januar 2012

Hverdagsovernatting!

Hællæ folkens! 

I stad var jeg hos Marie og chillan sykt! Så ble det bestemt at hun skulle sove over hos meg siden ho ikke har skole i morgen. Da skal ho besøke skolen jeg går på (altså Glemmen vgs.) fordi ho ikke har noe annet å gjøre. Så vi sitter nå og tegner og spiser godteri ifra mellom beina til Marie... Ikke spør... 

Det er egentlig ganske rått. Har ikke hatt overnatting på en skolehverdag siden 8.klasse da Linda og jeg skulle forberede oss til en forestilling! Sykt awesome da! :D
- Natti ♥

Morgen fugl har ..

Nei.. Jeg er ikke morgenfugl.. Jeg våkna for en time siden fordi jeg ba snille Martin (Smileeyy) om å vekke meg! Endelig klarte jeg faktisk å la være å legge meg ned igjen! Ikke det at jeg enda har kommet meg OPP fra senga. Men det er deilig å ikke sove til 3 HVER dag, right? Hahah, ja, jeg sliter med å stå opp. Jeg har aldri skjønt hvorfor jeg ikke klarer å stå opp føre 12. Men samma. 

Nå sitter jeg da her i senga, ser på sims og spiser min frokost som kjære, snille elskbare pappa kom opp med! Jeg elsker melk, gjør ikke du? 

Q: Står dere lett opp om morgenen?

- Natti ♥

Velkommen til bloggen,

Stian! Ja, du har tydeligvis kost deg med min telefon mens jeg hadde gym. Koselig å se enda en sjøldiggertekst fra selveste sjøldiggern i egen person. Nå synes jeg du kan la mobilen min være i fred i MIN jakkelomme, ok? Fint :)

Stian sitt innlegg HER.

Weekend!

Endelig helg igjen! Føler at ukene er så lange nå. Helt siden jeg begynte på videregående har alt blitt så grått og kjedelig. Har aldri pleid å være så glad over å komme fram til helgen. På ungdomsskolen GLEDET jeg meg til skolen. JA, FAKTISK! Kan nesten ikke tro det jeg heller! Men klassen var så kul. Nå er det sånn kjedelig klasse. Hoff :(

Akkurat nå ligger jeg i senga og har mine vanlige skoletids-tanker som "kanskje jeg skal slette facebook", "kanskje jeg bare skal slutte å snakke med folk", "jeg ødelegger bare for andre". Jeg vet ikke jeg... Innimellom føler jeg at jeg egentlig bare kunne droppa skolen så andre kunne sluppet meg, ellerno. Hadde vært deilig å levd litt sånn isolert fra offentlighet for en lang periode og bare brukt tid på en selv og blitt flink i noe og når man kommer tilbake så har man massemasse talenter å vise fram. Hmm.. Bedre om jeg slutter å tenke på det, i know. Jaja, ikke meninga å være så depressiv, men jeg har blitt utrolig påvirka av skolen. Den har brutt meg helt ned. Alltid like deilig å komme hjem og sove eller gjøre noe som får deg til å tenke på heeeeelt andre ting! Eller som bare styrer hjernen inn i en stor, fantasifull verden. Unna tankene om skolen. Æsj... Føler jeg bare blir værre inni meg når jeg hører ordet. Sk.... blæk! 

Og et bilde tatt med sjældiggerkamera:

Hvordan har du det på skolen?


- Natti ♥

Stian Stramm!

Stian er så kul! Han stjal telefon min vettu! <3

That pissed up moment when...

Bussen kjører RETT forbi deg slev om du er så flink at du rekker ut hånden og hele pakka. Heldigvis stod en jeg kjente på samme bussholdeplass som ble henta. Nå sitter jeg i bilen med han og faren hans! Virker som en koselig familie!
Men nå er jeg virkelig lei vinteren! Merker at den værste tiden på dagen er på morgenen når jeg står og venter på bussen. Kulda gjør så det virker som en evighet føre bussen kommer! Pausene på skolen blir også bare tragiske når det er så kalt! Åhh! Flere som vil ha VARME?!

Oh, let The BUS COME!

Nå er jeg på bussen på vei til skolen med Anne Sofie fra gamle klassen og merker jeg har fått mer søvn enn det jeg pleier å få! Er hyper som noen små jordekkorn! Hvis dere ser for dere snipp og snapp på sitt verste! Haha!

OH, LET THE BUS COME! HO HO HO HO!!!!!

tired of the routine of life

Merker skoledagen tar på meg. Alt vi lærer om hvordan å leve, hva man skal spise, hvordan man skal være. Jeg er så lei det! "Spis sunt!", "Kle deg pent når du er der og der!", "Oppfør deg på den og den måten når du er der og der!" BLÆÆÆÆÆÆÆK! Jeg er så lei de rutinene nå! Og at det blir satt så store krav til deg innenfor utdanning, jobb osv. Hvor blir livet av når jobb og utdanning skal være 80 % av det? Skole og jobb tar så mye på hverdagen så alt annet også blir et slit. 

Jeg sitter akkurat nå i helsefagtimen og irriterer meg over læreren. Beklager, Rikke. Jeg liker ikke hvordan lærere prøver å motivere deg til å forbedre innsatsen på skolen. Læreren driver nå med sånn samtale med hver og en av oss og vet dere hva? Motivasjonen min gikk 50 % ned. Og den var på 30 %. Logisk? JA! Faktisk! 

Beklager for det negative innlegget, men jeg er ikke i humør i dag. Kanskje fordi jeg la meg sent, kanskje fordi jeg ikke spiste nok til morran i dag. Nei. Jeg er lei skolen. Derfor. Og dagens samfunn. Forskere "finner ut" bare mer og mer som gjør at vi må tenke på mer og mer og BLÆLIHMKIONLNBI!!! FORSKERE: DERE GJØR LIVET BARE MER STRESSENDE!!!!!!!!!!!! Dere hjelper IKKE meg!!! Jadda, fint at dere finner kurer for å få folk friske og hele den pakka der, men jeg gidder ikke mer å høre på dere om hva jeg skal spise, hvordan jeg skal leve osv! Og til skolen: ALTFOR store krav. Uææ, rage! 

Dette var ukens sinna-innlegg. Kanskje det kommer fler, hvem vet. 

- Natti ♥

Ukens vurdering

Ukens høydepunkt: Linda og jeg er sånn ORDENTLIG på talefot og det er så deilig å ha henne som bestevenn, jeg elsker henne ♥

Ukens sang: Someone like you - Adele

Ukens Jesus-sang: Worthy is the lamb - Hillsong

 

Ukens bibelvers: Kristus har kjøpt oss fri fra lovens forbannelse, idet Han ble en forbannelse for oss. For det står skrevet: Forbannet er hver den som henger på et tre. Galaterbrevet 3, 13

Ukens venn: Linda Mørken ♥ Er så glad for at jeg har deg, Linda ♥

Ukens place to be: Betania, Rakkestad

Ukens kjiping: Masse drama!

Ukens åpenbaring: Alt blir SÅ mye bedre når man klarer å innse at man faktisk er verdifull!

- Natti ♥

Dagen i bilder; Betania, Rakkestad

 

- Natti ♥

På Betania

Status: AMAZING!!!!!!!

expressing some feelings

- Natti ♥

Bare videoblogging!

Framover nå kommer jeg bare til å legge ut korte videosnutter fra hverdagen min sånn istedenfor å skrive. Det er ork! Og hvis det bare er tanker/følelser osv,, blir det lydopptak! Digg? Yessda!-  Natti i Helsefagtime ♥