februar 2011

THEA ER HER

Nå er Thea her, jeg har sminket henne og vi skal synge litt! (Det er ikke derfor jeg har sminket henne da, jeg gjorde det bare for moroskyld!) Ja, men Jon (Mah brothah) kom ned for å spise, så vi venter litt med å synge til han har gått opp igjen. Thea og jeg skal leke oss litt med Garage Band på mac'en og spile inn! Så det blir kuuulit!- Natti ♥

VALPENE

Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av valpene vi har nå. For vi har jo fire kull nå! :D

- Natti ♥

LØSNEGLER

Da har jeg for første gang i hele livet prøvd løsnegler! Ja, du leste riktig... For første gang! Og det er sinnsykt uvant, men jeg elsker det! Jeg liker å prøve nye ting, og har alltid lyst på lange negler, og det klarer jeg ikke med ine egne uten at dem ser helt vrengt ut, haha!Hva synes du?

- Natti ♥

I JUST WOKE UP ..

Da stod jeg nettopp opp.. Ja, det er normalt å stå opp så sent. Noe som er rart er at jeg står opp ENDA senere når jeg har venner på besøk. Jaja... De får nok leve med det.

Men nå tenkte jeg å skrive litt om hva jeg skal gjøre i dag, for å få litt mer oversikt over det, ehhe ..

Først tenkte jeg å gå en tur ut. Enten med min skjønne hund, Ztar, eller uten og bare gå ut i hagen litt eller noe. Så kommer jo snart Linda. Da skal vi øve litt på en framføring vi kanskje skal ha til mandag om det å være kristen. For vi synes mange har fått så feil syn på det! ja, uansett.. Når vi har gjort det en stnd skal vi sikkert finne på noe annet morsomt! Og rundt sju, skal vi ordne oss, kjøre, hente noen flere og dra på Zoé! YAY!!

Ja, men da tror jeg at jeg skal gå ut en tur, jeg da!


Haha, jeg fant ut at jeg hadde stirreblikk og at jeg så ganske rar ut, så jeg holdt blikket og tok bilde .. Og der ser dere også at jeg nettopp har stått opp ..

- Natti ♥

UTFORDRING!

Jeg har blitt utfordret av http://limn.blogg.no!

-gå inn på mine bilder
-velg den 6. mappen
-velg det 6. bildet
-legg ut bildet og skriv litt om det
-inviter 6 nye, og gi beskjed


Vår tykkeste valp i vårt eldste kull! Satt også på skype .. Derfor sitter jeg med hodetelefoner.

Jeg utfordrer:

http://miliecake.blogg.no
http://hmlp.blogg.no
http://eleng.blogg.no
http://acarolinee.blogg.no
http://tabbys.blogg.no
http://desireeelise.blogspot.com

- Natti ♥

PROMDAY!

I går hadde 10. klasse ball! Det var utrolig gøy! Det var kanskje ikke absolutt alt som ble som forventet, men når skjer det da? 
Vi var alle spente på hvilke partnere vi fikk, og jeg var glad det ble en jeg kjente litt godt! Michael :D Utrolig søt og hyggelig person. Var ganske glad jeg måtte danse med han.

Jeg måtte dra litt føre skolen sluttet p.g.a frisørtime, og siden jeg hadde tysk i den timen, ble jeg ganske glad! Jeg liker ikke tysk ..
Så var det hos frisøren, hvor mamma gikk rundt og tok bilder av andre som fikk sitt hår ordnet. Det var litt merkelig, samtidig som det var litt komisk at mamma gikk rundt med sin iPhone og snakket med frisørene om at hun gjerne kunne gått rundt og tatt bilder hele dagen, hehe.
Flere bilder kommer nok senere!

Ballet var utrolig morsomt! Vi tok mange bilder, vi delte ut kåringer, vi danset og mine føtter verket som fyrverkeri! Men jeg overlevde. Michael fikk meg til å smile med en rød, fin rose. Utrolig søtt gjort, Michael! :D
Kvelden var en suksess, og vi alle koset oss veldig!

- Natti ♥

BALL I MORGEN!!!!

Åh, som jeg gleder meg! Det er det jenter venter på siden førsteklasse, og nå er det her! Dansing, fine kjoler, gutter...! Gleder meg noe sinnsykt! Men det som er litt annerledes enn jeg trodde det skulle bli er at vi skal trekke når vi kommer på ballet hvem vi skal danse med! Alle er så spente, mange av guttene vil til og med droppe ballet i tilfelle de kommer med noen de ikke vil komme med. Dét er kjipt... Men det ødelegger ikke min kveld! Jeg elsker å danse, jeg elsker å pynte meg, jeg elsker... ja... mat? Så det er bare partner som gjenstår. Hva om jeg får en jeg har KJEMPELYST til å komme med?! Åh! Jeg gleder meg!!!!!
Tilbehør :D

Når skal du ha ball? Om du har hatt det... Hvordan var det?

- Natti ♥

NATTA!

Ja, først nå har jeg tenkt til å legge meg ned og sovne på min deilge pute! Og siden jeg så litt på forskjellige blogger nå, ville jeg skrive et nattainnlegg! :D

NATTAAAAA!!!


Haha! Tatt i 2008 ..

- Natti ♥

CHANGING DRESS

På skolen min har vi strax ball! Så snart som til torsdag faktisk. Og da må man jo ha en kjole man blir fornøyd med! 
Jeg var jo hos solbruden og fant en rød kjole for litt siden, men senere fant jeg ut at jeg vil ha den enda med "stæsja opp"! Så i dag besøkte jeg igjen solbruden og fant en lys blå. Jeg vil ikke legge ut bilde av kjolen føre etter ballet for det er bedre å la det være en overraskelse! Men jeg kan jo legge ut bilde av den jeg tenkte å leie først!


Jeg visste ikke at jeg ble tatt bilde av akkurat da ..

Men ja.. Den jeg nå har valgt ut er lys blå og mer "poff"! Synes den ble litt finere. Men det som er problemet nå er at med den røde kjolen måtte jeg ha sko med 11,5 cm hæler! Men den blå bør jeg kanskje ha litt kortere hæler og jeg har ikke tid føre ballet til å kjøpe nye sko .. Det ender kanskje med at jeg må bruke noen beige-aktige!! IKKE BRA! Men dem synes liksom ikke noe særlig, så det kan gå bra det og!

Da får vi håpe at det går bra med sko! På torsdag skal jeg til frisøren, hente kjolen og fikse sko-problemet! Men nå skal jeg kose meg med en kopp RETT I KOPPEN! :D:D:D:D:D:D- Natti ♥

THA WEEKEND

Da har jeg ikke skrevet på en stund! Jeg har rett og slett ikke giddi å finne på noe å skrive om, ta bilder, gå inn på nettet og skrive et innlegg. Men nå skal jeg prøve igjen, og siden det har skjedd litt forskjellig denne helgen, kan jeg jo ta en liten oppsummering fra ja... helgen!

Fredagen var da alt startet! *dramatisk bakgrunnsmusikk*. Neida.. Marie var med meg hjem etter skolen, vi var med mamma til byen, tihi :D Og vi prøvde Abtronic. En sånn mage... muskel... trene... dings!
Hun overnattet til lørdag og da spiste vi grandiosa "hjemmelaga". (KJEMPEGOOOOD!) Senere kom Linda en tur, så dro Marie, så kom Amalie. Linda, Amalie og jeg dro til Zoé, men hentet opp Sandra på veien. På Zoé var det friends night. Skikkelig morro! Vi fikk musikkunderholdning, vi pratet med nye, vi spiste god mat og Linda og jeg var med på en spisekonkurranse hvor målet var å spise så mange bamsemoms man klarte på et minutt. Det var vanskelig! Linda tok seieren med fem og jeg fikk tre.. jeg som ikke engang liker bamsemoms! (Bamsemoms, bamsemums?)

Amalie ble hentet rundt kl. 10 mens Sandra og Linda ble med meg hjem. Og nå kommer noe sjokkerende! Linda og Sandra overnatta hos meg! Og hvis ikke det høres sjokkerende ut, gjør kanskje dette det: Sandra er naboen min og min beste venn og har ALDRI sovet hos meg før! :o:o:o:o

Ja, jeg vet dette kanskje ble litt rotete, men sånn blir det når man ikke har skrevet på lenge og ikke er så god til å.. Forklare og sånt!

Jeg må vel legge ut noen bilder!


HAHAHAHAHA!! Sånn kan det gå når vi ikke har funnet på noe sammen på laaaang tid!

- Natti ♥