juli 2010

Min Topp 5 musikkliste!

Heija! Jeg tenkte at siden jeg ikke hadde noe spesiellt annet å skrive om så tenkte jeg at jeg skulle fortelle hvilke sanger jeg liker best.

Nr 1:  We're in heaven - Dj Sammylsker denne sangen! Stemmen er bare helt drømmende og passer så godt inn i melodien og hva sangen handler om. Drømmesang!

Nr. 2: Permanent Decembeer - Miley CyrusDenne sangen liker kjempegodt fordi ja.. Miley har jo veldig fin sangstemme og er kjempeflink. Og denne sangen har rytme og alt som trengs for å danse til! Og jeg elsker å danse! Love It!

Nr. 3: In my head - Jason DeruloJa, denne sangen er også kul og danse til pluss at han er jo utrolig flink til å både synge og danse selv.

Nr. 4: What's left of me - Nick LacheyEnkelt og greit: Sangen er utrolig fin! Og stemmen er nydelig!

Nr. 5: That Day - Tokio HotelVet ikke helt hvordan jeg skal beskrive akkurat hva jeg liker ved sangen. I mange sanger overdriver Bill litt med stemmen. Mange ganger for "pipete" og forskjellig, men denne sangen er fin! (Akkurat denne er en litt annen verson, men den er fin uansett.)

Som dere ser har jeg litt random musikksmak. Men jeg bare hører på de sangene jeg liker. I'm ok with it!

Har dere sånn random musikksmak som meg?


- Natti <3

Sloratur!

Hei! Ja, jeg skriver veldig sent. Jeg er skikkelig nattmenneske skjønner dere. 
I dag har jeg vært på et sted som kalles Slora, på en gård. Eller... Det er ikke helt fullstendig en gård, men det ser ut som en og dem har tre høner,to hester, en katt og en hund. Så litt gård er det, haha!
Akkurat som på det møte jeg går på, har jeg vært på turer på Slora siden jeg var veldig liten. Det er en plass hvor de i menigheten samles innimellom for å grille og litt forskjellige sånne ting. Og i dag tok jeg såklart bilder:

Hønene. Jeg lærte meg å bære den brune!
Plutselig ville den ikke mere...


Søte Valle. Det er en til også, som heter Gorm. Men det ble noe feil med bildene...


Lille Frida.Og hunden jeg ikke vet hvordan jeg staver navnet til. Men hvis jeg skal gjette: Chessie.


Haha! Jeg skulle ta bilde av Chessy, så fòr Frida akkurat forbi, hvisdere ser bak Chessy.

Senere gikk Svend og jeg i skogen bak gården og plukket blåbær igjen. Og denne gangen var jeg ikke akkurat så veldig pirkete med klærne når jeg setter meg rett ned i en haug med blåbærbusker. Pluss at jeg blir jo sinnssykt blå på hendene. Og her ser dere resultatene fra bærplukkinga:
Slik endte buksa mi opp med å se ut.


Vel... Jeg hadde ihvertfall  noe som matcha. Og så prøvde jeg å leke litt kul med den "henda foran ansiktet-greia"

Men nå sal jeg sove, jeg. Snakkes! 
- NIN <3

Hjelp!

Dere vet det profilbilde som liksom skal være på siden her? Det har havna helt nederst på bloggen. Hva gjør jeg for å fikse det?


-NIN <3

Helt på bærtur!

Nå kom jeg nettopp inn fra en bærtur i skogen! Jeg har kanskje sagt at Svend og jeg, helt siden jeg var veldig liten, har pleid å gå turer i skogen å plukke bær. Og det gjorde vi i dag også. Gjett om jeg elsker å bo ved skogen! Tar ikke mer enn sekunder til steder å plukke bær! Og bær som jeg elsker! (Pluss at jeg elsker å bare løpe rundt i skogen og ja.... brekke pinner.. Haha! Men ja, "back to business". Vi gikk bort hvor det var jordbær og plukke litt der. Plutselig kom Per (min eldste bror) bort til oss i morgenkåpe og sandaler, haha! Han har verdens mest spontane humor! Og senere kom mamma. Jeg har ikke peiling på hvorfor dem kom, for dem bare stod der og prata mens jeg plukka bær og Svend kutta noen pinner som lå i veien for ripsbuskene. To av hundene våre Dixie og Bambi hadde fulgt etter da, og da måtte jeg bare ta noen bilder:
align="left" eller align="right"Haha! Ho drev å spiste gress mens jeg tok bilde, så det ble et morsomt uttrykk!

Og jeg tok bilde av alle bærtypene vi plukka:

Bringebær


Rips


Blåbær


Og jordbær

Altså.. Det ble ikke så bra bilder for jeg er ikke helt sikker på hvordan man bruker det kameraet til pappa enda. Men det er ihvertfall bilder. 
Vet dere hvor godt det er å plukke en håndfull med blåbær og bare hive det i munn? Et ord... "Awesome!" 


Ikke akkurat håndfull, men fortsatt godt!

Så fikk jeg bare lyst til å ta noen bilder:


Huff... Ikke akkurat fotogen, men det får gå...


Det er en grunn til at det heter blåbær...

Men nå skal jeg øve litt mer på gitaren. See ya! ♥

Liker du å plukke og spise bær? 

- NIN <3

Gitarøving!

For litt siden hadde jeg nesten gitt opp gitar, men både Linda og Amalie øver på "Nothing else matters" av Metallica og synes det er gøy, så da tenkte jeg at jeg ville prøve så jeg søkte opp og prøvde og det viste seg at det faktisk var utrolig gøy. Selvom det ikke går særlig fort i førsten. Men etter jeg prøvde så fikk jeg lyst til å søke på andre ting og nå sitter jeg her og har dilla på å spille gitar igjen! Thank you Amalie og Linda! <3<3<3<3<3

Tenkte jeg skulle legge ut sangen:Omg... vanskelig hvis man er nybegynner! Men jeg må bare øve og øve så kanskje jeg greier introen utenat en gang, haha!


Spiller du gitar, trommer eller andre instrumenter?


- NIN <3

Mini Golf!

I natt sov jeg hos Amalie og det var derfor jeg ikke fikk blogga i går. Også fordi vi så på "parites of the caribbean" (elns) til vi måtte legge oss, som var rundt 12-tiden. For meg, veldig tidlig...
Men til dagens dags...emne(?) haha! Litt etter vi hadde våkna, så vi ferdig filmen og gikk ned på stranda og kjeda oss der. Jeg måtte bli henta litt tidlig fordi søstra mi, mannen hennes og Thea, som jeg faktisk er tante til (Rart fordi ho er eldre enn meg) hadde "invitert" oss med på å spille minigolf på høysand. Så da var vi jo der da.. Og gjett hvem som vant! *trommevirvel* Pappa.... Jeg brukte tilsammen 81 slag på 18 baner. Heldigvis ble jeg ikke sist, det ble Thea *proud* Etter det tok vi en is og nå sitter jeg hjemme og spiser "watermelon". Så ble det noen bilder fra i dag da...
Jeg bad Thea om å ta noen bilder, såå...


Ho fikk med furtetrynet mitt...


Jeg skulle leke statue, men ja... hvorfor ikke sier jeg bare? haha!


Thea er så selvdigger, derfor! ♥

Og fordi vi er rare og jeg kjeda meg!
Men nå skal jeg snart spise, så da snakkes vi!

-Natti <3

The Video!

Ja, her kommer videoen! La den ut nå fordi jeg kjeda meg så veldig med et Mario spill på GameCube! Haha!

Videokvaliteten er sinnsykt dårlig og lyden forandrer seg så ekstremt, så det høres mye bedre ut i virkeligheten! Pluss at jeg slår på min egen måte der. Har lært meg det meste av orginalen nå. Enjoy ;D

Natti <3

Kanskje tilbake? :o

I'm back guys! (maybe) 
Vel... Jeg har nesten ikke vært på datan i det hele tatt utenom å ha spilt The Sims 2 på nattan. Og plutselig leste jeg Voe's blogg og fikk litt lyst igjen. Så jeg kan jo prøve å blogge igjen! 

Veit dokke kva?! (haha!) I dag har Amalie vært hos meg! Og nesten det eneste vi har gjort i dag er å spille "Holiday" av Greenday. Amalie på gitar og meg (natalie) på trommer!! (Legger den ut i morgen)
Ja, som sagt har jeg ikke blogga på leeenge og etter jeg tok pause har det jo skjedd litt forskjellig som at det be sommerferie... Og det er vel egentlig det mest spennende som har skjedd i min verden. Høres spennende ut, ikke sant? Vel... Ikke for meg! I sommerferien hittil har jeg hatt noen overnattinger med både Linda, Marie og Amalie + noen besøk her og der... Egentlig det mest vanlige. Men jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra litt forskjellige tider:


My one and only boy, Ztar! ♥


*nuss* *nuss*


Fordi den figuren på mobilen min er kul!


Jeg ville ta et "I farta - bilde"


Noen svaner besøkte oss på hytta til Sandra. Og vi fant ut at det var selveste Donald og Dolly duck som har forvandla seg til svaner!


Da vi rodde i jolla på hytta til Sandra. Fint, ikke sant? 


Mitt venne smykke! Der står det "Friends forever will be". Sandra har den andre halvdelen og da gir det mer mening!

Men nå må jeg gi meg. Som mamma og pappa sier: Klokka er sent!

Hva gjør du i ferien?-Natti <3