september 2011

HEEELLOO

Haaaaaaaaallo! Natalie blogger ikke lenger, hun sluttet. Men jeg stakk innom her en tur! Bare for å overraske Natalie litt. Og for at dere skal ha noe å lese. Vel, Linda, det er meg. Og jeg skal bable litt til dere!
Natalie er min beste venn, hvis dere ikke viste det allerede. Vi har gjort alt fra a til å sammen, helt sant! Eller.. ikke absolutt alt. Men vi er verdens beste venner, det var poenget! Vi er søstre. Noen ganger for mye også. Vi låner klær av hverandre, men mest jeg av henne. Også blir det noen ganger sånn  typisk søster-greie: "du tok den, få den tilbake" osv. Haha, elsker det. Også er hennes hjem mitt andre hjem. Det er helt sant! Hjemme hos henne er jeg som en som bor der. Og familien hennes er kjempekoselig! Akkurat som Natalie selv.
Vet dere hva? Natalie og jeg hadde "3-års-jubileum" for noen dager siden! Morro, right? Vært venner i 3 år allerede!

Akkurat nå er Natalie ute i hytta og synger for seg selv. Ja, Natalie er kjempeflink til å synge. Vi pleier også å synge sammen, noe jeg elsker, fordi vi har så mye harmoni når stemmene våres blandes. Også er hun kjempeflink på trommer! I grunn er hun god til alt som har med musikk å gjøre. Jeg vurderer å melde henne inn i Idol, eller X-factor en vakker dag, men shhh! Ikke si noe.

Hva skal jeg bable om? Jo, jeg vet det! Natalie elsker snø. Hun elsker alt som har med kulde å gjøre, og elsker absolutt å gå turer midt på vinteren! Neida, bare tuller. Natalie hater kulde, snø og alt sånt. Det er rart. Vi er egentlig skikkelig forskjellige. Jeg elsker nemlig vinteren. Og alt mulig sånt, jeg liker det hun hater. Men vi er jo perlevenner likevel!

Har du noen gang tenkt på hvor mye en venn og du har snakket om? Jeg tenker ofte: "har vi snakket om alt som går ann?" Også begynner jeg å gruppere ting og sånt. I personer, objekter osv. Også lager jeg stoooooooooore lister, også har jeg en liste over hva vi kan snakke om! Morsomt, eller hva? Andre ganger når vi snakker, finner vi på sånne leker, for å ha noe å snakke om. For eksempel "Finn på en ting å snakke om av alle bokstavene i alfabetet". 29 ting. Tidsfordriv. Jeg skal ikke ramse opp alle tingene Natalie og jeg har gjort som er helt sprøtt. Totalt unormalt. Det er en del.

Natalie, få deg et nytt passord. Før jeg tar over bloggen din, mohaha! Neida, bare et gjesteinnlegg.
Jeg er kjempeglad i deg.