Musikk

Topp 5 spilleliste

Ikke at jeg er helt musikkavhengig som mange andre, men jeg har jo mine ønsker av og til! For tiden hører jeg veldig mye på kutless! Faktisk... Dem har veldig inspirerende sanger og spiller bra!

Vet forresten ikke hvordan man lager sånn liten boks, så jeg legger inn hele videoene!

1. Kutless - Take Me In 

2. Kutless - To Know That You're Alive (Jeg er egentlig ikke fan av skrike... greier, men ellers er den veldig fin!)

3. Flame - On That Cross (Huff.. Snutt fra filmen "The Passion Of The Christ"! Helt sykt at Jesus gjorde det der for OSS!)

4. (I dunno who) - Heart Of Worship

5. Casting Crowns - Slow Fade

Åssen sanger liker du? En spesiell sang dere liker? :)

- Natti ♥

We're in heaven

Da sitter jeg og kjeder meg med keyboardet til pappa og prøver å lære meg "We're in heaven/heaven". Jeg kan nesten hele introen nå! ... 

 

Morro med redigering... Jeg har ikke tre armer :)

 Hva skal dere i morgen? 

- Natti ♥karaoke

Heisann!

Ja, nå har jeg nettopp sunget, nesten skreket for fullt fordi mamma og pappa har dratt til byen for å kjøpe litt mat og ordne litt forkjellig. Jeg ELSKER å synge! Eller, Jeg elsker å synge for meg selv og ikke på tvang foran andre osv... Nei, om jeg skal bli med på noe sanggreier, må jeg være alene på scena. Eller ihvertfall nesten. Jeg kunne stått på scena med et band og kanskje to til som synger med i refrenget og sånt, men ikke kor! Det klarer jeg ikke. Linda, Marie og jeg har jo vurdert å lage et band da. Men for det første trenger vi kanskje... to personer til og for det andre er vi ikke akkurat profesjonelle akkurat. Men øvelse gjør mester! ;D


Ja, et gammelt bilde av meg som ble litt rart ... :P

Liker du å synge?

- Natti ♥

Our God is worthy to praise!

Hei! Jeg ville bare dele noen fine kristne sanger med dere! Mange tenker vel på sanger som man hører i kirken om jeg sier "kristne sanger", men langt ifra at det er de eneste kristne sangene! Det finnes kristne sanger med pop, rock, R&B (osv..) også! Her er litt forskjellige sanger til dere!

Switchfoot - On Fire


Og for dem som liker rap!
Flame - On that cross


Chris Tomlin - Indescribable

Natalie Grant - The Greatness Of Our God


Casting Crowns - Slow Fade (VELDIG FIN VIDEO!)

Det er også mange andre!

Cory Asbury
Misty Edwards
JJ Heller
Soul Survivor
Holly Starr
Hillsong
Planetshakers

Om du vet om noen bra krsitne sanger så bare skriv i kommentarfeltet! Enjoy!!

 

- Natti ♥

Min Topp 5 musikkliste!

Heija! Jeg tenkte at siden jeg ikke hadde noe spesiellt annet å skrive om så tenkte jeg at jeg skulle fortelle hvilke sanger jeg liker best.

Nr 1:  We're in heaven - Dj Sammylsker denne sangen! Stemmen er bare helt drømmende og passer så godt inn i melodien og hva sangen handler om. Drømmesang!

Nr. 2: Permanent Decembeer - Miley CyrusDenne sangen liker kjempegodt fordi ja.. Miley har jo veldig fin sangstemme og er kjempeflink. Og denne sangen har rytme og alt som trengs for å danse til! Og jeg elsker å danse! Love It!

Nr. 3: In my head - Jason DeruloJa, denne sangen er også kul og danse til pluss at han er jo utrolig flink til å både synge og danse selv.

Nr. 4: What's left of me - Nick LacheyEnkelt og greit: Sangen er utrolig fin! Og stemmen er nydelig!

Nr. 5: That Day - Tokio HotelVet ikke helt hvordan jeg skal beskrive akkurat hva jeg liker ved sangen. I mange sanger overdriver Bill litt med stemmen. Mange ganger for "pipete" og forskjellig, men denne sangen er fin! (Akkurat denne er en litt annen verson, men den er fin uansett.)

Som dere ser har jeg litt random musikksmak. Men jeg bare hører på de sangene jeg liker. I'm ok with it!

Har dere sånn random musikksmak som meg?


- Natti <3

Han er bare verdens hotteste sanger!

Ja, jeg snakker om den kjente Justin Bieber! Å høre den rene, vakre stemmen synge "Baby, baby, baby, oooohh!", jeg smelter helt inni meg!
Jeg har nettop vært på google og lasta ned mange bilder av han! Og her er det søteste jeg fant:Hvorfor jeg synes dette var det søteste? Jo:

- Han ser rett på kamera med de nydelige øynene.
- Han smiler, og jeg elsker å se gutter smile!
- Han er så nærme kamera.
- Og han kler gult, haha! ♥

Og jeg må jo bare legge inn yndligssangen min da!Og latteren han har i førsten av musikkvideoen hvor han synger "One Time", klarer jeg ikke la være å skrike!

Forresten så er det bare 3 dager igjen til Adrian kommer tilbake til Norge! *Scream* Det kommer til å bli SÅ mye bedre når han kommer hjem igjen!
Men nå få jeg vel stikke. Sandra skal ringe og vekke meg kl. 07.00 i morgen så jeg ikke kommer for sent til bussen igjen! Eller... I siste liten igjen. Tihi!
-Natti <3