har den andre halvdelen og da gir det mer mening!

Men nå må jeg gi meg. Som mamma og pappa sier: Klokka er sent!

Hva gjør du i ferien?-Natti <3

Pævvse!

Fanzy overskrift, ikke sant? Saken er at jeg orker ikke pc nå for tiden! Det er så fint vær så jeg vil bruke hele dagene på det! Og når jeg først er på datan så har jeg ikke noe å skrive om. Så når jeg får mer lyst til å begynne igjen, gjør jeg det! Før sletta jeg alltid hele bloggen min hvis jeg skrev sjeldent men det endte alltid opp med en ny, så jeg bare tar pause!Hva skal du i sommerferien?
-Natti ♥

Tivoliiiii!

Som de fleste var jeg også på tivoli i byen. Jeg var for det meste med Linda og Amalie, for... Det var jo ingen andre der!
Vi spiste sukkerspinn, alle prøvde å få tak i bamser i de klo-maskinene og jeg fikk to... fotballer. Jeg ville ha stor playboy kanin, men jeg vant to ganger på første forsøk og endte opp med to fotballer! Skuffende! Men, jaja. Bedre enn ingenting! Etter kanskje 2-3 timer på tivoliet, var Linda med mamma, pappa, svend og meg til McDonalds. Etter det overtalte Linda og jeg Svend til å ta oss med tilbake til tivoliet fordi Linda MÅTTE ta en karusell føre dagen var omme. Og senere kom Adrian! Han og Linda tok Koppene to ganger, og etter det klarte Svend å overtale meg til den Spiderman karusellen, så jeg tok den sammen med Adrian! Det er første gang jeg har tatt en karusell utenom barnekarusellene da jeg var liten. Og den var utrolig morsom! Men Adrian og Linda tvang meg til å ta koppene med dem, og etter den store hamburgeren ble jeg UTROLIG kvalm! Men det var verdt det! Ellers vet jeg at jeg hadde angret.
Vet dere hva? Svend klarte å få tak i FEM playboy kaniner på klo-maskinene! Åhh! Jeg ble så glad!
Ja, dumt med innlegg uten bilder, men jeg får ikke tak i dem nå, men jeg legger dem ut så snart som mulig!

Faktisk et bilde jeg fikk tatt med mobilen:

Det regna i førsten, noe som gjorde at håret mitt ble veldig krusete!

Hva gjorde du denne dagen?
-Natti ♥

Valper!

For ca. tre uker siden fikk vi fire valper av Dixie, (En av hundene som dere sikkert skjønte), noe jeg har glemt å si. Men nå er det første gang dem våger å gå ut av valperommet demmes, og da måtte jeg bare ta noen bilder!


Sakte men sikkert går de ut...


Men en av dem ble litt redd og gjemte seg under akvariet.


Søt, eller hva?


Han lurte på hva kameraet var for noe, hihi.


Går på rekke!


Den ulte!


Usminket.... Jeg altså! Og en valp i bakrunnen!

Men jeg driver å spiller The Sims 2, så jeg går tilbake til det, haha! Men forresten! Her er et bilde jeg tok i stad mens jeg spilte:


Jeg bare lurer på hva hunden ser på... (?) haha! Pluss at det ser ut som om musikken kommer fra telefonen.

Spiller du The Sims 2 eller 3 ?
-Natti <3

Overnatting!

Det er lenge siden jeg har blogga nå, ja! Jeg har ikke orkal, rett og slett. Men nå har jeg fått igjen min gamle pc, fordi den har vært på reperasjon en god stund, så det frista mer å blogge fra min egen pc, haha!'
En grunn til at jeg også ikke har orka å blogge er fordi jeg har vært syk siden torsdag forje uke. Feber altså. Men nå er jeg nesten heeeeelt frisk så i går var jeg faktisk hos Sandra! Og i dag har Linda og jeg vært i byen og nå skal ho sove over! Vi har Sprite, stratos sjokolade og Sørlands chips som vi koser oss med og Sims som vi skal spille senere, når det ikke er noen flere å snakke med på msn, haha! Ja, vi har jo vært i byen og der kjøpte jeg en skjorte, en mørk ola-bukse, perle øredobber og en søt kjole som jeg kanskje skal ha på meg til 17.mai! Vel... Jeg tror ikke jeg kjøpte noe mer. Haha! Jeg er så flink til å glemme sånt!
Men siden jeg ikke har noen bilder fra i dag eller tidligere i uka på denne pc-en så tenkte jeg å legge ut noen gamle bilder!

Meg i 2008:
2009:


 

Og noen gamle fra meg og venner:

Haha! Vi skulle leke litt med håret vårt! Sandra, meg og Adrian med Hannah Montana parykk!Linda og meg på hennes trampoline!


Jeg var litt gal på trampolina hennes den gangen...


Ayelet og meg! Ayelet er en på det møte jeg går på!


Husker jeg nesten alltid viste "peace" på bilder, haha!


Milo og meg. Vi bytta jakker! Hehe.

Det ble altså en del bilder igjen da! Men ja, hvorfor ikke? Men da tror jeg at jeg hopper over til å spille The Sims 2!

Hva skal du på 17.mai? Hvis du skal på tivoli, hva gjør du der?Konfirmasjonen!

Endelig kommer det bilder fra konfirmasjonen!


Her spiller man ja!


HAHA! Jeg drev å tulla litt med noen andre der og visste ikke at det fantes en paparazzi i rommet! Altså pappa!


Også sånn enkelt bilde pappa tok...


Jeg likte å brife med pengene mine!


Og her er da snittene vi spiste og kaka som dere har sett tidligere.

Og vet dere hvor mye penger jeg har fått?

15 050 kroner! Og gavekort på 1000 kr hos en sånn smykke... Gull...Butikk!
Men nå har Linda kommet og vi skal gjøre ferdig fremføring til fredag i engelsk!

-Natti ♥

Konfirmanten Natalie!

Nå har jeg nettopp våkna og skal begynne å ordne meg til konfirmasjonen min som begynner kl. 11.00.
Både Sandra og Linda er invitert av mine beste venner, og vi skal plukke dem opp på veien. Så dette gleder jeg meg til! Samtidig som jeg gruer meg litt til å snakke foran alle folka, men det skal gå bra!
Men jeg må nok stoppe å skrive allerede nå, fordi jeg må begynne å ordne meg! Men vet dere hva? Jeg skal ha på meg bunad! Denne her:Og kake med bilde av meg på! Se så fin:


Det var liksom noe nesten helt nytt for meg, så jeg ble ganske glad for det!

Men da får jeg gå! Ønsk meg lykke til da! ♥


Har du hatt konfirmasjon eller skal du ha? I så fall, når da?

-Natti ♥

Treningsmaskin brukes igjen!

Det var så trist å sitte å se på at treningsmaskinen vår bare stod helt alene i stua vår, så jeg slang meg på, stilte den inn på 10 minutter og på en spesiell "OppOgNedoverBakke-modus". Og da jeg var ferdig, merket jeg hvor dårlig form jeg hadde! Jeg var helt tomat rød i ansiktet og var sinnsykt svett! Det føltes ut som om hjertet var overalt i hele kroppen og dunket! Så det gikk ikke 5 minutter før jeg var inne i dusjen! Etter det føltes det bare deilig, så det var verdt det.
Men etter at jeg fant ut den dårlige former min, bestemte jeg meg for å gjenta dette hver dag! Så jeg har lagd en tidsplan til de to neste ukene. Når de ukene har gått, får dere se  hvordan ukene har gått!

Hvis dere lurer på hvordan treningsmaskin vi har, er det noe lignende denne:


Ønsk meg lykke til med treningen, så får vi håpe jeg klarer å målsette meg!


Trener du?


-Natti <3

Var jeg ikke søt?

Jeg vet jeg har pause, men jeg så på noen bilder av meg fra da jeg var liten, og ville legge ut noen av dem.
Noe jeg kanskje har nevnt før er at jeg er UTROLIG svak for barneminner så hver gang jeg kjører forbi barneskolen jeg gikk på, får jeg tårer i øynene! Og mange ganger er det veldig sårende å se på bilder fra jeg var liten, men jeg har vendt meg til det nå. Så her får dere se:


En hundevalp vi hadde!


I bilen vi hadde, som jeg savner!


Jeg hadde plukket blomster, og var klar for å poose!


Jeg syntes det var så gøy å ha en skål på hodet! Jeg kalte det for en "skålhatt".


17.mai 2001


17.mai 2002


Prøvde vel å se litt overlegen ut da vel?! ♥Savner du barndommen din?-Natti ♥


Pause med blogging!

Som dere sikkert har merka, har jeg ikke blogga på en stund nå og det er fordi jeg rett og slett ikke har orka!
Jeg tenkte altså å ta en pause fra bloggen til jeg har ork og lyst! Men siden konfirmasjonen er til søndag, må jeg vel legge inn noen bilder og kanskje videoer derfra! Men inntil da: Snakkes! ♥PS: Noe dere sikkert ikke visste: Jeg skal kanskje få regulering! Vet ikke når, vet ikke mer enn at jeg kanskje skal få det.
-Natti ♥