desember 2010

Litt fakta om meg!

Da er det lenge siden jeg sa noe om meg, og folk forandrer seg jo! Så hvorfor ikke?

Litt "grunnleggende":
Navn: Natalie (Mange kaller meg bare Natti)
Alder: 15 (født den 8. november 1995)
Bor: I Sarpsborg.

Mange vil se på meg som en hyper, mange ganger helt gal jente, men for dem som kjenner meg bedre er ikke det den eneste siden av meg. Jeg kan være sint, jeg kan falle sammen i gråt, jeg kan være "care" osv... 
Jeg har mange forskjellige interresser! Som musikk(trommer, gitar, bass(?), keyboard, sang og dans), jenteting som klær, sminke og hår... Gutter såklart :D Sko, photoshoots, blogg, Facebook, (har egentlig ikke noe i mot å gå på skole, bare det faktumet at man må stå opp tidlig, for jeg er dårlig på å LEGGE meg tidlig. 
Venner og Familie kunne jeg absolutt ikke klart meg uten, men som mange sikkert har fått med seg er at jeg er kristen, så Jesus er den jeg lever for. På lørdager (Når det ikke er juleferie) er jeg på noe som kalles ungdomsmøter på Zoékirken i fredrikstad! Og når dere hører ordet "kirke" ser vel dere kanskje for dere sånn... Kirke, med benker rad på rad og presten med sånn "kåpe aktig greie", men det er langt ifra sånn! Det er som en fritidsklubb med kristne ungdommer, GOOOOOD mat, og et veldig koselig fellesskap!
Jeg går også i en menighet i Sarpsborg nærme Storbyen. Det er for alle aldere!

I fritiden er jeg mye sammen med Linda. (www.limn.blogg.no). Vi er som søstre! Om jeg sover og ikke orker å stå opp, kan ho gå ned og lage seg mat selv, uansett om det er frokost med bare brødskiver eller full middag! Hun sover over her nesten hver helg og er alltid med på Zoé. Hun er min første kristne venninne på min alder, og helt siden hun ble kristen, har hun ikke angret på sitt valg! Andre venner som betyr mye for meg er Sandra, Marie, Amalie, Adrian og Thea♥♥ Og jeg må også si at jeg er KJEMPEGLAD i mamma og pappa!! ♥♥♥

Håper dere fikk bra nok informasjon om meg. Om det er noe dere lurer på, kan dere bare spørre. Kommentarfeltet er lagd for å bruke! :D♥

 

- Natti ♥

 

"Agent Of Secret Stuff"

Nå er Linda her og vi har ordnet litt med blogg, men så ble jeg litt lei så jeg begynte å se på en film som Amalie anbefalte! "Nigahiga - Agent Of Secret Stuff"! Og det er jo så typisk min humor så jeg ler meg ihjel! Og jeg anbefaler den for de som har... Ja, (enellerannen) humor!Gadd du å se? Hva synes du om filmen? :D

 

- Natti ♥

The Lie's is back!

Amalie var her i dag og ja... Dere forstår kanskje ikke overskriften, men vi har "kalt" oss "The Lie's" fordi navnene våre slutter på "lie". Amalie og Natalie ♥♥

Men altså, hun var her, vi har spilt trommer og gitar, vi har spilt på mobilen, vi har tatt bilder, drukket julebrus og burn, spist sjokolade, sittet og okkupert macene til mamma og pappa og ja.. Det meste. Jeg bomba kameraet til pappa med bilder av Amalie da hun spilte trommer(og gitar), og konseblikk på bilder er jo... Gøy! Men jeg får ikke lov til å legge dem ut da :(:(:( But anyway.. Her kommer noen andre bilder:Men nå skal jeg kose meg med gelé :D:D:D:D:D

- Natti ♥

Gårsdagens innkjøp

Nå kommer det jeg lovet dere fra i går!


Ja, let's poose lzzm! Neida, topp fra Vero Moda 79,50,- (SALG)


Cardigan fra H&M 199,-


Cardigan fra Cubus 199,-


Øyenskyggekoster fra H&M 19,50,- hver.

Men nå skal vi dra til broren min i halden, for han har bursdagi dag! Gratulerer med dagen, Dag! ♥

 

- Natti ♥

Midlertidig header!

Ja, nå har jeg nettopp byttet header, men det er bare midlertidig. Jeg må bare ta nye bilder, og ordne litt forskjellig føre jeg kan fikse det sånn jeg vil ha det!


Snakkes ;D

- Natti ♥

Mine julegaver 2010 DEL 2

Ja, her kommer del 2! (Det blir kanskje litt mange bilder, men.. Det får gå.)


Sånne til å ta på neglene og som tar bort møkk under neglene


Sminkefjerner, neglfil og sånne bomullsdotte...ting, haha.


To par øredobber. Skikkelig fine!


Mange små øredobber jeg fikk av Linda! ♥


Søte øredobber jeg fikk av Sandra!  ♥


Smykke og øredobber


Gullsmykke ♥


øredobber fra mamma og pappa fra Cubus.


Lilla øreringer


Øyenskygger fra Linda


Øyenskygge, eyeliner, lipgloss og mascara fra Dior, fikk av broren min ♥


Mascara som jeg fikk av Marie ♥


Mascara og eyeliner fra mamma og pappa ♥

Det var det! Da kommer innlegget om innkjøpet enten litt senere i dag eller i morgen. Nå skal jeg ihvertfall først se på Top Model USA!!

Ser du på det món tro?

- Natti ♥

Mine julegaver 2010 DEL 1

Nå har jeg "nettopp" kommet hjem fra Linda. Vi har vært i byen og shoppa, så jeg skal legge ut bilder av innkjøpet, men jeg ville gjerne lagt ut hva jeg fikk i julegaver først! Del 2 og "dagens innkjøp" legger jeg ut snart!

Jeg hadde egentlig tenkt til å lage en video, eller jeg LAGDE en video, men jeg orker ikke alt slitet med tekniske problemer, for det blir det hver gang jeg prøver å bare legge inn en video! Så jeg legger ut bilder istedenfor! If it's okay for you LZZM!! (Ohh Mahh GODNÆSS!) Jeg er full av energi, noe jeg har vært hele julen! Jaja! Back to buisness! (Eller hvordan det nå skrives..):
En hårklype-aktig ting!


Kjempemykt og deilig teppe!


MarkeringspennerGlitterpenner♥Fargeblyanter fra Linda♥


Støvletter fra Euro sko, 599,-


Laken og sengetøy


1250 kr


OnePiece som jeg fikk av søtra mi!! ♥
Ja, det var kult sammen, ikke sant? HAHA! Men ja, ny jakke fra mamma og pappa♥

Som sagt kommer del 2 snart :D:D:D:D
Ble dere fornøyd med julegavene dere fikk?

 

- Natti ♥

Nå er det jul!!

Endelig er julen her, og vi er nesten ferdig med ryddinga. Fordi morfar er døden nær nå, har mamma flydd litt frem og tilbake fra sykehuset, så vi er litt sent ute med å rydde... Men det kommer!!

Jeg elsker julen! Og julen ser ut til å bli bedre enn jeg trodde. Og MYE bedre enn forje jul, og den forje der igjen! Da var det nesten ingen pakker, men det er det nå! Og jeg har prøvd noe nytt med juletreet: Gull, rødt og SVART! Og det ble egentlig ganske stilig!Har forresten ordna litt sånn juledesign på bloggen! Men nå må jeg ta meg noe smått å spise, for jeg er så sulten! 

Likte dere gull, rødt og svart på juletreet?

 

- Natti ♥Julegaveinnhandel!

Akkurat som jeg var i går så var jeg og kjøpte julegaver i dag også! I går kjøpte jeg til mine nærmeste: Sandra, Linda og Marie, og i dag kjøpte jeg til mamma, pappa og to av brødrene mine Per og Jon! Jeg må vel egentlig til byen i morgen også, for jeg er ikke 100% ferdig! Svend(vår nærmeste familievenn og min for evige godterimann) har alltid gitt oss så mye, så det minste jeg kan gjøre er å kjøpe en julegave til han også!!!

Som jeg allerede har nevnt har jeg vært ute og kjøpt julegaver. Men en negativ ting var at mamma og pappa skulle innom en av mine andre brødre med julegaver til tantebarna mine. De bor i halden så det eneste vi rakk var Spar Kjøp! Men det var helt greit! Jeg fant akkurat hva mamma ønsket seg og pappa ønsket seg! Men jeg vet ikke om Per og Jon kommer til å like det.. Jaja, det er tanken som teller, eller hva?

Men selvom jeg var der for å handle julegaver, betyr det vel ikke at jeg báre måtte handle til andre? For jeg så noen sko jeg likte. Okei da, dem var på salg og mamma likte dem, så jeg fikk dem. Man skal jo ikke takke nei! :D:D:D:D:D
Men her er mitt innkjøp til meg selv:


Skoene fra Spar Kjøp til 100 kr (SALG). Tror dem var verdt rundt 300 eller noe rundt der.


Sminkefjerner fra Nivea og neglelakkfjerner fra Depend(Anbefalt for de som er lei av å helle væsken på bommullsdotter og sliter med å tørke det av)

Men nå begynner jeg å bli trøtt, haha!! Klokken er ti over halv 4 på natten og jeg begynner å bli trøtt! Jaja, Natta!

 

- Natti ♥

Pepperkakehus for første gang på flere år!

Jeg har hvert år hatt lyst til å lage pepperkakehus, men ingen har "orka"  å kjøpe det osv... Men ENDELIG fikk jeg tak i et og fikk lagd det! Det var en hard kamp! Men etter at pappa fikk et brannsår av sukkerlimet og jeg som ble utrolig trøtt, ble huset endelig ferdig!

Dette ble jeg ferdig med rundt kl. 2 på natten! Bare fordi mamma og pappa var så treige i butikken! Og jeg orka ikke å skrive innlegget i natt fordi jeg ble så trøtt, så jeg gjorde det nå! Det kommer snart et innlegg til siden jeg nettopp kom hjem fra Spar Kjøp :P:P:P:P:P

Har dere lagd pepperkakehus?

 

- Natti ♥

Going to Zoé!

Da er det to hele uker siden je var på Zoé fordi det var et møte på menigheten jeg går i (Norge For Kristus) sist lørdag. Men nå, kvart over syv drar jeg og broren min, Jon og henter Linda så drar vi til Zoé!

Hadebraa!

 

- Natti ♥

Videoblogg: Tester ut mac'en til pappa!

Da har ikke jeg blogga på en stund. Det er fordi jeg har hatt arbeidsuke denne uka og har vært dårligere enn vanlig til å legge meg tidlig nok så jeg har vært trøtt. Pluss at arbeidsplassen ikke var så interesangt som jeg trodde det skulle bli, så jeg har ikke orket. Men jeg er lei av å unskylde meg, så hvis jeg ikke blogger, har jeg bare ikke orket!


Enjoy!

 

- Natti ♥

Dagens greie: Dagens gamle bilder!

På pappa sin mac (den jeg skriver på nå) ligger det hundrevis av bilder, gamle bilder.. Og da tenkte jeg å finne tre gamle bilder og legge dem ut!


HAHA! Flaut..


Jeg sovna på verandaen da vi grilla. Søtt, ikke sant? ;D

Dette var i 2007. Det er på en måte en "tradisjon" for meg å sove på en madrass i stua natt fra julaften. Bamsen som ligger ved siden av har jeg hatt siden jeg var rundt tre år og heter Fuzzy! :D

Der fikk dere noen gamle smakebiter.. Eller noe sånt! Har dere noen spesielle juletradisjoner?

 

- Natti ♥

Dagens greie: Årets beste karakter!

Ja, min beste karakter dette året er 5.. Det var RLE, men bare fordi vi fikk ta med stikkord PÅ prøva. Eller har jeg for det meste fått 4. Og noen andre... men uansett! Hei! Nei, Hade! Jeg mener... På gjensyn!


Okei? Det gikk ikke ann å få større bilde, men anyways.. Jeg savner dere Bombay & Sarah! Bombay, du var her siden jeg var rundt et år. Sarah, deg fikk vi litt senere. Dere har vært med meg gjennom en stooor del av barndommen min! Bombay lå i sengen min hver natt da jeg var rundt tre år. Sarah fant jeg på så mye rart med. Jeg lagde en liten regnfrakk til henne av plastikk, hehe <3 
Jeg kommer ALDRI til å glemme dere! Dere kommer alltid til å være de mest betydningsfulle dyrene jeg har hatt noen gang! ♥

Ja, jeg vet ikke hvorfor jeg kom inn på det, men jeg legger ikke ut et innlegg uten et bilde og det var en av de første jeg fant, å hvorfor ikke?

 

- Natti ♥

Vinteren!!

Fuglene synger farvell og drar sørover. Vi våkner opp etter den første natten med snø, til morgenen hvor vi ser ut av vinduet og ser det hvite tykke laget ligger på bakken og bare venter på å bli lekt med. Snømenn, snøengler, snøballkriger og snølykter! Vi ser snøfnugg dale ned fra himmelen. Vi åpner viduet og puster ut og ser røyken komme ut fra munnen vår! Så lukker vi vinduet igjen. Så spiser vi og gjør oss klare til å gå ut!
Og DER stopper moroa!
Du kommer ut og kjenner kulden spre seg gjennom kroppen din. Du får kalde kinn og orker såvidt å puste p.g.a kulden. Du tar steget ut og tryner på isen, brekker et bein eller to.
Du bestemmer deg for å gå inn med en gang igjen. Du har gjemt håret i en hestehale inni jakka, og når du tar av jakka blir håret elektrisk. Om du merker det, er det ekkelt, om du ikke merker det, får du støt med en gang du er nær metall.

Vinteren er kanskje koselig og det er kanskje morsomt å "leke" i snøen, men når det kommer til kulden, så er jeg ekstremt kritisk! Bare kulden ødelegger hele vinteren for meg! Joda, det er greit når jeg har tatt på meg vintertøy, som dress og sånt og skal ut å more meg, men når det kommer til det med å dra til skolen: Friminuttene blir pining, du kommer på morgenen til et kaldt klasserom og der skal man sitte stille på en kald stol uten jakke. Altså vi får ikke ha på oss jakke.


Jeg skal ikke bli fotograf, så du bør ikke bekymre deg..

Hva synes du om den utrolig vakre vinteren da?

 

- Natti ♥

Dagens greie: Dagens mest "dopa" bilde av meg

Jeg pleier ikke akkurat å ta bilder av meg selv hver dag, men i dag siden kameraet lå der i stolen og Svend var like ved... Hvorfor ikke? Også er det sånn at hver gang jeg prøver, blir blitsen et problem!


*Perfekt! Kameraet elsker det!* NOT!

 

- Natti ♥

Our God is worthy to praise!

Hei! Jeg ville bare dele noen fine kristne sanger med dere! Mange tenker vel på sanger som man hører i kirken om jeg sier "kristne sanger", men langt ifra at det er de eneste kristne sangene! Det finnes kristne sanger med pop, rock, R&B (osv..) også! Her er litt forskjellige sanger til dere!

Switchfoot - On Fire


Og for dem som liker rap!
Flame - On that cross


Chris Tomlin - Indescribable

Natalie Grant - The Greatness Of Our God


Casting Crowns - Slow Fade (VELDIG FIN VIDEO!)

Det er også mange andre!

Cory Asbury
Misty Edwards
JJ Heller
Soul Survivor
Holly Starr
Hillsong
Planetshakers

Om du vet om noen bra krsitne sanger så bare skriv i kommentarfeltet! Enjoy!!

 

- Natti ♥

Dagens ting: Dagens mest rare sko!

Siden jeg og familien skal til Gøteborg på et møte, og vi ikke kommer til å være hjemme føre rundt kl. 4 på natten, bestemte jeg meg for å legge ut dagens ting som blir det første og siste innlegget denne dagen.

Dagens mest rare sko:


Rare men funksjonelle!

Dagens ting: Dagens søteste bilde av Marie!

Ja, hvorfor ikke? Dagens søteste bilde av Marie er dette:


Fra venstre: Linda og Marie ♥

Men det var alt jeg kunne legge ut nå, for nå må jeg legge meg! Natta folkens <3

 

- Natti ♥

Linda og Marie er her!

Hello dere! På skolen i dag har det vært forberedelse til norsk og nynorsk tentamen som er i morgen og på fredag, og det var kjedelig! 
Men over til andre saker! Linda og Marie er her for Linda og jeg skal på lovsangsøvelse på Zoé etterpå og Marie ville finne på noe, derfor er hun med. Og siden Linda dusjer og Marie og jeg har tatt noen bilder, tenkte jeg å skrive et innlegg og legge ut bildene i samme slengen.


Jeg tok bilde gjennom tromma, haha!


Konstentrasjonsblikk mens jeg spiller bass!

Men nå må jeg mase på Linda og Marie så de kommer seg ut fra doen!!

 

- Natti ♥