august 2010

Sandra er den fødte fotograf!

Jeg føler at jeg har brukt den overskriften før? Men det er helt klart en grunn til!! Sandra får til bilder som er finere enn de fineste jeg har sett av profesjonelle.. (Om den setningen ikke ga noe så regner jeg med at det skjønte hva jeg mente)

Jeg mener... Bare sjekk de her da:Vel JEG synes det bare er helt sykt! Liksom forskjell fra de bildene og det under:


Jeg blir nesten flau jeg...
Hva synes dere om bildene til Sandra? Hvilket av dem er finest?


Photoshoot med Sandra!

I dag skulle Sandra og jeg bruke dagen på lekser, men siden jeg hadde planlagt klær til klassebildet vi skal ta i morre så kom jeg til ho og testa det ut. Og det ble utrooooolig mange bilder fordi vi måtte forte oss før batteriet døde. Og jeg måtte jo velge ut ganske få så her er noen:


Jeg klarer jo IKKE å holde meg seriøs på bilder så det ble mange spontan- og snapshootbilder...


MY best friendLet's poose!


Det ble mye mygg som gjorde at det ble mange "mose mygg-bilder"


Aldri seriøs...Og vet dere hva? Jeg har fått kommentaren "Du ser så voksen ut!" i hele dag p.g.a jakken på bildet under:Hva synes dere om jakken og kjolen? (Begge kjøpt på Vero Moda)


Tatt av Sandra <33


-Natti <3

Bablevideo!

Her kom det endelig en video! Den er ikke så spennende, men det er ihvertfall en video! Enjoy!

(Litt dårlig kvalitet p.g.a dårlig lys, men det var alt jeg fikk til)

Random. Og gjett hva! Marie og jeg skal mest sannsynelig lage en blogg sammen nå snart! Så der blir det sikkert noen raaaare videoer.
Snakkes ;D
-Natti <3

Photoshoot med Svend!

Som dere ser har det kommet ny header. Jeg er ikke særlig flink med redigeringsprogram så jeg holder meg til enkle headere.

Pappa hvilte seg i stad så jeg bad Svend om å ta over fotograf-jobben for Pappa denne gangen. Og ja.. Det ble jo litt forskjellige bilder da, hehe.Det er litt gøy å redigere da...


Som sagt... Gøy å redigere!

Og nei.. Jeg har ikke fått igang videobloggingen enda fordi jeg ikke har fått til noen gode redigeringsprogram enda. Heller ikke lagd noen videoer. Men det kommer!
Forresten så er det skole i morgen! Jeg gleder meg kjempe mye! (Ja, dere hørte rett!) Og siden det er skole i morgen så må jeg være i seng om en halvtime og rekke å spise is først, haha!
God natt!


Gleder dere dere til skolen?


-Natti <3

Flere videoblogger!

Heyja!! 

Noe som mange sikkert synes er bedre en litt tekst og noen bilder er videoblogg. Noe som også jeg synes er utrolig morsomt å lage. Men fram til jeg finner et trygt konverteringsprogram og finner ut hvordan jeg bruker redigeringsprogrammet mitt (Vegas Pro 9.0) blir det ikke noen spesielle videoer. 
Forresten! Om dere leser dette og har det redigeringsprogrammet (Og har blogg eller er medlem i youtube) så kan dere kanskje lage en video der dere viser litt hvordan man bruker det, legge det ut enten på blogg eller youtube og sende meg link! (Altså skrive i kommentarfeltet på dette innlegget)
Og hvis jeg skal begynne å lage videoer, vil jeg ha noe å snakke om! Eller ha noen temaer da.. Så gjerne kom med forslag til hva jeg kan lage videoer om! (Gjerne noe annet enn sminke- og hårvideoer... Det ikke jeg særlig flink til) 


*Klokk* * Klokk*

- Natti <3

Stikkelsbær

Nå gikk Svend og jeg akkurat ut og så etter stikkelsbær. Vi har ikke funnet det på rundt 2-3 år, men nå fant vi det! Utenfor gjerde rundt hagen vår! Jeg har savna den smaken! Boplassen vår er som en butikk full av gratis bær! På en måte... Altså... Masse masse bær! Jeg vil ALDRI bo noe annet sted enn ved skogen! 

 Har du smakt stikkelsbær? Liker du det?-Natti <3

Tilbake!

Hei! 
Jeg glemte å si ifra føre jeg dro at jeg skulle være med Marie til hytta hennes! Derfor jeg ikke har skrevet på noen dager. (Sawwryy) 
Men nå er jeg tilbake til mitt avslappende hjem og avslappende Sims 2, haha! Altså, jeg skal spille The Sims 2 nå. See ya!Har du vært noe sted i sommer? I så fall, hvor?
- Natti <3