Zoé

bilder fra Zoé

I dag har Zoé-møtene begynt igjen, noe som både Linda, Marie og jeg er kjempeglade for! Det var et flott møte og alle tre fikk et herlig møte med Gud! 
Da vi skulle dra til Zoé klarte Jon å kjøre ut feil vei. Altså man kan velge mellom to veier for å kjøre inn der hvor jeg bor, og Jon tok den mest vriende veien så det endte med at vi satt oss fast. Linda og jeg måtte til og med ut og dytte, og utrolig nok gikk det med en gang da! Jaja, her er det noen bilder da ihvertfall :D


Ja, jeg vet ikke hva som skjedde der ..

- Natti ♥

Going to Zoé!

Da er det to hele uker siden je var på Zoé fordi det var et møte på menigheten jeg går i (Norge For Kristus) sist lørdag. Men nå, kvart over syv drar jeg og broren min, Jon og henter Linda så drar vi til Zoé!

Hadebraa!

 

- Natti ♥

Innlegg fra lørdagen

Okei, jeg kommer inn på bloggen og skal skrive et nytt innlegg og plutselig står det: "Du har et innlegg som ikke er publisert... bla, bla, bla..". Og det innlegget skulle egentlig ut på lørdag, men tydeligvis har ikke det skjedd. Så jeg la det ut nå jeg! (Det skulle egentlig være med "10 positive & 10 negative" men siden jeg ikke husker så mye fra lørdagen så dropper jeg det!

FRA LØRDAG:

Det ble lite blogging i dag også! Men jeg dro hjem fra skolen fordi jeg hadde vondt i magen og da sovna jeg, og sov fram til vi skulle på Zoé. Men jeg har noen bilder!


Et pluss var at Marie var med!


Marie har forresten farget håret sitt brunt, og jeg synes ho kledde det like mye som blondt. Det var bare véldig uvant da jeg så ho hadde farget det. For da skrek jeg! Haha!

 

- Natti <3

Zoé - Sangøvelse!

Nå har jeg (ikke nettopp) men nesten nettopp kommet hjem fra Zoé kirken, hvor Linda og jeg var på sangøvelser. Vi var der også forje onsdag, men denne gangen tror jeg det gikk bedre.

Nå vil jeg bare si hva "Zoé" er: Det er en kristen menighet hvor vi samles for å be, synge og ha det gøy. Mange sukker vel når de hører "kirke", men det er ikke som en kirke du kanskje tenker på. Linda og jeg er der hver lørdag på ungdomsmøte. Der samler kristne ungdommer og har det koselig.

Og her er vi da på Zoé:
Ja, jeg følte for å fikse sånn hvit sirkel rundt. Bruker pappa sin Mac, og der har man jo redigeringsprogram! Men jeg har lyst til å finne på noe å skrive om på bloggen. Sånn daglig greie. Som Linda (limn.blogg.no) har den "10 things" greia. Jeg lurte på å ta 10 positive og 10 negative ved dagen? Men hva synes dere?

- Natti <3