januar 2011

Americas best dance crew

I dag har jeg sett på noe som jeg egentlig ikke har giddet å se på før. Noe som heter Americas best dance crew. Der er det flere grupper som melder seg på og konkurerer om... en sum penger, tror jeg. Også er det vel egentlig bare hiphop dans, altså den sjangeren jeg liker best! Og jeg likte det ganske godt, for jeg liker å kritisere litt og se hvordan de klarte seg, om de klarte seg bra eller ikke og så lærer jeg noen nye ting jeg og! Så jeg likte det programmet!


Hentet fra google ..

Har du sett/ser du på det?

- Natti ♥

kan man få mere fritidsproblemer?

Okei.. Det er kanskje ikke så ille å ta bilder av seg selv med litt spesiell sminke? Ellers er det jég som er spesiell!
Ikke helt ferdig redigert der, nei.

- Natti ♥

waves- Natti ♥

bilder: Linda og meg

I går var Linda hos meg og da testet vi ut kameraet på pc-en litt og det ble noen litt morsomme bilder som jeg tenkte jeg skulle legge ut :DJa, da ringte Linda nettopp fra sykehuset... Hun er der p.g.a blodmangel så hun skal få blodoverføring :(:(:( Ønsk henne gjerne god bedring på bloggen hennes! www.limn.blogg.no

- Natti ♥

inspirasjonsplakat

Da har jeg også "skaffet" meg sånn inspirasjonsplakat. Eller... De fleste har vel inspirasjons-vegg og ikke plakat, men det er vel det samme? Ehhe..

Det er det jeg har skaffet hittil. Alt er fra bladet "DET NYE" som jeg nå abonnerer på. Haha! Det tok jo lang tid! Jeg kjøpte mitt første for bare én uke siden! Jaja, sånn kan det gå.

Men da skal vi dra på møte. Skal bare innom Storbyen føre det for å kjøpe noen sånne pudder.... koster.. og sånt..

- Natti ♥

 

DREAM

Å, ja! Det er som en drøm! Og nå skal dere få vite HVA jeg snakker om!
"ADVARSEL: Vi kan ikke garantere for reaksjonene rundt bordet når boksen er tom."

Gleder meg til å spise den! Men jeg tror jeg venter til senere, for vi skal ha taco og da er det godt med en god dessert etterpå!

Har du smakt den før?

- Natti ♥

karaoke

Heisann!

Ja, nå har jeg nettopp sunget, nesten skreket for fullt fordi mamma og pappa har dratt til byen for å kjøpe litt mat og ordne litt forkjellig. Jeg ELSKER å synge! Eller, Jeg elsker å synge for meg selv og ikke på tvang foran andre osv... Nei, om jeg skal bli med på noe sanggreier, må jeg være alene på scena. Eller ihvertfall nesten. Jeg kunne stått på scena med et band og kanskje to til som synger med i refrenget og sånt, men ikke kor! Det klarer jeg ikke. Linda, Marie og jeg har jo vurdert å lage et band da. Men for det første trenger vi kanskje... to personer til og for det andre er vi ikke akkurat profesjonelle akkurat. Men øvelse gjør mester! ;D


Ja, et gammelt bilde av meg som ble litt rart ... :P

Liker du å synge?

- Natti ♥

next stop...

Mah Brothaaah!

Ja, da skal vi ta en tur til broren min Lasse mine utrolig søte tantebarn!


Tommel opp for tanter!

- Natti ♥

valper

Jeg skulle vel egentlig ha publisert det litt føre, for dem ble født på søndag, men jeg tar det nå... Vi har fått valper! Shetland Sheepdog heter rasen og som noen sikkert har fått med seg så driver familien min med hundeoppdrett så når de blir åtte uker gamle, skal de selges. Så hvis du er interressert kan du jo trykke HER og få vite litt mer om det.

Det er den ene, men det er to til og dem er svarte. Og grunnen til at jeg sitter med hodetelefoner er at jeg nettopp har skaffet meg skype for andre gang. Altså, jeg har det egentlig fra før av men det er så lenge siden jeg brukte det, så jeg har glemt passordet osv...  
Men jeg kan sikkert legge ut flere bilder av valpene i senere innlegg! Men nå er det litt sent for det.

- Natti ♥

endelig over!

I dag var det da muntlig tentamen og jeg fikk 4'er. Ingen bombe akkurat, for jeg har fått 4 på nesten alle prøver i hele tiende nå! Men det som var ille var at jeg kunne kanskje fått 5 om bare ikke pc-trøbbel hadde stått opp! Jeg rett og slett HATER pc-problemer! Det er nesten ALLTID noe sånt på skolen. Men jaja, heldigvis var det 4 og ikke noe under det! 
Men nå får jeg sove og hvile ut til utegymmen i morgen...


Bilde som pappa tok av meg på morgenen i dag da han vekka meg .. ehehehehhehe ..

- Natti ♥

DET NYE

Da var jeg hjemme fra møtet, og på veien hjem var vi innom Kiwi og da fikk jeg øye på et blad som så ganske bra ut. Altså, DET NYE! Jeg har ikke lest det før, men det så ganske bra ut, så jeg fikk det av en kamerat av Jon! Kjempesnill!Har du lest det? I så fall, hva synes du om det?

- Natti ♥

It's a SLIT!

Yeaah! Da sitter jeg og jobber for fullt med muntlig tentamen!!! Nesten ferdig og greier! ... 
Ok, jeg har nettopp begynt. Men jeg kan bare si én ting:


And that's the truth!

Jeg får bare håpe det går bra, og at jeg finner det jeg trenger! Jeg skal jo på møte snart så jeg må ta med meg pc-en og greier dit. DET er kjipt det!
Everything's a mess!

Jaja, jeg får vel jobbe videre!

- Natti ♥

IKKE GØY

Hei dere!

Nå sitter jeg da oppe og finner litt stoff til muntlig tentamen. Det er IKKE GØY! Jeg gir jo egentlig blaffen i andre dialekter i Norge! Men det er jo skole da, så det er ikke noe nytt at vi må jobbe med ting som ingen bryr seg om. Og siden jeg har nå en liten pause, ville jeg bare legge ut et "det er ikke gøy-bilde"- Natti ♥

muntlig tentamen

Hey guys!

Nå har Linda nettopp dratt hjem. Ho har vært her i dag fordi vi skulle forberede en fremføring vi skal ha om en liten stund. Men det ble ikke så mye av i dag fordi det var i dag vi fikk vite hva vi kom opp i i muntlig tentamen, og da begynte Linda litt med det istedenfor. 
Men for å komme litt mer inn på hovedemne her så vil jeg si hva jeg kom opp i!


Ja, jeg vet ikke hva som skjedde med øynene mine, men blikket var med vilje.

Men uansett .. Norske dialekter! Det var ikke akkurat noe jeg VILLE komme opp i, men det er vel helt greit! Sånne fremføringer synes jeg egentlig er ganske morsomme! Eller.. Ihvertfall når jeg har forberedt meg, og dette skal jeg jobbe bra med, for det er jo det siste halvåret, og det er veldig veldig viktiiiiig! 
Huff.. Dette halvåret har gått kjempefort! Jeg synes det ikke var lenge siden sommerferien var over, og nå er det snart sommeferie IGJEN! Og jeg gruer meg til videregående! Jeg gleder meg ikke det spooooor! Okei.. Nå tror jeg at jeg skal avslutte innlegget føre jeg sprekker, for jeg er fortsatt hyper etter at Linda var her!

FORRESTEN!Nå har vi fått igjen alle tentamenene, og jeg ble halveis... IKKE FORNØYD! Og nei, jeg klager ikke på noen andre enn meg selv. Det ble 3- på nynorsk, 4 på engelsk og 5 på norsk. Og matte har jeg egentlig ikke lyst til å nevne, men om jeg har nevnt A, B og C, må jeg nevne D også.. Ehh... Ja! Men føre jeg sier det må jeg bare si at jeg hadde mest sannsynelig fått 4 om det ikke hadde vært for at jeg var så dårlig i åttende og niende klasse! Jeg fikk 2.. Men HEI! 5 på norsk tentamen! YAY!!

Ehheh.. Snakkes!

- Natti ♥

nye klær

Hei folkz!

Da har jeg kommet hjem fra møte på Norge For Kristus, menigheten jeg har gått i siden jeg ble født! Og en der har en datter som skulle gi bort noen klær, og jeg var så heldig og fikk noen av dem da :D:D


To jakkerTopp og tunika


Genser og sånn blazer greie ..

Jeg fikk mer enn det, men av en eller annen grunn får jeg ikke lagt dem ut.. Jaja, sånn helt ærlig talt falt ikke alt sammen helt i smak, men greit å prøve noe nytt! Og man skal jo ikke takke nei til gratis ting :D:D♥

- Natti ♥

bilder fra Zoé

I dag har Zoé-møtene begynt igjen, noe som både Linda, Marie og jeg er kjempeglade for! Det var et flott møte og alle tre fikk et herlig møte med Gud! 
Da vi skulle dra til Zoé klarte Jon å kjøre ut feil vei. Altså man kan velge mellom to veier for å kjøre inn der hvor jeg bor, og Jon tok den mest vriende veien så det endte med at vi satt oss fast. Linda og jeg måtte til og med ut og dytte, og utrolig nok gikk det med en gang da! Jaja, her er det noen bilder da ihvertfall :D


Ja, jeg vet ikke hva som skjedde der ..

- Natti ♥

vil ikke legge meg

Hei folkens!

Jeg sliter virkelig med å legge meg! Jeg er veldig trøtt, men jeg vil ikke sove! Den eneste tiden jeg VIL sove er på morgenen når jeg MÅ opp... Det er utrolig irriterende! Jeg vil bare hoppe til neste dag for å være oppe, men jeg må jo sove! Derfor blir det også sånn at jeg får veldig lyst til å døgne, men jeg vet at det ikke blir vellykket. Jaja, jeg får vel bare lære meg til det. Legge meg når jeg blir trøtt og våkne på morgenen og være oppe DA! 
Har dere egentlig noen tips til en med soveproblemer?


Linda, meg og Marie på Zoé. Bildet er hentet fra nettet fra en artikkel om oss. Trykk HER for å se artikkelen.

- natti ♥

nyttårsaften!

Jeg gikk gjennom arkivet og fikk se at det var et innlegg der som ikke var publisert, og det var fra nyttårsaften! Men da kan jeg jo bare legge ut det nå!- natti ♥

bilder fra i går

Ville bare slenge ut noen bilde Linda og jeg tok i går! ♥

- Natti ♥

Nyttårsforsetter!

Det er ikke det at jeg ikke har lagd det, jeg har bare ikke lagt det ut på bloggen, men nå er det her!

1. Å komme ned i spagaten
- Sandra og jeg har alltid danset sammen/trent sammen, men nå vil vi virkelig få til noe nytt, så vi kom opp med: Spagaten!

2. Å få minst 4 i hvert fag.
-  Jeg må virkelig forbedre meg, for etter dette halvåret er ungdomsskolen over og vi skal finne ut hva vi skal søke på videregående... Da må man jo ha bra karakterer!

3. Å fikse døgnrytmen min
- Jeg sliter med  legge meg, og stå opp tidlig... SELVOM jeg er trøtt på kvelden, klarer jeg ikke å bestemme meg for å legge meg!

4. Å bringe minst 10 stk. til frelse.
- Linda og jeg håper på å finne flere som vil ha den samme troen som vi har, og vi starter med 10 stk!

5. Lære noen karate/Kung fu/Tae Kwon Do - grep
- Jeg har lenge hatt lyst til å lære noen forskjellige "teknikker". Jeg vet ikke hvorfor, men det høres og ser gøy ut!

6. Slutte å spise usunt utenom i helgene
- Det er det vel ganske mange som har skrevet på sine nyttårsforsetter, og jeg er en av dem..

7. Bli bedre i pålegging av sminke
- Jeg har ikke lenge hatt sansen for så mye sminke, men nå har jeg virkelig funnet ut at det å f.eks. legge på øyenskygge er ganske gøy. Altså å se resultatet.

8. Bli bedre i Hip-Hop dans og Jumpstyle.
- Også en ting Sandra og jeg har i sammen. Vi elsker å danse!

9. Komme i form
- Sikkert også en del som har.

10. Blogge bedre
- Ta flere og bedre bilder, skrive bedre innlegg og lage flere videoer!

Har dere lagd nyttårforsetter?

 

- Natti <3