august 2011

Hei igjen!

Jeg hadde egentlig tenkt til å slutte uten "advarsel", men innimellom får jeg bare lyst til å blogge igjen! Og så får jeg høre at folk faktisk leser bloggen min! :o

Heheh, men for å gi en liten oppdaterring så har jeg nå begynt på Glemmen vgs. Skolen er stor og har helt klart bra kvalitet! Og jeg har liten vei fra klasserommet til den store, flotte kantina, tihi ♥ Det jeg absolutt ikke likte var at jeg ikke kjente noen av dem jeg kom i klasse med, men dem blir jeg nok kjent med.

Huff... Jeg som skulle legge meg kl.10, haha! Natti har gjort det igjen! Men da får jeg skynde meg og sovne!
Btw: Vært en del på WeHeartIt og sett på søte bilder av par! Er så opphengt i det nå ♥

- Natti ♥

Okei? Kjærringholmen!

Det ble visst ikke sånn jeg trodde! Jeg lå i sengen fra 1-4, men så ringte Herman og lurte på om jeg ville være med en tur ut på kjærringholmen med han og Daniel med båten. Selv så er jeg veeeeldig skeptisk når det kommer til sjøen og båt osv... Men jeg tenkte at jeg trengte meg en tur. Også kommer jeg ikke til å se dem så ofte heller siden vi ikke kommer til å gå på samme skole mer så jeg ble med. Og det var jo koselig daaaa ♥


Daniel grilla marshmallows og sjokolade sammen, han! Så egentlig litt godt ut...Koselige guttær det se ♥ .. Og sånn var det dagen min ikke ble som jeg trodde!

- Natti ♥

Sengeliggende ..

I dag har forkjølelsen tatt helt overhånd.. Våknet rundt 1 i dag og har ligget i sengen siden det. Fikk frokost på sengen da så det var ganske koselig! Men tror nok jeg kommer til å bosette meg her for resten av dagen. Overlever med tv'en og pc'en foran meg! Og hvis jeg vil få litt luft kan jeg bare gå en tur ut på verandaen osv.. 

Nettopp mottatt bankkortet mitt da! Digg! Men ble ikke helt fornøyd med bildet mitt. Samma det! Nå ble dette et veldig surrete innlegg, men det redder jeg ved å legge ut noen tilfeldige bilder! Tenke på et tall... Hmm... 6!Okeeeei? Nytt tall! Ehhm... 20!Thumb up!

- Natti ♥


Når livet gir deg sjanser til å vise deg fram!Du har kanskje opplevd det du også? At du har noe på innsiden av deg som så gjerne vil ut og vise seg til andre. Kanskje du har en hel "person" på innsiden som ingen vet om og du føler at du ikke har fått sjansen til å vise den fram. Kanskje du har et tydelig talent, noe du er veldig flink til. Kanskje du har tanker og meninger om forskjellige ting som ville påvirket andre positivt om de bare hadde fått muligheten til å vise seg! 

Nå... Se tilbake på noen tilfeller i livet ditt hvor du har hatt sjansen til å vise fram ditt talent og ikke tatt den. Jeg har hatt mange sånne. Noen ganger har jeg tatt den, noen ganger ikke. Og hver gang jeg har droppet ut, har jeg angret etterpå. For å gjøre det mer personlig vil jeg si at det gjelder sang/dans. I sjette klasse tok Sandra og jeg sjansen og danset foran skolen. GJETT OM VI DREIT OSS UT A! Men det var helt klart verdt det! Og i tillegg har vi fått et uvurdelig minne. For etter det har jeg fått mer og mer mot til å fortsette med det. Det har gitt meg en sterkere personlighet. 

Har du hatt noen tilfeller i livet hvor du har hatt sjansen, men ikke tatt den? Uansett hva det gjelder... Har du angretetterpå? Jeg lover deg... Neste gang du får sjansen, TA DEN! Det er verdt det! Om du driter deg ut foran tusener (for eksempel), så er det noe du kan le av etterpå. Et godt og litt småflaut minne, det liker vi! :D

OPPSUMMERING: Ta sjansen når livet gir deg en! Det er verdt det!


Take a chance: Sandra og jeg ville ta noen kule bilder, vi prøvde og vi fikk et bilde vi ble fornøyd med. Dette er nå 2-3 år siden ♥ Synes også nå at jeg hadde en ganske så rar stilling, hahah, men er ikke flau over å legge det ut! ♥


- Natti ♥

Forkjølet? Samma det!

Noe jeg virkelig er lei av er å være forkjølet! Vondt i halsen schnørra renner og det er halspastiller her og tørkepapir der. Og det går utover energien. Men nå sier jeg bare SCREW THE COLD!!!

Dette innlegget minner meg om en sang.. :D

- Natti ♥

Birthday parteeey!

Ja, nå skal jeg snart dra i bursdag! Kjære Julie, en jeg har blitt kjent med fra Zoé skal feire sin 20-års bursdag i dag! Gleder meg! :D Da var det fint at jeg var i byen i går og fikk noen nye klær! Og jeg har begynt med løsnegler. Haaaaater mine ekte negler, dem er helt ødelagte! Så da kunne jeg like greit bruke litt penger på løsnegler så jeg ikke føler meg helt ... ja... ukonfertabel? Jaja, da får jeg dra da! Og hvis dere vil se hvordan neglene sitter kan dere studere disse bildene litt. Ps: Ignorer blikkene!

 


Svart topp og blomstrete skjørt fra H&M, Muffinssmykke fra BikBok, korssmykke fra Glitter, sko fra (?)

Lurer også på om jeg skal ha på meg disse:

Hahah, digger sånne! Fått dem i både blå og grønne. Dem grønne er litt kulere fordi dem er mindre da... Vet egentlig ikke helt hvorfor jeg liker dem så godt, for de er iokke spesielt fine, men ja... Jeg digger dem!

- Natti ♥

Hvorfor skylde på Gud?

Hei! I dag vill jeg bare ta opp et emne som kommer opp ganske ofte! Jeg hører mange som opplever uvirkelige ting i livet sitt. Nære mennesker dør, ting blir stjelt/ødelagt, dem føler seg ofte nede... Og da kommer dem til et punkt der dem ofte skylder på Gud! Eeeeeller hvis dem har trodd på Jesus, slutter dem å tro. 

Dette har jeg hørt mange ganger. "Hvorfor hjelper ikke Gud meg?!" "Hvorfor lar Han dette skje?!". Eyy... Hvis dere tror på Gud, så tror dere vel også på satan? Tydeligvis vet dere ikke hvem han er. Han er alt negativt på denne jord. Vet dere hva hans oppdrag er? Det er å stjele, myrde og ødelegge! Hvis et familiemedlem blir tatt ifra deg, er det ikke Gud sin feil! Han vil at du skal ha det godt! Men satan derimot. Han hater mennesker! Han hater alt som er godt! Han vil at du skal rote deg borti vonde ting, at du skal gjøre feil. Og hvis du gjør en feil, legger han i deg skyldfølelse og anklager deg for det du gjorde feil. 

Gud hjelper. Han er godhet, Han er kjærlighet. Han ER! Hvis dere vil ha det gode han har for dere, så be Jesus inn i livet deres! Gud har gitt dere et valg! Han har gjort så dere kan velge mellom livet og døden. Hvis dere ikke lar Jesus komme inn i deres hjerte, velger dere selv døden. 

Oppsummering: Ikke skyld på Gud, han er god. Satan er den onde, ikke la han herse med dere! Be han vike og la Jesus komme inn i deres hjerte! ♥

- Natti ♥

La oss bli bedre kjent med hverandre!

Hey! 

Ja, lenge siden, i know. Egentlig gidder jeg ikke å skrive "sorry, lenge siden" hver gang jeg ikke har blogga på en stund så ja... Deal with it :P 

Jeg ville bare dele med dere noen "ord". Jeg låner nå en bok som kalles "E-mail fra Gud", en bok jeg har hatt bruk for lenge nå og endelig har fått! Der er det mange bibelvers som er "oversatt" sånn at dem er skrevet som "E-mail fra Gud"!  Noen steder står det litt om sånne normale problemer som tenåringer ofte har. Noen ganger stå det oppmuntringer, noen ganger står det ting som du kan gjøre for å få vekk problemene. Og det er ja... Jeg digger den ihvertfall! Så her er et av innleggene i boka:


For Ditt åsyn er gledens fylde. 

Ved Din høyre hånd er evig fryd.

Salme 16:11

 

Kjære Barn!

 

>Har du noen gang vært forelsket? Du vet hvordan det er. Hver gang denne personen kommer inn i rommet, blir du begeistret. Dersom vedkommende sitter i nærheten av deg eller snakker med deg, er det ikke noe sted du heller vil være. Dersom denne personen går på en fest, ønsker du også å være der.

Det er slik Jeg ønsker at vårt forhold skal være. Jeg er en person. Jeg har en personlighet. Etter hvert som du blir kjent med Meg, vil du få se det. Det er ingenting i verden som å være i Mitt nærvær. Når du setter av tid til å være alene sammen med Meg, skal du forvente at det blir spennende. Det finnes personlige ting Jeg ønsker å fortelle deg. Det er planer Jeg ønsker å dele med deg. Jeg ønsker å bli bedre kjent med deg. Og Jeg vil du skal oppleve gleden ved å kjenne Meg. La oss bruke tid sammen!

 

Din Beste Venn,

>Gud


Tror nok jeg kommer til å legge ut en del innlegg fra den boka fremover .. ♥

- Natti ♥