november 2011

FERDIG!

Nå har jeg endelig blitt ferdig med en sånn brosjyreoppgave som skulle leveres innen kl.10:00 i kveld! Digg å endelig være ferdig! Jeg hadde jo gjort det meste fra før av så jeg chilla'n litt med gløgg og sang innimellom! Åhh, gløgg er bare herlig! 


Ztaaaaaar!!♥ (på koppen)

Nå skal jeg da begynne å forberede meg til i morgen hvor jeg skal prate litt om Jesus foran folk jeg også ikke kjenner. Jeg gleder meg!!!!! ♥

Men nå må jeg komme igang!

- Natti ♥

Overnatting med Linda!

Nå har Linda på en måte vært på "ferie". Altså, en vond ferie! Hun har hatt dårlige tanker, følelser og opplevelser. Vi blr ikke gå inn på alt det! Men uendelig store takker til Jesus som rørte sterkt ved Linda sitt hjerte i går! Takker også til Øivind Labråten som var frimodig og lot Gud tale igjennom seg! 

Så til den litt mer ungdomslige forklaringen: I går var vi på ungdomsmøte på Betania i Rakkestad. Det var en uforglemmelig opplevelse for min bestevenninne, Linda! Øivind hadde fått fra Gud et sterkt emne å snakke om i går kveld! Noe som helt tydelig var til Linda! Han snakket om at UANSETT hva du har gjort i livet, UANSETT hvor mange dårlige gjerninger/synder du har gjort i livet, kan du komme til Gud, din Far med det! Uansett hvor mange ganger du gjør det senere og, du kan komme til din egen Far med det! 

Gratulerer Linda, du har kommet hjem igjen! Og så var det over til vår herlige overnatting!

Men nå skal vi se på "Lay It Down" som er en kristen film! Anmeldelse kommer sikkert senere!

- Natti ♥

Til Betania!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og jeg ser fin ut som alltid!


Med photobooth får man ikke større bilde ..........

Men hvis du lurer på hva Betania er er det en menighet som virkelig brenner for Gud! Og ungdomsmøtene som er på lørdager, er HERLIGE! Og gjengen er bare vidunderlig! Man blir så godt tatt imot og man vil ikke dra igjen. Gleder meg til å komme tilbake!

Beklager for uregelmessige bildestørrelser! Men nå må jeg fikse meg litt!

- Natti ♥

Hjemme fra frisøren!

Eller... Er hos broren min nå da! Men poenget var: Jeg har vært hos frisøren!


Sånn ser det ut under da!

Akkurat nå har jeg ikke ordnet håret og sånt. Kommer rett fra frisøren så det er ikke akkurat sånn jeg kommer til å gå da, men ble veldig fornøyd! Hva synes dere?

- Natti ♥

På frisøren!

Nå sitter Natalie i frisørstolen! Linda her forresten. Hun skal farge det brunt under, og stripe det lysere oppå. Wish her good luck!

HAHAHAHA!

Push HERE!!!

På vei hjem!

Nu sitter Linda og jeg på 109 - bussen på vei til særp! Linda skal møte en venn og jeg skal hjem. Marie skal jo også hjem til meg, tihi!

- Natti <3

Leopard nails

Første gang jeg gjør det, så det er litt slurvete, men hva synes dere? :)

- Natti ♥

VOE!

Jeg husker da alle leste Voe sin blogg og hun var høyt beundret osv, ikke at hun ikke er det nå, men plutselig sluttet hun å blogga p.g.a frekke kommentarer og mobbing. Da ble jeg bare lei av alt som hadde med blogg å gjøre, men SÅ! For litt siden fant jeg ut at hun hadde fått en ny blogg! Voeblogg.no !! Da ble jeg så glad og har begynt å lese bloggen hennes igjen! Åhh, deilig å ha inspirasjonen tilbake!!

Hva synes du om Voe?

- Natti ♥

Barnehageeeeee!

Åhh,, nå er jeg sliten! Har jobbet i barnehage både i går og i dag! Jeg vet ikke om jeg har skrevet det på bloggen før, men jeg går jo Helse og Sosial og har praksis på mandager og tirsdager hvor jeg altså er i barnehagen. Jeg blir så sliten! Og jeg har funnet ut at jeg ikke trives særlig godt med valget mitt på videregående i det hele tatt... Det er absolutt dønn kjedelig! For det første er det klassen min som jeg ikke har så lett for å få kontakt med folk med. For det andre er det "jobben". Barnehage har jeg ikke noe lyst til å jobbe i når jeg blir stor. Passe på barn for noen kjente kan jeg, men ikke barnehage! Og vanskelighetsstilte og sykehjem osv. har jeg heller ikke interesse for! WHAT AM I GONNA DOOO?!



Lurer bare på hva jeg gjør neste år. Kanskje jeg tar design... Kanskje jeg utdanner meg som barne- og ungdomsarbeider og så tar design... It'a a lot of opportunities! Men tror jeg vil ta design i så fall! Det jeg vet er at jeg har minst et halvt år på å bestemme meg. Men nå skal jeg dusje, fikse noe negl-greier og sove! Gute nacht! :D

- Natti ♥

Welcome, Ariel ..

Ja, da har vi nettopp kommet fra Betania i Rakkestad hvor det var ungdomsmøte og min kjære bror, Jon preka! Det var bra! :D Og forresten, med "vi" mente jeg Marie og jeg. Ho skal sove her.. (Help me)

MEN! Det morsomme med denne tragedien,, neida, bare tuller. Whatever... Get to the point: Marie har nettopp farget håret RØDT! Som forklarer overskriften. 


Sorry for små bilder men sånn ble det bare, men når skal vi legge oss fordi vi skal opp kl.9..

- Natti&Marie(Ariel)

VERDENS BESTE BROR!!!!

Seriøst, min bror er bare verdens beste!! Nå kom han hjem fra byen med to gaver til meg! Liksom... I tillegg til at han var med på å betale Macbooken! Han har gitt meg og mine venner og mange fler SÅÅÅÅÅ mye! Han betaler alt jeg har trengt og han kjører og henter meg når jeg skal noe og så mye mer! Han er bare RÅ! Og det kan du spørre hvem som helst som har møtt han om!

Den første tingen jeg fikk var parfyme + shower gel og body lotion og så åpner jeg den andre og ser en bok som jeg har sett på en stund nå. Den heter "Hva skjer'a, Gud?". Den har sånn små tekster for hver dag som virkelig kan hjelpe i hverdagen! For ungdom er det mye lettere å lese enn bibelen, for å si det sånn! hahah! SÅ DIGG!!! 

Love my big brother! 

- Natti ♥

Bursdagen!

NÅ har jeg nettopp kommet hjem fra den strevsomme skolen til min elskede Macbook! (Vet det kanskje ikke er så stort, men jeg har villet ha det i 1 og 1/2 år nå så jeg må få lov til å skryte liiitt!) Men nå har jeg funnet fram noen bilder fra i går så da kan vi sjekke dem ut! 

Jeg var hjemme fra skolen i går fordi jeg var syk, noe som ble bedre utover dagen heldigvis! Så derfor fikk jeg mulighet til å møte Sandra da hun kom hjem fra skolen! Sjekk den herlige jenta! Hun er digg!!! ♥

Så kom Linda like etter og som planlagt lagde ho 3-retters til meg og hele min familie! + Marie! Hahhah! Ho er rå! Til forret lagde hun grønnsakssuppe, noe som er digg! Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk da jeg fant ut at hun ikke tok oppi pølser, men hun fikk den til å smake ENDA bedre enn den gjør NÅR vi har i pølser! HELLUUU! Hun er SYK! Linda, du har helt klart valgt riktig linje! 

Og den kaka da eller!!!!

Hun er syyyyk... Once again/Nich einmal, haha! (Det betyr nok en gang på tysk)

Men nå må jeg hjelpe til med å rydde til fredag! For da skal jeg feire bursdagen min mer ordentlig! 

- Natti ♥

I'M BACK!

Da har jeg bestemt meg for å komme tilbake! Begynne å blogge litt igjen! Ihvertfall rundt... 3 ganger i uka..? Rundt der. Og hvorfor jeg plutselig bestemte meg for det spør du? JO! Fordi i går, eller... Dager føre der nå fordi den er etter tolv, men på mandag fikk jeg Macbook Pro!!!!!! Av foreldre og søsken, tusen takk for det!! Og med mac er alt som har med bilder, videoer og rett og slett blogging lettere å ordne med! 

Så noe dere ikke viste: Jeg hadde bursdag i daaaag! Altså.. derfor jeg fikk Macbook da.. Men hele dagen har vært sånn "fullbooket" så jeg har ikke fått tid til å blogge før nå som jeg egentlig skulle ha sovet for lenge siden med tanke på at jeg skal opp kl.06:00 ... etterpå... 

Jaja, i dag kom Linda og lagde 3-retters til hele familien... Ho er den mest sprøe jenta jeg noen gang har møtt!! For det første kommer hun hjem til meg på bursdagen min for å lage 3-retters med mine favoritter til HELE FAMILIEN! Så blir hun med meg i menigheten og tar fram en selvbakt KAKE formet som en KATTEPUS! Og DEN DIGRE pakka med flere søte småting inni som en venne...bok, blyantspisser (det er en intern greie) og en bamseeeee! ♥

Jaja, love her ♥ But anyway, sooooo.. Jeg bare legger meg nå så får dere sikkert noen bilder i morra! GOOD NIGHT! 

- Natti ♥