Helligdager

Mine julegaver 2010 DEL 2

Ja, her kommer del 2! (Det blir kanskje litt mange bilder, men.. Det får gå.)


Sånne til å ta på neglene og som tar bort møkk under neglene


Sminkefjerner, neglfil og sånne bomullsdotte...ting, haha.


To par øredobber. Skikkelig fine!


Mange små øredobber jeg fikk av Linda! ♥


Søte øredobber jeg fikk av Sandra!  ♥


Smykke og øredobber


Gullsmykke ♥


øredobber fra mamma og pappa fra Cubus.


Lilla øreringer


Øyenskygger fra Linda


Øyenskygge, eyeliner, lipgloss og mascara fra Dior, fikk av broren min ♥


Mascara som jeg fikk av Marie ♥


Mascara og eyeliner fra mamma og pappa ♥

Det var det! Da kommer innlegget om innkjøpet enten litt senere i dag eller i morgen. Nå skal jeg ihvertfall først se på Top Model USA!!

Ser du på det món tro?

- Natti ♥

Mine julegaver 2010 DEL 1

Nå har jeg "nettopp" kommet hjem fra Linda. Vi har vært i byen og shoppa, så jeg skal legge ut bilder av innkjøpet, men jeg ville gjerne lagt ut hva jeg fikk i julegaver først! Del 2 og "dagens innkjøp" legger jeg ut snart!

Jeg hadde egentlig tenkt til å lage en video, eller jeg LAGDE en video, men jeg orker ikke alt slitet med tekniske problemer, for det blir det hver gang jeg prøver å bare legge inn en video! Så jeg legger ut bilder istedenfor! If it's okay for you LZZM!! (Ohh Mahh GODNÆSS!) Jeg er full av energi, noe jeg har vært hele julen! Jaja! Back to buisness! (Eller hvordan det nå skrives..):
En hårklype-aktig ting!


Kjempemykt og deilig teppe!


MarkeringspennerGlitterpenner♥Fargeblyanter fra Linda♥


Støvletter fra Euro sko, 599,-


Laken og sengetøy


1250 kr


OnePiece som jeg fikk av søtra mi!! ♥
Ja, det var kult sammen, ikke sant? HAHA! Men ja, ny jakke fra mamma og pappa♥

Som sagt kommer del 2 snart :D:D:D:D
Ble dere fornøyd med julegavene dere fikk?

 

- Natti ♥

Nå er det jul!!

Endelig er julen her, og vi er nesten ferdig med ryddinga. Fordi morfar er døden nær nå, har mamma flydd litt frem og tilbake fra sykehuset, så vi er litt sent ute med å rydde... Men det kommer!!

Jeg elsker julen! Og julen ser ut til å bli bedre enn jeg trodde. Og MYE bedre enn forje jul, og den forje der igjen! Da var det nesten ingen pakker, men det er det nå! Og jeg har prøvd noe nytt med juletreet: Gull, rødt og SVART! Og det ble egentlig ganske stilig!Har forresten ordna litt sånn juledesign på bloggen! Men nå må jeg ta meg noe smått å spise, for jeg er så sulten! 

Likte dere gull, rødt og svart på juletreet?

 

- Natti ♥Julegaveinnhandel!

Akkurat som jeg var i går så var jeg og kjøpte julegaver i dag også! I går kjøpte jeg til mine nærmeste: Sandra, Linda og Marie, og i dag kjøpte jeg til mamma, pappa og to av brødrene mine Per og Jon! Jeg må vel egentlig til byen i morgen også, for jeg er ikke 100% ferdig! Svend(vår nærmeste familievenn og min for evige godterimann) har alltid gitt oss så mye, så det minste jeg kan gjøre er å kjøpe en julegave til han også!!!

Som jeg allerede har nevnt har jeg vært ute og kjøpt julegaver. Men en negativ ting var at mamma og pappa skulle innom en av mine andre brødre med julegaver til tantebarna mine. De bor i halden så det eneste vi rakk var Spar Kjøp! Men det var helt greit! Jeg fant akkurat hva mamma ønsket seg og pappa ønsket seg! Men jeg vet ikke om Per og Jon kommer til å like det.. Jaja, det er tanken som teller, eller hva?

Men selvom jeg var der for å handle julegaver, betyr det vel ikke at jeg báre måtte handle til andre? For jeg så noen sko jeg likte. Okei da, dem var på salg og mamma likte dem, så jeg fikk dem. Man skal jo ikke takke nei! :D:D:D:D:D
Men her er mitt innkjøp til meg selv:


Skoene fra Spar Kjøp til 100 kr (SALG). Tror dem var verdt rundt 300 eller noe rundt der.


Sminkefjerner fra Nivea og neglelakkfjerner fra Depend(Anbefalt for de som er lei av å helle væsken på bommullsdotter og sliter med å tørke det av)

Men nå begynner jeg å bli trøtt, haha!! Klokken er ti over halv 4 på natten og jeg begynner å bli trøtt! Jaja, Natta!

 

- Natti ♥

Pepperkakehus for første gang på flere år!

Jeg har hvert år hatt lyst til å lage pepperkakehus, men ingen har "orka"  å kjøpe det osv... Men ENDELIG fikk jeg tak i et og fikk lagd det! Det var en hard kamp! Men etter at pappa fikk et brannsår av sukkerlimet og jeg som ble utrolig trøtt, ble huset endelig ferdig!

Dette ble jeg ferdig med rundt kl. 2 på natten! Bare fordi mamma og pappa var så treige i butikken! Og jeg orka ikke å skrive innlegget i natt fordi jeg ble så trøtt, så jeg gjorde det nå! Det kommer snart et innlegg til siden jeg nettopp kom hjem fra Spar Kjøp :P:P:P:P:P

Har dere lagd pepperkakehus?

 

- Natti ♥