mai 2011

17. MAI!

Ja, min gårsdag stratet da med at mamma og jeg dro for å møte min bror, hans kone og mine to fantastiske tantebarn! Vi spiste litt is sammen og slikt. Etter det møtte jeg Marie og Linda i byen. Da regnet det som bare det så vi tok en tur på McDonalds til regnet stoppet igjen. (All creds to Jesus) Da var det karuseller og litt av hvert. Jeg tok faktisk mine første karuseller (utenom barnekarusellene da jeg var liten) i fjor! Det var første gang i hele mitt liv! Litt kult :D

Dagen sluttet med at mamma, pappa og jeg dro til min søster. Der spiste vi is og vafler og så på The Karate Kid. Elsker filmen btw..... 
Now it's time to go to bed! God bless! :'D

- Natti ♥

Drar til byen!

Ja, nå har jeg vært og møtt broren min, kona hans og mine nyyydelige tantebarn! Men nå må jeg skynde meg til byen for å rekke og se russetoget og møte vennene! 

 

 

- Natti ♥

We're in heaven

Da sitter jeg og kjeder meg med keyboardet til pappa og prøver å lære meg "We're in heaven/heaven". Jeg kan nesten hele introen nå! ... 

 

Morro med redigering... Jeg har ikke tre armer :)

 Hva skal dere i morgen? 

- Natti ♥Skateboard fun

Ordentlig hjemmekos er når man kan "kruse"rundt på et skateboard midt i stua! Egentlig aldri hørt om, men en fin måte å fordrive tiden på en annerledes måte på.Ja, jeg stod, falt og tørte ikke å stå mer, hahah! Og pappa skvatt kanskje litt da jeg falt.... (Han tok bildet)

 

- Natti ♥

Skriftlig eksamen

YAAAY! I dag fikk vi vite hva vi kommer opp i skriftlig eksamen som da er om en uke! Gjett hva jeg og min klasse kom opp i! *mislykket trommevirvel* matte... Yes da! Verdens beste fag, verdens beste tid. Altså nei, jeg hater mattem jeg ville ihvertfall ikke komme opp i det i matte! Hoff! Tragisk! Da jeg fikk vite det ville jeg bare slå til noen, helst han som trakk det! ÅÅÅÅÅHHH! Jaja, vær positiv... Jeg skal spise pizza, god natt !

 

- Natti ♥Me at home ..

 Diggit!!!!

 

- Natti ♥

Tired, so tired ..

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Marie hvor hun, Pernille og jeg tok en del bilder. Men ja, jeg har dem ikke, det er Pernille. Så det var ikke meningen å komme med mange kule bilder og sånt nå. Jeg ville bare oppdatere litt for at jeg ikke skal virke helt "dø". Så en fin, liten ting jeg ville dele med dere: "Jeg er trøtt!". Spennende, ikke sant? nei. 
Hvis jeg ikke hadde blitt med Marie hjem i dag, hadde jeg sovet på sofaen helt til nå, tror jeg. Jeg er så trøtt! Og da tenker dere sikkert: "Legg deg og sov i en time da vel!". Men, nei! Da får jeg ikke sovet igjen i natt! Så jeg skal holde meg våken til 9-10 og da skal jeg faktisk LEGGE MEG! Altså, for å SOVE! Til I MORGEN! Noe som ikke er likt meg.. Jeg pleier vel å legge meg rundt 1-2! Jaja, ønsk meg lykke til! Det er engelsk tentamen i morgen og så da er det ganske greit å legge seg tidlig nå!

Da føler jeg egentlig bare for å legge ut noen bilder tatt med Photo Booth sånn ca. hver gang jeg har kjeda meg sånn som nå!

 
Ja, det var sånn ca. et bilde fra hver gang jeg har kjeda med Photo Booth siden vi fikk mac'en .. Morsomt, ikke sant? nei.

 

- Natti ♥