april 2010

Pause med blogging!

Som dere sikkert har merka, har jeg ikke blogga på en stund nå og det er fordi jeg rett og slett ikke har orka!
Jeg tenkte altså å ta en pause fra bloggen til jeg har ork og lyst! Men siden konfirmasjonen er til søndag, må jeg vel legge inn noen bilder og kanskje videoer derfra! Men inntil da: Snakkes! ♥PS: Noe dere sikkert ikke visste: Jeg skal kanskje få regulering! Vet ikke når, vet ikke mer enn at jeg kanskje skal få det.
-Natti ♥

Den nye skogsjenta!

Som jeg fortalte i går var jo Adrian, Linda og jeg ute i skogen og løpte rundt helt uten grunn. Og etter kom det opp for meg at det var dette jeg ville bruke tiden på. Parkour!
Parkour: En sport hvor man skal bare løpe rundt og komme seg fra punkt A til punkt B på den mest effektive måten. Om man kommer til et gjerde, prøver man ikke å finne en port å gå gjennom, men finne den mest effektive måten å komme seg over!

Her er en video:


Vet, helt sinnsykt! 
Jeg har det ikke akkurat som et mål å bli SÅ god! Bare få meg i bedre form på en morsom og effektiv måte!

Og det er ikke alt! Jeg har tenkt til å prøve hvordan det er å ikke tenke på sminke! Kanskje bare mascara når mitt trøtte utseende synes, men ellers skal jeg prøve å la være. (Gjelds ikke på fester/sammenkomster o.l.)

PS: En i klassen min tipset meg om å søke på "Hardstyle" på youtube, og det gjorde jeg!Litt jumpstyle importert der da. Der det er mer "hopping" enn "skliing" tar dem jumpstyle!

-Natti <3

Dårlig til å finne på overskrift

Haii! <3
I dag var Adrian og Linda med meg hjem etter skolen. Adrian MÅTTE i butikken føre vi gikk på bussen for å kjøpe brus og tortillachips! Eller noe lignende. Da vi kom hjem til meg kom det som en "overraskelse" at Adrian gikk bort til trommene med en gang! (Eller gitaren... Jeg husker ikke!)
Senere hoppet vi på trampolina, og det var jo også fun!


Måtte bare stjele et bilde av deg, Linda.

Og så ville jeg gå opp i skogen for å ligge i en sånn hengekøye. Men det endte med at Adrian og jeg løpte og hoppet rundt i skogen mens Linda gikk laaaaangt bak og klaget. Jeg kunne ikke la være å le! Haha! Til slutt stakk vi bort til Sandra(Nabo/Bestevenn) for å spørre om ho ville joine ut, men ho hadde ikke tid. (Ho er slem altså!) Neida, men det var jo gøy uansett!
Så rundt kl. 19:00 måtte Linda dra og da var Adrian så slem så han ringte også for å bli henta!

Senere på kvelden spilte jeg bare gitar og sang. Og trommer da såklart. Tihi!
Og her om dagen prøvde jeg å ta et fint bilde, men det ble bare feil!


Litt sånn "endless way" aktig, haha!

Men nå tror jeg at jeg snart skal kose puta mi. Natta <3


-Natti <3

Hva ønsker du deg?

Har du snart konfirmasjon, bursdag eller bare ønsker deg noe ufattelig mye? Kommenter det!
Jeg ønsker meg en ny laptop! Helt klart! Og ny sykkel, men mest laptop, hvit, Apple-laptop!(Kanskje sånn nedenfor.) Min har nettopp blitt reparert, men ingen gidder å hente den! Så jeg stjeler mamma og pappa sin pc nå for tiden. Jeg må snart tvinge dem altså!
Husk å kommentere da! <3


Noe enkelt jeg kan bruke til video og bilderedigering og lignende!

-Natti <3

Konfirmasjons avsluttning!

Ja, jeg skal jo konfirmeres om 11 dager og jeg har blitt undervist i noe som kalles "Ten skolen", og i går var det siste undervisning. Hun som underviste meg tenkte at vi kunne ta en liten tur på pizzanini for å ta en liten "avsluttning" da, så det var jo koselig. Og victoria(www.vickystaar.blogspot.com) og Desirée(www.Desireeelise.blogspot.com) bor i det bygget jeg hadde undervisning så vi lurte på om dem ville blli med, og det ville dem gjerne.
Og vet dere hva? Desirée hadde noen sko hun aldri hadde brukt i min størrelse og dem fikk jeg!Er jeg ikke heldig?!  Jeg liker sånn annerledes stil og overdrevent deesign, så de var helt perfekte for meg.


Hihi <3

Men da ses vi!
-Natti <3

Fotoshoot med pappa!

Ja, da fikk jeg pappa til å fikse noen bilder ute og da får dere jo med dagens outfit i tillegg! Det ble bildevideo fordi jeg synes det ble litt morsommere og siden jeg ikke synes det passa med en ordentlig sang på en så kort video, tenkte jeg at jeg bare kunne spille inn et snålt lydopptak! Haha!-Natti <3

Jeg skal slutte å synge offentlig!

Lenge har jeg sunget for meg selv på rommet, sunget med Linda på skolen og sunget litt offentlig og nå finner jeg ut den onde sannheten om at jeg synger falskt! Jeg skulle jo synge på konfen, men nå dropper jeg ut! Jeg har hørt det flere ganger før også, og nå hører jeg mamma si det også. Det er dessverre noe jeg må tro på er sant. Men jeg skal fortsette å øve for meg selv og da kan jeg kanskje en dag synge foran publikum igjen.


"Jeg får den ikke på igjen!"

Noen tips til en falsk sanger? (Det hørtes feil ut, men det får gå!)

-Natti <3

Jeg er dårlig til blogge!

Nå begynner det å bli som på mine forje blogger, jeg er dårlig til å blogge. Men jeg får bare ta det når jeg har tid og ork!
I går var altså Linda, Marie og Hermann hos meg! Da tok vi en del bilder og en litt random video! Tror jeg tar bildene først.


Mens Linda og Hermann nerda Sims 3, lekte jeg med kamera!


Marie nerda mest!


Berte Hermann og Natalie


Jeg har ikke peiling på hva vi prøvde å etterligne der...


Surrehuer altså!

Og her er videoen, introen er bare klikk så jeg dropper den:
Og nå gjelder det å øve på en sang jeg skal synge på konfirmasjonen! "Mighty to save - Hillsong"-Natti <3

Fotoshoot med Sandra!

Heija! Da har jeg nesten nettopp kommet hjem fra Sandra og vi har hatt en liten fotoshoot! Og her er noen av bildene:


Let's pose!


Sandra er flink til å finne stillinger og bakrunner!


Leker modell "once again"!


Ganske faila uttrykk men det får gå!


Jeg svingte den rundt så holdte den på å treffe meg!


Og et LIIIITT vellykket bilde? Vet ikke helt.

Vi tok en del flere men ikke alle ble brae, for å si det sånn. Og Sandra sa hun skulle lage video av bildene så kanskje jeg får legge ut den? Tihi! <3
-Natti <3

Endelig litt blogging igjen!

Ja, som du sikkert har merka er at jeg har vært veldig dårlig til å blogge i det siste, men jeg skal prøve å forbedre meg!
Akkurat nå sitter jeg å øver til en prøve vi skal ha i morra om "Sagpregede tekster". Det er ikke veldig gøy, men det er jo verdt det! Lurer på om jeg klarer å få noe inn i hue denne gangen!
Vet dere hva? Jeg har begynt å se på biler på google! Og gjett hva jeg har funnet ut! Citroen GT er min drømmebil! Haha! Og slik ser den ut:Og her er bakdelen:


Drømmebil! Den er nesten 5 meter lang og veier 1400 kilo. (Det var det eneste jeg fant om den som jeg faktisk skjønte!)

I dag var vi(klassen) på Ullerøy leirskole hvor vi skulle ro, fiske osv. Jeg er vanligvis veldig nervøs ute på vannet, men i dag var jeg faktisk ganske rolig! Hipp hurra for Natti! Og her er et av bildene jeg tok av Linda:Og forresten! Kl. 02.30 i natt til onsdag kom Adrian hjem fra Thailand! Og Sandra og jeg begynte å planlegge! Vi begynte å lage muffins og inviterte noen til å bli med på opplegget! Og det vi gjorde var altså: I går skulle vi lage en stooor plakat, kjøpe ballonger, bake muffins og ta med sjokoladekake til Adrian etter skolen og overraske han på døra! Det gikk ikke helt sånn vi tenkte når vi skulle finne fram til huset hans da. Vi brukte kanskje tre kvarter mer enn vi burde. Men vi fant fram til slutt da! Og slik ble det da:Og så ble vi der en stund da, hihi!
Åhh! Jeg er så glad for at Adrian er tilbake! Det er utrolig hvor mye vi alle har savnet han!
Men nå må jeg fokusere mer på å øve! Bah bayy! <3
-Natti <3

Vet du om noe?

Ja, da har jeg nettopp kommet hjem fra skolen og kjeder livet av meg! Skulle egentlig kose meg ute i sola sammen med Linda, Marie og Hermann men såklart får ikke jeg lov! Jeg blir irritert på mamma altså! Jaja... Jeg får vel bare finne på noe her hjemme. Men jeg vet ikke hva jeg skal finne på! Har du noen forslag? Dette pleier jeg å gjøre og er dritt lei av å bruke hele dagen på:

-Spille gitar
-Synge
-Danse
-Se på TV
-Sitte på datan
-Gå rundt i hagen og sparke en ball

Helst noe utenom det, og helst noe ute. Jeg HATER å kjede meg, men jeg klarer heller ikke å finne på noe å gjøre!
Forresten! Her er noen bilder jeg tok i går:


Haha! Fjortis eller noe sånt?


Hadde ikke lyst til å gå og legge meg enda jeg, så slik ble det!


*Nuss* *Nuss* !

Nå sitter jeg da og spiser sørlandschips og kjeder meg. Så bare kom med noen spontane forslag om hva jeg kan gjøre! Husk: Helst ute!-Natti <3

Han er bare verdens hotteste sanger!

Ja, jeg snakker om den kjente Justin Bieber! Å høre den rene, vakre stemmen synge "Baby, baby, baby, oooohh!", jeg smelter helt inni meg!
Jeg har nettop vært på google og lasta ned mange bilder av han! Og her er det søteste jeg fant:Hvorfor jeg synes dette var det søteste? Jo:

- Han ser rett på kamera med de nydelige øynene.
- Han smiler, og jeg elsker å se gutter smile!
- Han er så nærme kamera.
- Og han kler gult, haha! ♥

Og jeg må jo bare legge inn yndligssangen min da!Og latteren han har i førsten av musikkvideoen hvor han synger "One Time", klarer jeg ikke la være å skrike!

Forresten så er det bare 3 dager igjen til Adrian kommer tilbake til Norge! *Scream* Det kommer til å bli SÅ mye bedre når han kommer hjem igjen!
Men nå få jeg vel stikke. Sandra skal ringe og vekke meg kl. 07.00 i morgen så jeg ikke kommer for sent til bussen igjen! Eller... I siste liten igjen. Tihi!
-Natti <3

En liten video!

Ville bare lage en liten video til vennene mine! <3


(Bildene skal egentlig komme på taktene men det forandret seg automatisk, men det får gå!)

Soldag nummer 2!

I natt hadde jeg visst klart å sovne på sofaen i stua, som ikke akkurat var veldig behagelig. Men Linda klarte å redde meg med å ringe og vekke meg! Og slemme mamma som ikke gav meg lov til å bli med dem på skolen! Istedenfor ble jeg hjemme, gikk rundt i hagen og sparka en ball.
Senere ble jeg med mamma til Rema 1000 og kjøpte grillmat. Eller... Det ble vel en del mer enn det. Vi hadde ikke planlagt å handle mat for over 1000 kr i dag. Men altså, jeg trenger jo ting jeg og! Ho kan ikke nekte meg det! Og noe som egentlig var litt komisk var at mamma hadde tatt med feil kredittkort, så ho måtte be pappa å kjøre bort med det riktige! Men jeg klarte ikke å le av det da for jeg var så slapp!
Men da jeg kom hjem etter å ha drukket en burn, ble det litt mere fart på meg! Hadde t.o.m fritids med pappa sitt speilreflekskamera! Og slik ble det da:


Vet, ikke verdens fineste bilde i den vinkelen, men var så hyper så jeg tenkte ikke over det.Og så grilla vi da! Og jeg måtte jo ta bilde av pølsene også, eller hva?Felin koser seg i sofaen på balkongen! <3

Så kom pappa bare tilfeldigvis rett foran ansiktet mitt og da fikk han en liten jobb:


Utrolig delig å gå i shorts! (Og ja, jeg vet at jeg er blek!)


Jeg har ikke peiling på hva som skjedde der!

Jippi! det er bare FIRE dager gjen til Adrian kommer tilbake til Norge! Jeg kommer til å overfalle han første gang jeg ser han!
Huff! Resten av dagen gikk ut på å kjede seg!
 
Hva har du gjort på denne solfulle dagen?

-
Natti <3

Endelig sol!

Det var så utrolig deilig vær i dag! Det føltes som om det var sommer allerede! På skolen var det jo utrolig digg å være! Spesiellt i siste friminutt! Egentlig bare i siste friminutt. Men fra og med siste friminutt og resten av dagen var det sol.
Etter skolen ble jeg altså med Linda til frisøren! Bra resultat ble det og:


Klippa tuppene, luggen og litt oppklipt.

Og etter det dro Linda og jeg til skolen hvor vi møtte Marie, Hermann, Kim, Jenny og Frida!  Der surra vi egentlig bare rundt overalt, tok bilder og videoer. Linda som har dem da så dere kan se flere bilder innpå hennes blogg (www.limn.blogg.no)
Serene var jeg hos broren min i bursdag. Der bare spilte jeg litt på gitaren hans og spiste kake. Egentlig ganske kjedelig.
Huff... Jeg finner ikke på noe å skrive om uten bilder. Glemmer å ta bilder når Linda tar bilder. Og forresten så vurderer jeg å ta en pause fra bloggskriving til jeg får ordentlig lyst igjen eller så blir det så få innlegg uten mening og da blir det litt kjipt for lesere. Men hva synes dere jeg burde gjøre?-Natti <3

Svar på spørsmålsrunde del 2

Ahh! Jeg har jo SÅ god peiling på blogg.no så jeg tenkte ikke på at videoen var for lang! Men her er da resten. (Og det jeg skrev om at Voe har gjort det samme på slutten og at jeg ikke hermer, det finner dere ut på denne videoen ;)


(Know, jeg ser trøtt ut. Det er det en grunn til)
-Natti <3

Svar på spørrerunden!Vet Voe også har redigert sånn "Ehhm" - ting som jeg har på slutten, men det er ikke meninga å herme ;) <3

-Natti <3

Nettopp kommet hjem fra Sverige

Puuh! Endelig hjemme fra Sverige! Skjønner egentlig ikke helt hvorfor mamma vil dra helt til Sverige for å handle mat! Eller... Det er bare der dem har sånne stoooore hundemat sekker.
Jeg får nesten alltid dårlig samvittighet for å legge oppi så mye i kurven! Men når jeg er der klarer jeg ikke å la være. Hahaha!
Tenkte også jeg kunne skrive hva jeg snek med meg:

Penner i forskjellige farger
En stor burn
Sånn trådrull til sånne smykker
En mellomstor pakke av verdens beste sjokolade!
To pakker tyggis
En fanzy klype
En kam med sånn tagg på
Farger x'D
Frukt dropsOg her er verdens beste sjokolade:


Og her er den fazy klypa jeg slang med:

Og jeg hater den duken der -_-

Og vet dere hva? Etterpå skal jeg mest sannsynelig svare på spørsmålsrunden! Men jeg tenker litt på introen... Skal jeg ha en intro i det hele tatt?
Hva synes dere? O.o


-Natti <3

Adrian har bursdag!

Blæ... Ble ikke noe sverigetur! MEN! Det var egentlig like greit fordi Adrian kom på msn og han har jo bursdag, så da fikk jeg sagt gratulerer med dagen til han! Skulle gjerne ring han og sunget for han, men han er jo i Thailand så jeg kan ikke ringe han! -_-
Men han kommer jo tilbake! Og snakk om tilbake... LINDA ER HJEMME FRA HYTTA!! Endelig, sier jeg bare! Ikke mere kjedelig ferie! Ehhm... Selvom det bare er i morra igjen da... MEN! Kanskje vi kan finne på noe da..? Må spørre...
YAYYY! Vi skal finne på noe! =D (Hvis jeg får lov)
Omg... Jeg er sinnsylt pratsom nå!
Jaja, nå må jeg stoppe før jeg får skrivekrampe her! (Ikke at jeg skrev særlig mye, men skriver sinnsykt mye på msn.


Naaaw! Sandra lagde til meg for litt siden! <33 Loveyou, mah wife <33-Natti <3

Yay! Jeg klarer det!

Endelig er det noe jeg faktisk klarer å beynne med! Gå tur hver dag! I dag gikk mamma, jon og jeg med to hunder hver oss. Lol, alle som gikk forbi sa: "Så mange fine hunder!". Og mamma måtte selvfølgelig svare hver gang: "Vi har flere hjemme!"
Det som var litt fun å tenke på var at selvom så mange vi hadde med, har vi flere hjemme! Haha!

Vet dere hva? Mamma glemte å kjøpe påskeegg til meg i går! :'( Og derfor skal vi kanskje til Sverige nå så får jeg kjøpe nesten hva jeg vil! Og gjett om jeg skal kjøpe meg stor burn da! Kanskje to store? Haha!
Typisk Svend, han tok med burn til meg og så var det en jeg ikke likte! En eller annen grønn juice verson av burn -_-

Omg... RART at jeg ikke er støl! Jeg har aldri pleid å gå sånne turer før! Men det er jo bra, jeg skal ikke klage! Mamma er støl som bare det... Gjett om ho klager a!

Men nå skal jeg spise og kanskje dra til Sverige! Bah Bayy!

Teehee, Linda, Adrian og meg <3


-Natti <3

Vært hos søstra mi!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra søstra mi. Ho har to hunder og den ene fikk valper for litt siden, og dem er jo noen av verdens nydeligste!


Lol, fikk ikke fixa håret etter jeg dusja i stad så... ja!Mamma som tok bildene så det er ikke så bra x'D

Men da så... Thea var der så jeg preka litt med ho! Søk "Uruha" på nettby så finner dere ho. Jeg er tanta hennes, lol! Men er glad på ho da! <3
Da vi var på vei hjem, kjørte vi innom en bensinstasjon, og da fikk jeg så sinnsykt lyst på pølse fordi dem har så gode pølser på bensinstasjoner! (Omg, failer det her azz!) Men ja... det var godt.
Så ble det pc med en gang jeg kom hjem. Men nå blir det hade.

Prekæs!


-Natti <3

Ut på tur aldri sur!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra tur med mamma og broren min, Jon. Mamma tok en hund, Mus(Ja,faktisk!), Jon tok en, Bambi og jeg tok to, Ztar og Trampe. Ztar er som dere kanskje har fått med dere, yndligshunden min og her er et par bilder jeg tok:

     
  Haha! Pesta veldig etter turen!                                             Jeg ser jo bra ut, og Ztar koser seg!

Det var så deilig å gå tur nå! Og det begynner å bli vår, så det er jo ekstra digg! Og komme hjem, dusje og kose seg med påskeegg i lilla kartong legger til en ekstra bonus!
Lol, nå sitter Jon å viser meg gamle bilder fra jeg var mindre... Ikke bra syn!

I går snakka jeg jo med Adrian på msn. Det er så dritt at han er i Thailand! Og han ligger 6 timer føre oss så det er ikke lett å planlegge tider å logge på på! Men tror han skal begynne å ringe meg hver gang han logger på!
Da jeg skrev med han i går, tok jeg det søte bilde av han til bakrunn på msn så det så sånn ut:


Ser hva vi snakka om og, ja x'D

Og som jeg sa så var jeg hos Sandra i går!

Klarte ikke å holde kamera stille!


Haha! Mongo tryne!

Snx!
-Natti <3

Jeg prøver igjen!

Tror ikke på at jeg klarer det nå heller men... Nå joina vartfall Mariann og Lena! Eller... Lena har sovna alt ho da. Men jeg skal prøve så godt jeg ikke kan. Sitter nå da og lager armbånd igjen. Det jeg lager nå skal Lena få! Nettopp ferdig med det faktisk! Lol, ho har sovna på webbcam! Sove godt, Lena <3
Men uansett. Da prøver jo jeg igjen og det jeg skal tilbringe natten på er:

- Lage armbånd
- Tegne
- Spille kort med meg selv
- Eie nettet (H)
(Ånei, mitt første gjesp. Jeg begynner å bli trøtt allerede!) :S
- Spille sånt gammelt brettspill jeg spilte da jeg var mindre
- Snike meg ned etter noe godt
Osv...

Jeg må kanskje snike meg ned for å lade batteriet til kameraet mitt så jeg kan ta bilder senere. Men så blir det hade da.
Bah-Bayyyyy!

Måtte bare ta med Adrian's beste bilde:

Søt, ikke sant? =D


-Natti <3

Nettopp vært hos Sandra!

Ja... Da brukte vi ca. hele tiden på å spille billiard, spise og lage videoer. Har noen bilder av Sandra og meg som vi tok sånn i full fart i stad, men jeg finner ikke den overføre-dingsen. Så det kommer senere. Men vet dere hva? Jeg fikk paprika da jeg kom hjem! :D Nam nam!
Okei.. Har egentlig ikke noe veldig mye å snakke om, men jeg vil bare si en ting: ADRIAN JEG SAVNER DEG!!
Han drar alltid på feil tider!  Men uansett. Jeg tror egentlig ikke jeg klarer å skrive så mye mer, fordi jeg ikke har noe å skrive om så... See you later!


Bare litt gøy med redigering x]

-Natti <3

Nei, jeg klarte det ikke

Altså.. Jeg klarte ikke å døgne. Jeg satt der og lagde sånn armbånd og plutselig hører jeg noe nede og jeg trodde det var mamma, så jeg lata som om jeg sov. Til slutt så ble det ikke late som lenger. Jaja, det var sånn jeg tenkte det skulle gå.
Men nå sitter jeg bare her og har ikke noe å gjøre. Marie har tydeligvis vondt i hode så jeg vil ikke stresse ho opp heller. Men i morra kommer kanskje Milo og Sandra hit! Har ikke spurt om Milo kan ennå da, for han kommer forhåpentligvis hjem i dag <3
Men sååå er det bare å vente på at et under skal skje... (At jeg får noe gøy å finne på)

See you later, aligator!
-Natti <3

Jeg blir offisielt GAAL!

Jeg savner Milo og Adrian sinnsykt og klarer ikke å legge meg for jeg bare venter på at en av dem skal logge seg på msn! Eller.. mest sannsynelig Adrian, fordi for Milo er klokka over 5 på natten der også mens hos Adrian er den vel rundt 12 på morgenen... Og jeg bestemte meg da for rundt 5 minutter siden at jeg skal døgne! Dette blir vel da kanskje 4 eller 5 gangen jeg gjør det. Men jaja.. Jeg snek med meg en solo opp og så har jeg spill, bøker gitar som jeg kan kose meg med da så...
Håper dere ikke virkelig gikk på den at jeg vurderer å tilbringe natten med bøker, eller? HAHA! Dream on! Okei... En ting som er lett å finne ut: Jeg hater å lese! Hvis jeg prøver å lese en side i en bok med BARE tekt tar det kanskje 10 min. + at jeg har bare fått med meg kanskje rundt... 3-4 setninger. Sandra er faktisk den eneste som har fått meg til å lese en bok! Eller jeg mener... begynne på en! leste kanskje rundt 50 sider på 2 timer! HAHA! Rekord for meg!
Men, ja... Har litt fritids med å tegne. Legger vanligvis ikke ut tegninger jeg har lagd selv, men siden jeg savner Milo så mye, kunne jeg vel det:


Hater skrifta mi og jeg er ikke flink til å tegne, men det betyr ikke at jeg ikke kan savne Milo offisielt =D

Hva skjer med at jeg har begynt å bruke ordet "offisielt" nå æ? Vet ikke om jeg skriver det riktig engang. *Sukk* Her sitter jeg da bare på rommet mitt og hører på de lave bakrunnslydene. Tikk-takk lydene, fuglesang og at jeg trykker på tastene.
Hah! Og i stad fant jeg noen kule greier:

1. Åpne SMS-innboksen på mobiltelefonen din
2. Hold inn "bla-knappen" mens du teller til fem.
3. Den meldinga du stoppet på, skriver du inn som svar på det første spørsmålet. Deretter holder du inn knappen på nytt mens du igjen teller til fem. Den meldinga skriver du inn på spørsmål nummer to. Sånn gjør du videre på alle andre spørsmålene.

1. Hva sier du til sjefen din når du kommer for seint på jobben?
 

2. Hva forbinder du med ordet 'husarbeid'?
 

3. Hva sier du når du er på et offentlig toalett og du oppdager for seint at det er tomt for dopapir?


4. Hva sier du hvis du er vitne til at en gammel dame sklir og brekker lårhalsen?
 

5. Du tar kjæresten din på fersken med en annen. Hva sier du?
 

6. Hva er din beste sjekkereplikk?
 

7. Hva svarer du hvis din kjære spør "Vil du gifte deg med meg?"?
 

8. Hva har du å si til ditt forsvar?
 

9. Hva ville du sagt om kjæresten var utro?
 

10. Hva sier du alltid til din beste venn?
 

11. Hva er det første du sier når en kompis blir påkjørt av en buss?
 

13. Hva sier du til dine foreldre før du går og legger deg?
 

14. Hva ville du ropt ut om du fikk en million?
 

15. Hva vil du si til Gud om du møter på han? '
 

16. Hva vil du gjøre nå?Slik ble min:

1. Åpne SMS-innboksen på mobiltelefonen din
2. Hold inn "bla-knappen" mens du teller til fem.
3. Den meldinga du stoppet på, skriver du inn som svar på det første spørsmålet. Deretter holder du inn knappen på nytt mens du igjen teller til fem. Den meldinga skriver du inn på spørsmål nummer to. Sånn gjør du videre på alle andre spørsmålene.

1. Hva sier du til sjefen din når du kommer for seint på jobben?
Okei^^<3

2. Hva forbinder du med ordet 'husarbeid'?
OmgL

3. Hva sier du når du er på et offentlig toalett og du oppdager for seint at det er tomt for dopapir?
Ikke nå^^ xD

4. Hva sier du hvis du er vitne til at en gammel dame sklir og brekker lårhalsen?
 Samma her neste mandag skal jeg sove hele dagen. Blir du med og døgne den natta fra søndag til mandag? Neste altså xD

5. Du tar kjæresten din på fersken med en annen. Hva sier du?
 Ok
L

6. Hva er din beste sjekkereplikk?
 Hei : ) Bare minner deg på at vi har samf.fag prosjekt som skal være ferdig til mandag. Da vet du det og slipper å få glemmekryss xD

7. Hva svarer du hvis din kjære spør "Vil du gifte deg med meg?"?
 Ja. Skal i butikken nå. Skal jeg hente deg først, så du får blitt med i butikken?

8. Hva har du å si til ditt forsvar?
 Ja xD Du har alltid vært det^^

9. Hva ville du sagt om kjæresten var utro?
 x]

10. Hva sier du alltid til din beste venn?
 Kan ikke nå :c Sikkert kanskje etterpå xD

11. Hva er det første du sier når en kompis blir påkjørt av en buss?
 Får det xD skjer?:3<33

13. Hva sier du til dine foreldre før du går og legger deg?
 Ja :c Hater det :c

14. Hva ville du ropt ut om du fikk en million?
 Ok, nå er vi ferdig!

15. Hva vil du si til Gud om du møter på han? '
 Skal du i by?n da? :L

16. Hva vil du gjøre nå?
Yay ^^ Lager tegneserie til skolen jeg se :LMen nå er det slutten på dette innlegget. Får sikkert lyst til å skrive mer senere på morran også.
Bah-Bay!-Natti <3

Natalie og Linda's dansevideo (rask verson)

video:dansevideorask verson


Ja, siden jeg bare sitter oppe på datan og kjeder meg kan jeg vel ha det litt gøy med redigering?

Have fønn! =D <3