juni 2011

Nytt design!

Ja, nå har jeg lastet ned et nytt design! Jeg likte jo såklart det andre, men jeg vil ha noe nytt hele tiden og nå hadde jeg ork og tid til å fikse et nytt. Headeren er bare midlertidig, liker ikke bildet og orker ikke å lage noe bigge greier nå. 

Men hva synes dere om designet? :D

- Natti ♥

Blogger jeg leser! (til meny)

Her er de bloggene jeg stikker huet mitt innom nesten hver dag: 

- Natti ♥

Om meg!


Nå har jeg litt splittede innlegg om meg rundt omkring på denne bloggen.. På de nyeste har jeg glemt ting som står på litt eldre innlegg osv... Hvis dere skjønte det. Så her er det litt samlet fakta!

 • Jeg er født 08-11/95. For de som har litt mindre IQ: 8. november 1995!
 • Vi driver hundecennel, noe vi har gjort hele livet så jeg er liksom oppvokst med hunder. (Vår hjemmeside HER)
 • Sandra og jeg har en blogg sammen (crazypinks), men den gikk liksom rett i dass og vi vet ikke heeeelt hvorfor, men vi lagde en ny i dag faktisk! (sanapic)
 • Min yndlingsfarge er blå og jeg har ikke peiling på hvorfor, jeg bare liker den veeeldig godt.
 • Liker sang og dans og spiller litt gitar og litt mer trommer. 
 • Nærmeste venner er Sandra, Linda, Marie, Thea, Josef, Amalie og Adrian.
 • Jeg er veldig sjenert ovenfor venners foreldre. Da stivner jeg helt!
 • Jeg er sykt b-menneske. Legger meg sent, våkner sent.
 • Hater mobbing, noe som alle burde gjøre!
 • Red Bull & Påskeegg er det beste jeg kan få tak i når jeg vil ha noe godt.
 • Er veldig svak for minner. Kan gråte meg ihjel bare jeg tenker på en god opplevelse fra jeg var liten. Eller... Jeg har jo blitt bedre nå da!
 • Veldig glad i barn! Skal gå helse og sosial på videregående. 
 • Jeg absolutt HATER vinter og ELSKER sommer. Hvis der er fint vær på sommeren da.
 • For rundt 1 år siden var jeg kjent som den hypre, gale jenta. Nå savner jeg all energien jeg hadde!
 • Jeg er kristen, frelst. Noe jeg har vært hele livet. 
 • Går i en menighet i Sarpsborg by og på ungdomsmøter på Zoé i Frerikstad.
 • Jeg har 5 brødre og 1 søster. Egentlig er det bare halvsøsken, men jeg ser på dem som hel.
 • Linda (Fhal) er min første, kristne venninne. Ho er praktisk talt søstra mi! Det som sier det mest er våre "søskenkrangler"!
 • Jeg er en foreldrekjærlig jente. Aldri krangler eller noe sånt mellom noen i familien min! :D♥
 • På barneskolen hadde jeg bare venner som var yngre enn meg. Vel.. Nesten bare!
 • Jeg er egentlig ganske emosjonell, men det kommer bare om kvelden.
 • De personene jeg får lettest dårlig samvittighet for er foreldra mine og eldre personer.
 • Min største drøm når det gjelder jobb er skuespiller i en komiserie.
 • Jeg VAR en Disney Channel freak for ikke lenge siden, men nå ser jeg mer på f.eks: Simpsons, Two And A Half Men, Top Model, Disaster Date og iCarly, faktisk. 
 • Jeg får reggis i august. Skulle egentlig hatt det for to år siden, men vi har ikke tenkt på det.
 • Min bestevenninne, Sandra har jeg vært venn med siden jeg gikk i 2.klasse og hun bor ca. 50-100 meter unna meg og det fant vi ut kanskje et år etter at vi ble kjent.
 • Jeg har mistet ca. 6 barndomsvenner.
 • Jeg hater å lese. Jeg klarer bare å lese kristne ungdomsbøker. Som er bra da.
 • Jeg har aldri vært utenfor Norge og Sverige, men neste gang foreldra mine skal til Florida, skal jeg være med!
 • Jeg er veldig avhengig av familien og hjemmet mitt.

Ja, det var samlet fakta fra hele bloggen min. 

- Natti ♥

Bilder fra i går!

Heyhey! I går fikk jeg ikke blogga for jeg kom hjem sent og da måtte jeg ordne litt på bloggen til Marie og meg! (crazyblondies) Men da legger jeg ut noen bilder nå!


Min snart berømte oppfinnelse: Flying! (Bestem selv hvordan du vil si det!) 


På et garasjetak btw..


Det skulle bli planking.......


Spiderman!... lady


- Natti ♥

Øvernatting !

Heisann! I natt sov Linda hos meg for første gang på faktisk ganske lenge! Ikke at vi gjorde så fantastisk masse, men vi har jo sett på film, vært på pc'en, gått tur, bedt litt, vært ute i hagen osv... 

Først i går var jo jeg hos ho og da gikk vi til Hornnes skole!


Kjempegod!!


Vi ble lei all plankingen, så vi lagde vår egen greie: Flying!


Men nå må jeg skynde meg å ordne meg til møte, tror det er siste møtet før høsten nå! Shallabaiis!!

- Natti ♥

Sommerferie!

Seriøst! Aldri vært så glad for å slippe skole hver dag før! Nå etter 10. har jeg blitt DRITT LEI skole! I går var sommeravsluttningen og jeg er t.o.m glad for at den var over. Ikke sææææærlig fornøyd med å gå ut av ungdomsskolen med 3,5 i snitt... Men jeg stoler på Gud jeg! :D

Som jeg nevnte: I går var det sommeravsluttning eller hva man nå kalter det! Der sang jo Linda, Anne Sofie og jeg et vers fra "Lean On Me". Lurer på om jeg skal legge det ut, jeg? Ikke særlig bra lyd og slikt, men det går! 

- Natti ♥

5'er jooo!!!!

Ohh, jeg ble så glad nå! Etter jeg hadde hatt muntlig og læreren og sensoren diskuterte, trodde jeg at jeg skulle få 3! Jeg var på vei til å begynne å gråte for jeg trodde det gikk så dårlig! Men så kom jeg inn igjen og så gir dem meg en 5'er!!!!!! ÆÆÆ! Ble glad!! Bare å takke Jesus for det! Mamma og pappa gikk rundt hjemme og ba for at jeg skulle få en 5'er mens jeg var inne og hadde muntlig, haha! Thanx J! 8D

- Natti ♥

Muntlig eksamen

Gjett hva jeg kom opp i til muntlig eksamen da! Det samme som jeg kom opp i til muntlig tentamen for ikke så lenge siden! Engelsk - Friendship and love! Samme fag, samme emne! Det var litt sykt eller?! Det blir jo piece of cake! Jeg kan bare ta min gamle fremføring og gjøre om det jeg fikk kritikk på sist! YESYESYES!

 

- Natti ♥

Adrians konfirmasjon!

Hey yo! (Dette innlegget skulle egentlig vært postet i går, just so you know)

I dag har jeg vært i Adrian sin konfirmasjon! Den heldige grisen fikk rundt 17 000 truuuur jeg. Jaja, mange av bildene jeg tok var ikke akkurat særlig brukbare.. Men NOEN fikk jeg :):):):):):)

 


Hihihi, mitt kort! Lenge siden ♥


Ja, alltid blitsblikk på bilder ;)

- Natti ♥

Hvordan er det å være forelsket?

For meg: Slitsomt! De to siste gangene jeg ble forelsket tenkte jeg med en gang "Å nei! Ikke igjen!" for jeg har bare visst at det kom til å bli problemer ut av det! Og begge gangene hadde jeg rett! ALLTID minst én ting som er galt. Alltid én ting som skjærer seg så jeg bare får lyst til å slå til hver person jeg ser! 

Det går jo egentlig litt opp og ned. I førsten er det søtt, etterhvert bli det problemer. Uansett! Jeg har aldri vært forelsket i noen utenat det har blitt problemer ut av det! Det er bare så slitsomt! Men akkurat nå for tiden, er det chill. Ganske deilig å være uten problemer. Deilig å ikke gni seg inn i dyna om natten og tenke "han er så tett!". 

Jeg var forelsket helt fra 8.klasse til rundt i 10.klasse. DET var slitsomt. Helt forferdelig slitsomt! Jeg gjorde alt for at han skulle legge merke til meg. Da han først gjorde det, messa jeg opp og så var det tilbake til "håper han legger merke til meg!". 

Ahh! LEEEEI!! Men jeg vet at det ikke er mitt fokus nå lenger! Mitt fokus er på Gud, og hva han skal bruke meg til. Det er spennende å tenke på alt hva han skal sette meg til å gjøre for han! ♥

- Natti ♥

Turn back time

Det er helt sjukt hvor fort tiden flyr! Det føles ikke som mer enn et år siden jeg begynte på ungdomsskolen! Men det er egentlig hele tre år siden snart! Jeg tenker liksom tilbake til 4.klasse og tenker "Var ikke det i fjor?". Og så mye som har gått bort, så mye som er forandret på den lille tiden! Flere barndomsvenner har jeg bare mistet kontakten med, flere av hundene har dødd bort... Hvor har det blitt av hele barndommen min? Hvor er den trygge følelsen, hvor er det gamle rommet mitt og mine gamle hverdags"episoder"? 

Jeg synes at vi kunne dratt tilbake en liten stund. Fått en smakebit av hvordan det var å være liten, og dra tilbake igjen. Jeg bare elsket å være liten! Eller.. Kanskje jeg gledet meg til å vokse opp da, men nå når jeg ser tilbake så vil jeg bare dra tilbake! Det var så deilig! Ingen beskymringer, ingen utrygg følelse. Mamma og pappa var overalt hvor jeg var, hundene løp alltid mot meg når jeg gråt. Det var bare så deilig! Og nå skal jeg snart begynne på videregående.. 


7.klasse... 


8.klasse... sykt... Og fin klesstil jeg hadde!!!


9.klasse...


Og 10.klasse...

Det er den stilen jeg hadde før som skremmer meg... Jaja, jeg ser ihvertfall frem til videregående! Håper jeg kommer inn på Glemmen! Det får vi faktisk vite til tirsdag!!!! Som jeg gleder meg! Jaja, vi snakkes!

- Natti ♥

Revelation!

Har du noen gang tatt et valg som du var ganske usikker på og plutselig får du vite noe som beviser at du har tatt det rette valget? Det er helt fantastisk! Man bare går og tenker "hva skal jeg gjøre?" så kommer man til det punktet hvor man velge og etter man har valgt er man fortsatt usikker! Plutselig en dag får du greie på at det virkelig var det rette valget!

Jeg har jo valgt Helse- og sosialfag som jeg helt klart kommer inn på til høsten. Jeg gikk og grublet på det lenge om det virkelig var det jeg ville! Først hadde jeg jo musikk, dans og drama på førstevalget, men det var jo ihvertfall ikke det jeg ville!!!! Så valgte jeg da Helse- og sosialfag. Først i dag fikk jeg virkelig det åpenbart for meg at det var rett! For jeg begynte å tenke i dag at jeg har jo vokst opp med å passe på mindre, jeg har tatt imot mindre barn som min familie helt siden jeg var et lite barn selv! Mamma, pappa og broren min er helt enige faktisk! Digg å vite at det virkelig var det rette!

Hvis jeg visste at det bare var kristne som leste dette innlegget, ville jeg heller ha skrevet det på denne måten:

Jeg grublet lenge om valget jeg skulle ta da det gjaldt videregående! Jeg bad til Gud om at han skulle hjelpe meg med valget! Jeg var så sinnsykt usikker at det ikke var måte på! Plutselig fikk jeg vite at det ikke var noe vits for meg å ta musikk, dans og drama, så jeg satte helse og sosial på første istedenfor. Og i dag fikk jeg vite at Gud hadde ledet meg til riktig besluttning! Nå driver jo jeg og min bror spesiellt med å kjøre ufrelste venner av oss til møter så dem kan bli frelst, det vi kaller ungdomsarbeid. Akkurat dette ble profetert over meg på konfirmajonen min: "Du skal bringe mange ungdommer til frelse". Og siden jeg også er "oppvokst" med å passe på mindreårige, er det jo enda et bevis! Er ikke det bare himla rått?!?! Helt klart!

- Natti ♥

Topp 5 spilleliste

Ikke at jeg er helt musikkavhengig som mange andre, men jeg har jo mine ønsker av og til! For tiden hører jeg veldig mye på kutless! Faktisk... Dem har veldig inspirerende sanger og spiller bra!

Vet forresten ikke hvordan man lager sånn liten boks, så jeg legger inn hele videoene!

1. Kutless - Take Me In 

2. Kutless - To Know That You're Alive (Jeg er egentlig ikke fan av skrike... greier, men ellers er den veldig fin!)

3. Flame - On That Cross (Huff.. Snutt fra filmen "The Passion Of The Christ"! Helt sykt at Jesus gjorde det der for OSS!)

4. (I dunno who) - Heart Of Worship

5. Casting Crowns - Slow Fade

Åssen sanger liker du? En spesiell sang dere liker? :)

- Natti ♥

Girls are girls


"Synes mine øyne for godt?"


"Har jeg på nok brunkrem?"


"Ser jeg kul ut?"

Helt klart... Jenter er jenter, uansett! ♥

- Natti ♥

Visste dere...

 • at jeg vil ha gangster stil? Men jeg er ikke flink til å sette sammen en stil og jeg har ikke penger.

 • at jeg lærte å svømme for 3-4 år siden og er fortsatt usikker på å svømme fordi jeg har vannskrekk?
 • at jeg har vært "wannabe emo" ?

 • at jeg er skikkelig b-menneske? Jeg sovner ofte 3-4 på natten når jeg skal opp 7-halv 8 på skolen.
 • at på barneskolen hadde jeg nesten bare venner som var yngre enn meg
 • at jeg egentlig er veldig emosjonell? Jeg vil bare ikke vise det. 
 • at de jeg får lettest dårlig samvittighet for er menn som er litt opp i årene? 50 ++
 • at min drømmekarriere er skuespiller i en komiserie?
 • at jeg er en Disney Channel freak? Om ikke The Simpsons, Two And A Half Men, Top Model USA, Disaster Date eller iCarly går på tv, ser jeg bare på Disney Channel.
 • at jeg er veldig svak for barndomsminner? Når jeg tenker tilbake på hvor bra alt var, blir jeg helt skjelven.
 • at jeg snart skal få reggis? Vi har ikke tatt det på alvor før nå.
 • at min bestevenninne som jeg har hatt siden 2.klasse bor 30-50 meter unna? (Er ikke god på å gjette avstand, poenget var at hun er naboen min)
 • at hun og jeg ikke fant ut at vi var naboer før vi hadde kjent hverandre i kanskje 1-2 år?
 • at jeg har mistet rundt 6 barndomsvenner?
 • at jeg hater å lese? Jeg har kanskje lest ut to bøker i hele mitt liv, men nå har jeg funnet ut at kristne bøker for ungdom er veldig interessante å lese!

 

 • at jeg aldri har vært utenfor Norge og Sverige?
 • at jeg er veldig avhengig av familie og hjemmet mitt?
 • at jeg skrev dette når jeg egentlig skulle hvile meg og nå kommer jeg ikke på mer?

- Natti ♥

Hjemme fra Zoé!

Zoé er alltid et sted jeg ikke har lyst til å dra ifra. Når jeg drar dit, er det ikke lett å få meg ut derfra! Uansett hvordan humøret mitt er der, så føles det alltid bedre når jeg er der. Hver gang jeg føler meg på topp, vil jeg bare bli der! Om jeg er nedfor, vil jeg ihvertfall ikke hjem! Da vil jeg være der og snakke med kristne venner, for de har alltid det rette å si! 

Har noen av dere følt at dere ikke er verdt noe? Det har dere sikkert. Men at ingen trenger deg? Ingen har bruk for deg? Slik føler jeg det ofte, men sannheten er at det alltid er noen som trenger deg et eller annet sted! Bare søk litt og du finner snart en som har bruk for deg! 

Føler du noen ganger at du ikke betyr noe for vennene dine? Kanskje betyr noe, men at du ikke er til bruk? Du liksom bare er der? Hvis det virkelig er sånn at du ikke pleier å dele følelser med dine venner, snakke sammen om ting osv.. Om du bare er der, hjelper du likevel! Bare du er der, dere har det gøy sammen... Det betyr masse! Og mange minner dannes ut av det!- Natti ♥

Wonderful nature!

Nå har jeg nettopp vært ute i den vakre solen og kost meg med å ta bilder av forskjellig og kost med min herlige Ztar! ♥
Dette er Ztar:


Er han ikke søt når han bjeffer? ♥

Var også på trampolina og klarte å ta bilde mens jeg rulla bakover!


Morsomt...


Men nå skal jeg finne ut hvem som skal være med på Zoé i dag og slikt! Snakkes!

- Natti ♥

Hvorfor tror jeg på Gud?

Dere har sikkert skjønt at jeg er kristen, tror på Gud osv? Da lurer dere kanskje på hvorfor jeg gjør det. Hvorfor gidder jeg? Noen ser kanskje på meg som psyko og tenker: "ho der må skaffe seg et liv!". Da tenkte jeg å prøve og forklare hvorfor jeg tror på Gud så godt og kort jeg kan. Da vil jeg bare begynne med enkle spørsmål! Hvis det virker helt uinteressant, kan du jo scrolle litt nedover og se om kanskje du lurer på noe av det samme?

Hvordan ble du kristen?
Jeg ble jo "født" kristen. Helt siden jeg ble født har jeg gått på kristne møter, vokst opp med å tro på Gud. Både mamma, pappa har jo vært kristne en god stund før jeg ble født så det ble liksom en del av hverdagen, bare. 

Har altså vokst opp i menigheten Norge For Kristus nærme sentrum i Sarpsborg by. Helt ærlig, fordi jeg fortsatt ikke er voksen, er ikke måten de preker på der så veldig oppvekkende. 

Hvis du er oppvokst i en menighet "for voksne", hvordan kan du fortsatt være så kristen?
Som sagt vokste jeg opp i det å tro på Gud, at han er min far, venn osv. Men jeg merket at det innimellom var ganske kjedelig. Jeg hadde det heller ikke lett for å få meg venner. Jeg var ikke så flink til å bare gå bort og snakke med folk. Men det var en dag broren min, Jon tok meg med på Zoé kirken på Sellebakk, Fredrikstad hvor dem også har møter for ungdommer. Der var det rundt 50 kristne ungdommer samlet på ét sted! Noe jeg aldri hadde sett for meg! Jeg fikk kristne venner på egen alder, jeg begynte å klare og snakke med andre. Hvem som helst! Etter den dag begynte livet mitt å farte på seg! 

Hvordan kan du tro på Gud? Han hjelper ingen! Se på all urettferdigheten i verden!
Nå kommer jeg til å skrive akkurat hvordan det er for meg/oss kristne. Nå, husk at det ikke bare finnes en Gud, men en djevel, satan. Han er grunnen til alt ondt i verden. Han er grunnen til alle religioner, all krig, all urettferdighet i verden! Du må huske; Gud er ikke ond, han er BARE god. Han er grunnen til alt GODT!
Og da lurer du kanskje på; dere kristne sier at Gud er allmektig, hvorfor gjør han ikke bare slutt på alt ondt da? Jo, han skapte oss med fri vilje. Han ville ikke tvinge oss inn i et liv med Han! Men når vi velger å ikke tro på Han, blir satan fornøyd. Han vil dra deg mer og mer ut i det denne verden har å tilby! Som sex, alkohol, rusmidler osv. Hvis du velger å ta i mot Jesus som din frelser, har du ikke lyst til å drikke deg full og dope deg. Du vil helt andre ting, og du vil få verdier som er MYE bedre og t.o.m FØLES mye bedre!
Han vil også hjelpe deg! Han bryr seg om deg, hvert eneste menneske på jorden bryr han seg om! Han elsker deg! Høyere enn foreldre elsker sine barn, høyere enn du elsker din kjæreste eller dine venner! Hans kjærlighet til deg er ubeskrivelig! Om du ber Han inn i livet ditt, ville du kunne legge alle dine beskymringer på Han! 

Hvordan kan du tro på Gud? Hva er ditt bevis?
Hvis du er interessert i mine opplevelser, mer av mine "bevis", kontakt meg på facebook. Send meg brev eller noe. Søk på "Natalie Nordahl" eller trykk HER

Hvorfor skal jeg ta i mot Jesus/Gud? Hva skal det liksom være godt for?
Alle har nedturer innimellom. Noen fler enn andre. Ville det ikke være godt å ha noen å gå til hver gang? En som ALLTID er der, en som ALLTID hjelper deg, er der for deg? En som ikke dømmer deg, en som ikke bryr seg om hvordan du ser ut, eller hva du interesserer deg for? En EKTE venn, en EKTE pappa. Jeg sier ikke at du skal erstatte pappa'n din med Gud, men du kan se på Han som en pappa. Kanskje du noen ganger opplever at du ikke får sove om kvelden fordi du er lei deg. Du har ingen å ringe til og du kan ikke snakke med foreldrene dine om det. Da er Han der, alltid! Han sover aldri og er der for deg alltid. 

Hvis du ikke vil, ikke tør, hva som helst, vil jeg bare si: Hva kan det skade? Redd for å miste forstanden, at du ikke kommer til å være deg selv? Og hvorfor vil du ikke? Gidder du ikke? Tror du ikke at det er sant?
Til deg som ikke tør: Du mister ikke forstanden. Du tenker fortsatt klart, du er helt deg selv, du er fortsatt i den virkelige verden! Du blir ikke blind! Du vil bare føle at byrdene dine letter, du får en følelse av ro inni deg, en herlig følelse!
Til deg som ikke vil: Har du problemer? Har du det litt som beskrevet over? Hva kan det da skade? Det skader ingenting! Bare prøv! Det er ikke tvang, Gud tvinger ingen! Men jeg vil si at det er verdt å prøve! Det skader ingenting! 

Hva er frelse?
Det glemte jeg da å fortelle om. Det at vi ber Jesus inn i livet/hjertet vårt er det vi kaller frelse. Når man har tatt i mot Han, er du det vi kaller frelst. 

Jeg vil ikke inn i noen religion. Det er grunnen til all krig i verden!
Jeg vil bare si at dette er ingen religion. Jeg er ikke i kristendommen jeg! Jeg går ikke i kirken hver søndag og sitter og hører på presten snakke! Langt ifra! Joda, kristendommen er en religion, men igjen; jeg er ikke i kristendommen!  
Forvirra nå? Nå skal jeg forklare: Man kan være kristen på to forskjellige måter: Kristen, som i kristendommen (kirke, prester osv), eller kristen som i å leve et liv med Jesus! Leve utenfor kirkebenken som et vanlig menneske! Leve et vanlig liv, bare med Jesus! Uten regler for hva du kan gjøre og hva du ikke kan gjøre! Jeg er enig i at religion er en av de store grunnene til hvorfor det er krig i verden, men slapp av! Du blir ikke en av dem som forårsaker det hvis du velger å bli frelst! Frelste mennesker forårsaker ikke krig! Vi kjemper ikke mot mennesker som har en annen tro! Vi lar mennesker tro hva de vil! Vi holder oss UNNA krig! Det eneste vi gjør er å fortelle om Jesus.

Hvordan blir man frelst?
Hvis du er en av de som vil prøve dette, prøve ut hvordan det er, så kan jeg enkelt som bare det hjelpe deg med det! 
Les dette høyt for deg selv med åpent hjerte:

Kjære Herre Jesus, kom inn i mitt hjerte. Tilgi mine synder.
Gjør meg ren og sett meg fri.

Jesus, takk for at Du døde for meg. Jeg tror at Du har stått opp fra de døde. 
Gjør meg ivrig etter å fortelle andre om Deg.
Jeg er frelst, jeg er født på nytt, jeg er tilgitt og jeg er på vei til himmelen, for jeg har tatt i mot Jesus i mitt hjerte.

Nå føler du deg kanskje litt lettet? Som om dine byrder ble tatt fra deg, dine beskymringer forlot deg? Kanskje du bare føler deg helt rolig? Eller normalt? Som om ingenting har skjedd? Det er forskjellig fra person til person, men en ting er klart: du vil merke det!♥  Det er en utrolig herlig følelse!♥
Vil du nå dele denne opplevelsen med meg? Kanskje du har noen spørsmål? Et eller annet? Snakk til meg på facebook! Natalie Nordahl ♥ 

God bless you!

- Natti ♥

Sooool! <3

Der hvor jeg bor har det vært det perfekte været i dag! BARE SOL! Har ikke sett noen skyer i hele dag og det er ubeskrivelig digg! Har solet meg, sunget og priset Gud og greier! E'kke det rått elleh?! Jo, det er det. Haha, jeg er jo sååå flink til å blogge! Not.. men altså er jeg ikke den med den beste "passionn'" til å blogge heller. (Glemmer norske ord) 

Har forresten mange ganger vurdert å bare slette hele bloggen, for det funker liksom ikke å blogge en gang i måneden! men folk sier plutselig at de leser og at jeg ikke skal slutte! Og hallo, hvis dere leser, hvorfor kommenterer dere ikke? Ikke rart jeg holder på å slette'n! haha ♥Felin ♥

Hva har du gjort i dag? 

- Natti ♥