Pashion for fashion

Hjemme fra frisøren!

Eller... Er hos broren min nå da! Men poenget var: Jeg har vært hos frisøren!


Sånn ser det ut under da!

Akkurat nå har jeg ikke ordnet håret og sånt. Kommer rett fra frisøren så det er ikke akkurat sånn jeg kommer til å gå da, men ble veldig fornøyd! Hva synes dere?

- Natti ♥

Leopard nails

Første gang jeg gjør det, så det er litt slurvete, men hva synes dere? :)

- Natti ♥

Nytt innkjøp ..

Ja, dette skulle jeg egentlig gjortfor ca. to timer siden, men jeg hang meg så opp i facebook at jeg glemte bort hele blogginga! 

Jeg hadde da tenkt dere å vise dere hva jeg har kjøpt i dag! Cuz... Jeg var med min kjære venninne Sandra til byen! Eller... Først var jeg med henne til frisøren for hun skulle skulle seg og stripe det, akkurat det samme som jeg gjorde for litt siden. Kanskje jeg får et bilde, hvem vet? But anyways .. 

Vi tok en tur på Amfi Borg for hun skulle se etter kjole til hennes konfirmasjon som ikke kommer om så veldig lenge. Men dem fant ikke noe så dem dro hjem nesten med en gang! (Nå føler jeg at jeg tar med veldig mange unødvendige detaljer, men hvem bryr seg?) ... Siden jeg støtte på min kjære venninne Linda, så var jeg der litt lenger, og siden min kjære familievenn Svend skulle forbi så var jeg der ENDA lenger, og det var først DA jeg fikk kjøpt noe!Synes dem var litt kule,, egentlig ikke helt meg, men jeg har fått dilla på kors-smykker, og det var noe litt annerledes, så jeg ville prøve.

 


 


Som sagt: Dilla på kors-smykker!

 

Men nå må jeg nok natte for jeg har norsk tentamen i morgen!!!!! Skulle egentlig lagt meg for to timer siden. Men men.. Dere vet nok hvordan det er! ;)

 

- Natti ♥
 

LØSNEGLER

Da har jeg for første gang i hele livet prøvd løsnegler! Ja, du leste riktig... For første gang! Og det er sinnsykt uvant, men jeg elsker det! Jeg liker å prøve nye ting, og har alltid lyst på lange negler, og det klarer jeg ikke med ine egne uten at dem ser helt vrengt ut, haha!Hva synes du?

- Natti ♥

inspirasjonsplakat

Da har jeg også "skaffet" meg sånn inspirasjonsplakat. Eller... De fleste har vel inspirasjons-vegg og ikke plakat, men det er vel det samme? Ehhe..

Det er det jeg har skaffet hittil. Alt er fra bladet "DET NYE" som jeg nå abonnerer på. Haha! Det tok jo lang tid! Jeg kjøpte mitt første for bare én uke siden! Jaja, sånn kan det gå.

Men da skal vi dra på møte. Skal bare innom Storbyen føre det for å kjøpe noen sånne pudder.... koster.. og sånt..

- Natti ♥

 

DET NYE

Da var jeg hjemme fra møtet, og på veien hjem var vi innom Kiwi og da fikk jeg øye på et blad som så ganske bra ut. Altså, DET NYE! Jeg har ikke lest det før, men det så ganske bra ut, så jeg fikk det av en kamerat av Jon! Kjempesnill!Har du lest det? I så fall, hva synes du om det?

- Natti ♥

nye klær

Hei folkz!

Da har jeg kommet hjem fra møte på Norge For Kristus, menigheten jeg har gått i siden jeg ble født! Og en der har en datter som skulle gi bort noen klær, og jeg var så heldig og fikk noen av dem da :D:D


To jakkerTopp og tunika


Genser og sånn blazer greie ..

Jeg fikk mer enn det, men av en eller annen grunn får jeg ikke lagt dem ut.. Jaja, sånn helt ærlig talt falt ikke alt sammen helt i smak, men greit å prøve noe nytt! Og man skal jo ikke takke nei til gratis ting :D:D♥

- Natti ♥

Gårsdagens innkjøp

Nå kommer det jeg lovet dere fra i går!


Ja, let's poose lzzm! Neida, topp fra Vero Moda 79,50,- (SALG)


Cardigan fra H&M 199,-


Cardigan fra Cubus 199,-


Øyenskyggekoster fra H&M 19,50,- hver.

Men nå skal vi dra til broren min i halden, for han har bursdagi dag! Gratulerer med dagen, Dag! ♥

 

- Natti ♥

Ny jakke !

I dag dro Thea og jeg til byen rett etter skolen og ble der til halv åtte. I byen kjøpte jeg en ny jakke! Ja.. Og en sånn boks med øyenskygge.

Her er jakken:

Øyenskyggen:

Jeg følte ikke for å skrive så mye så jeg hopper bare til: "Hva syns dere om det jeg kjøpte?"
(Ja.. Jeg kjøpte mye og vettu!)

 

- Natti  ♥

Tips til hårklipp?

Hey guys! Jeg trenger hjelp av dere! Jeg skal klippe meg om.. Jeg vet ikke hvor lenge, MEN! Jeg skál klippe meg, og har ikke peiling på hvordan! Og her har dere litt info om hva jeg vil:

  • Som mange sikkert har sett så har jeg litt langt hår. Og det vil jeg beholde.
  • Jeg vil heller ikke ha det så veldig oppklippet.
  • Luggen hadde det kanskje vært fint å gjøre noe med!
  • Jeg vurderer å stripe det lysere.
Vær spontane med svarene og kom med så mange forslag dere kan! Gjerne skriv en link til et bilde eller noe lignende!
Vi snakkes!

Meg i 2008!