april 2011

Gud i din by ..

 
Fin sang,, just saying ♥

 

- Natti ♥

Nytt innkjøp ..

Ja, dette skulle jeg egentlig gjortfor ca. to timer siden, men jeg hang meg så opp i facebook at jeg glemte bort hele blogginga! 

Jeg hadde da tenkt dere å vise dere hva jeg har kjøpt i dag! Cuz... Jeg var med min kjære venninne Sandra til byen! Eller... Først var jeg med henne til frisøren for hun skulle skulle seg og stripe det, akkurat det samme som jeg gjorde for litt siden. Kanskje jeg får et bilde, hvem vet? But anyways .. 

Vi tok en tur på Amfi Borg for hun skulle se etter kjole til hennes konfirmasjon som ikke kommer om så veldig lenge. Men dem fant ikke noe så dem dro hjem nesten med en gang! (Nå føler jeg at jeg tar med veldig mange unødvendige detaljer, men hvem bryr seg?) ... Siden jeg støtte på min kjære venninne Linda, så var jeg der litt lenger, og siden min kjære familievenn Svend skulle forbi så var jeg der ENDA lenger, og det var først DA jeg fikk kjøpt noe!Synes dem var litt kule,, egentlig ikke helt meg, men jeg har fått dilla på kors-smykker, og det var noe litt annerledes, så jeg ville prøve.

 


 


Som sagt: Dilla på kors-smykker!

 

Men nå må jeg nok natte for jeg har norsk tentamen i morgen!!!!! Skulle egentlig lagt meg for to timer siden. Men men.. Dere vet nok hvordan det er! ;)

 

- Natti ♥
 

Hjemme fra mitt andre hjem!

Da har jeg kommet hjem fra menigheten jeg pleier å gå i! (Norge For Kristus). Der har jeg gått siden jeg var ... i magen til mamma, haha! Men siden jeg ikke hadde hatt en så fullkommen dag som jeg forventet, gjorde jeg en liten vri: Jeg tok med speilreflekset til pappa! Så tenker sikkert dere "Oooo, du har tatt med kamera! Big deal!", men vet dere hva? Jeg tenker det samme.. 

Men hei! Så dro jeg til møtet da! Og gjett hva jeg gjorde der! ....

Tok bilder.. Joda, ganske åpenbart, vet. Men en ting dere ikke vet, men kanskje fikk med dere ved å lese dette: Jeg er hyper. 

Nå tenker dere sikker: "Du lagde så stor deal ut av det at du hadde med spelreflekset og så legger du bare ut to bilder som ikke gir noen mening?!", men vet dere hva?!?!?!?! Jeg tenker det samme.. HADE! :D

 

- Natti ♥

Noen ganger føler man ..

Noen ganger føler man seg svak, ynkelig og at man ikke klarer noen ting ..
Noen ganger føler man at hver dag er en prøve, en krig, nye hinder man må kjempe seg gjennom ..
Noen ganger føler man at ingenting er som det skulle ha vært, at alt er forandret ..
Noen ganger vil man bare spole fram til neste dag, se hvordan det blir og så spole tilbake fordi man vet at det bare blir værre for hver dag som går ..
Noen ganger føler man seg sterk, men mister det p.g.a alle andre som oppnår mye mer ..
Noen ganger føler man at hver dag er den samme. Selv om man har det gøy, ler, og nyter tiden, blir det borte ..
Noen ganger føler man at uansett hva man finner på, hjelper det ikke for ens problemer ..
Noen ganger føler man at alt står stille, at man ikke kommer noen vei ..
Noen ganger føler man at man ikke er verdt noe. Ikke for familien, ikke for sin partner, ikke for vennene sine ..

Men for meg føles det bare som om jeg ikke er verdt noe for mine venner, for mine skolekollegaer, bekjente .. Det er derfor Gud er min far, min beste venn, mitt alt. Jeg vet at han elsker meg, alltid ♥ 


♥http://weheartit.com♥

- Natti ♥

Nytt (midlertidig) design

Jeg klarer ikke å fikse header så bloggen forblir headerløs til jeg får et nytt redigeringsprogram!

- Natti ♥


Chilla med Sandra!

Da dro nettopp Sandra hjem etter å ha chilla hos meg i ca. tre timer. Da kan jeg egentlig bare legge ut noen bilder fra dagen!


Minipiknik i hagenDilla på tap tap revenge!


Bare for å vise fram min elskede bibel og mitt søte korssmykke ♥


Hadebilde :(

- Natti ♥

Påskeegg!

I dag fikk jeg mitt første påskeegg på flere år! De siste årene har jeg pleid å si til foreldra mine at dem skulle kjøpe påskeegg til meg, men de har glemt det. Dette året forventet ikke jeg noen ting, og sjekk a! Nå fikk jeg det, gett!

 Dere ser at jeg slækker i OnePiece og spiser godis, ja! Digg på en lørdagskveld! Men nå skal jeg bare jage broren min ut av huset igjen, for nå dro foreldra mine og da skal jeg spille inn musikk på mac'en til pappa! 

- Natti ♥

Skal jeg begynne å blogge igjen?

Ja, jeg sitter nå og lurer på om jeg skal begynne å blogge igjen? Tror ikke det er så mange som gidder å kommentere, men jeg er ikke akkurat den som ser så mye på kommentarene heller da, men fint om folk kommenterer også! Jaja, jeg prøver litt og kanskje jeg får mer lyst til det etterhvert igjen! ;)))))))))


Hahah, første gang jeg ikke faila HELT med lebestift!


- Natti ♥